Ajax-loader

Carolyn Keene könyvei a rukkolán


Carolyn Keene - Kockázat ​bérelhető
Nancy ​Drew, az ifjú, csinos magándetektívnő ismét nyomoz. Betörési hullám söpör végig egy raktárnegyeden, melyet a jó hírű Hayward Biztonsági Szolgálat őriz, élén Tommal, a jóképű igazgatóval. Ha nem akarja, hogy Tom tönkre menjen, Nancynak meg kell találnia a tettest. Gyanúsított akad épp elég, segítőkből sincs hiány, a rejtély még sem akar megoldódni. A veszély pedig egyre nő. "Nancy beindította Mustangja motorját és bekapcsolta a világítást. Teste megfeszült. Mi az, ami most más? Egy doboz volt erősítve az olajhordóra, közvetlenül a kocsi orra előtt... Egy bomba! Pillanatnyi gondolkodás nélkül hátramenetbe kapcsolt és tövig nyomta a gázpedált. Valaki nagyon a fejébe vette, hogy lekapcsolja erről az esetről."

Carolyn Keene - Az ​év arca
Minden ​gyönyörű. A lányok, a ruhák, a chicagói Intercontinental elegáns díszletei, ahol "Az év arca" fotómodell-pályázat döntője zajlik. A siker a lányoknak világkarriert jelenthet, a divatdiktátoroknak dollármilliókat, és mégis... Folyton történik valami. Egy lánynak savval égetik le a haját, a másiknak a ruháját tépik ronggyá, egy harmadik kis híján vízbe fullad... Kinek állhat érdekében tönkre tenni a versenyt? Barátnője kíséretében jelen van Nancy Drew, a szépséges diáklány-nyomozónő, aki nem nyugszik bele a rejtélybe. Még akkor sem, amikor a párnáján levélkét talál: "Ha azt akarod, hogy az arcod olyan maradjon, amilyen, ne üsd az orrodat mások dolgába".

Carolyn Keene - A ​szemfényvesztők
Akár ​hiszitek, akár nem Nancy minden bűntényt ki tud nyomozni, még azt is, amellyel szemben a hivatásos rendőrség tehetetlenül áll. Persze ellenfelei is megérik a pénzüket: a Szemfényvesztők agyafúrt bűvészek és egyben egy szélhámos bűnszövetkezet tagjai. A kalandos ügy pedig, amelyben mellesleg többszáz éves halálos méreg és emberrablás is szerepel, ezúttal New Yorktól Mexicóig, majd Los Angelesig hajtja Nancy-t és két vállalkozó szellemű, ifjú barátnőjét, míg a bűnösöket nyakon nem csípik - ahogy ez már lenni szokott, ha Nancy veszi át a parancsnokságot...

Carolyn Keene - A ​régi csipke titka
Arra ​még a Nagy Detektív, a tizennyolc éves paradicsomszőke Nancy sem számíthat, hogy a matrózból lett festő a létra legfelső fokán állva kihallgatja Francois Lefevre, a vörös bársonykabátos, csipkés kézelőt viselő szépfiú titkait. S a régi csipke titka: a kézelő fodrai közé valaki háromszög alakú titkos jelet hímzett, sok-sok éve. De ki lophatta el Nancy pályázatát és miért a "Vörös kör" detektívújságnál? Megtudhatod, ha elolvasod az izgalmakkal teli Nancy Drew sorozat egy újabb történetét.

Carolyn Keene - Password ​to Larkspur Lane
Blue ​bells will be singing horses! This strange message, attached to the leg of a wounded homing pigeon, involves Nancy Drew in a dangerous mission. Somewhere an elderly woman is being held prisoner in a mansion, and Nancy is determined to find and free her. Meanwhile, the young detective s close friend, Helen, begs her to solve a second mystery. Helen s grandparents, the Cornings, are frightened by a sinister wheel of blue fire that appears after dark in the woods outside their home at lonely Sylvan Lake. When Nancy discovers the significance of the eerie signal, she also learns that her two mysteries are connected.

Carolyn Keene - Shock ​Waves
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Carolyn Keene - Double ​Crossing
America's ​Top Teen Detectives Team Up When A Crime Wave Hits The High Seas. Nancy Drew is enjoying a luxury cruise aboard the ship where her friend George is the new social director. It seems like great fun until Nancy overhears a plan to sell CIA secrets to another country. Her vacation turns into a high-risk hunt for a deadly secret agent.

Carolyn Keene - The ​Hidden Staircase
Teenage ​detective Nancy Drew uses her courage and powers of deduction to solve the mysterious happenings in an old stone mansion.

Carolyn Keene - The ​Paris Connection
Nancy ​Drew flies to Paris to help rock idol Johnny Crockett. His World Hunger Rock Tour is being attacked by a rash of vicious pranks that threaten to shut down the charity event. As soon as Nancy arrives she finds that the problem may be more than a simple case of dirty tricks. The tour's financial records have been stolen - and the handsome rock star could be facing a career-ending scandal. Meanwhile... Frank and Joe Hardy are in Paris for a conference on art thefts. After bumping into Nancy at the airport, the brother detectives run into a bundle of heavy trouble. They spot their old nemesis Fiona Fox and realize that the City of Light is about to be hit by a one-girl crime wave. And to make things worse, Joe seems dazzled by the lovely cat burglar...

Carolyn Keene - Deadly ​Intent
Nancy ​Drew is looking for a kidnapped rock star - but she finds a lethal conspiracy. Soon her list of suspects reads like the Who's Who of the New York rock scene. Then Nancy's boyfriend Ned shows up, eager for romance. Nancy feels she can't spend the time - until, through Ned, she uncovers a conspiracy that could blow the lid off the music industry.

Carolyn Keene - The ​Secret in the Old Lace
Nancy ​Drew has entered a contest to solve an old mystery-the disappearance of a Flemish nobleman, a pair of lace cuffs, and a priceless treasure. In a thrilling story shadowed by a romance of the past, Nancy solves a mystery over a hundred years in the making.

Carolyn Keene - Detektiv ​Nancy Drew og den sorte maske
Oslo ​1960. 133 sider. pappinbd, orgianl innbd. med lysegul rygg. Navn på perm, noe slitt i hjørnene og gulnet blad. Frøken detektiv nr. 30. Til norsk ved Fridtjof Knutsen.

Carolyn Keene - The ​Whispering Statue
Nancy ​and her friends establish headquarters in a seaside yacht club to investigate the disappearance of a marble statue. In this story is the first appearance of Nancy's dog, Togo.

Carolyn Keene - The ​Secret of the Old Clock
Nancy, ​unaided, seeks to find a missing will, and the search not only tests her keen mind but also leads her into a thrilling adventure.

Carolyn Keene - The ​Ghost of Blackwood Hall
A ​search for stolen jewelry takes Nancy to New Orleans where she uncovers a swindling racket in which a medium uses her trade to relieve victims of their valuables.

Carolyn Keene - The ​Bungalow Mystery
While ​trying to help a friend out of a difficulty, teenage detective Nancy Drew has a perilous experience in and around a deserted bungalow.

Carolyn Keene - The ​Message in the Hollow Oak
Nancy ​Drew tackles a mystery professional detectives failed to solve--finding a valuable centuries-old message in a hollow oak tree in Illinois.

Carolyn Keene - A ​Crime for Christmas
Nancy ​Drew and the Hardy boys are in New York city together to investigate a pair of big-time cat burglers who are going to try to steal the spectacular crown jewels of Sarconne.

Kollekciók