Ajax-loader

Svend Fleuron könyvei a rukkolán


Svend Fleuron - Snipp, ​a nagy vadász
"Sokat ​tanakodtak, mi legyen az új családtag neve, míg végre megegyeztek a büszke névben: legyen Snipp, mert ez rövid és mindennapi használatra megfelelő név, Fidelius, mert remélik, hogy megbízhatnak benne, és végül Rókafalvi, ami jól hangzik és előkelő származásra mutat. szóval: rókafalvi Snipp Fidelius. Snipp éjszakára párnázott kosarat kapott, nappalra pedig takarót, melynek négy sarkán címer ékeskedett. Nyakörvet és szerszámot is kapott, és megtanult az öreg, kövér kutyussal egy vezetéken járni. Snipp a fejlődés kezdetén állott; lába még megjárta, olyan volt, amilyennek lennie kellett: a mellső hajlított szekrényláb, a hátsó rendes kutyaláb. Teste kis vörös táskához hasonlított, amilyent bevásárláshoz használnak. de a szeme ragyogó barna és okos! Ha a világ nem tetszett neki, mélységesen bánatos kifejezése, ha minden a kis Snipp kedve szerint történt, eleven, ragyogó frissessége mutatta, milyen értékes tartalom van a kis vörös zacskóban: igazi, hamisítatlan kutyalélek." A Snipp, a nagy vadász dakszliregény. Sokszor mulatságos, izgalmas, hiszen Snipp kölyökkorában kedves és játékos kutya, de későbbi kalandjai szenvedélyes vadásztermészetéhez méltóak.

Svend Fleuron - Tigrisivadék
"A ​májusi hold kerek képe még fehéren ragyog az égen; de keleten, a dombok mögött, amerre a tanya udvara látszik, a hajnal rózsás pírja önti már el az eget... A mező szélén macska oson. Meg-megáll, leselkedve néz hátra, aztán továbbsiet. Lassan világosodik, körös-körül felébred a táj. Felette most kék az égbolt, a messze csillagok egymás után pihenni térnek. A macska egészen közönséges fajta. Tömzsi, erős nyakán kis kerek fej, lába rövid, farka hajlékony, kerekded, meghajlott hátvonala csupa kecsesség. Alsó fele csak has és potroh. Hasi szőre, mint teli zsák, himbálódzik mellétől lágyékáig - a macska tömérdek kölyköt hozhatott már világra, nem is tagadhatja. A kerítésen valami fütyül, egér az, a cica megáll és felhasználja a jó alkalmat..." Svend Fleuron A vörös banda című népszerű állatregénye a közelmúltban már sok olvasóra talált. A Tigrisivadék című kötet egy elvadult macska kalandjait írja le, és reméljük, az izgalmas állatregények, természeti leírások kedvelőinek sok kellemes órát jelent majd a könyv olvasása.

Svend Fleuron - A ​vörös banda
_A ​vörös banda_ szerzőjét talán nem kell bemutatni, kiváló állattörténetein egész korosztályok nevelkedtek. A _Snipp, a nagy vadász_ egy vadászkutya életét, a _Strix, az erdő réme_ pedig egy fülesbagoly viselt dolgait mesélte el az ifjú olvasóknak. _A vörös banda_ egy rókacsalád izgalmas, veszélyekkel teli mindennapjait mutatja be. Az olvasó, aki romantikára, kalandra, szépségre, emberségre vágyik, mindent megtalál e könyvben. Aki számára fontos a természet, aki kiváncsi környezetére és meg akarja érteni az őt körülvevő világot, haszonnal forgathatja a rókacsalád történetét.

Svend Fleuron - Strix, ​az erdő réme
Csodálatos ​írások a nagy természet ezerarcú életéből. A létért való szüntelen, örök változatú küzdelem: állatok harca egymás között, állatok harca az ősi ellenséggel, az emberrel - felülmúlja érdekességben és izgalmasságban a legváltozatosabb kalandos, vagy detektív-regényt.

Kollekciók