Ajax-loader

Marion Grillparzer könyvei a rukkolán


Marion Grillparzer - Zsírégetés
A ​zsírégető diétával nem egészen két hét alatt 5 kiló súlyfeleslegtől szabadulhatunk meg. Ha a megfelelő táplálékot fogyasztjuk, elolvadnak kilóink anélkül, hogy éheznénk. Fontos a táplálékok ésszerű kombinációja. Ha tudjuk, miért tünteti el a kilókat a C-vitamin, a fehérjék és a társaik, és mely zsírok maguk is zsírégetők, nyert ügyünk van. Egy új, boldogabb, elevenebb életbe léphetünk át.

Marion Grillparzer - Gi-diéta
Hogy ​mi köze a GI-nek a boldogsághoz? Ha alacsony glikémiás indexű (GI) ételeket fogyaszt, veszít a súlyából és egészségesebb lesz. A siker kulcsa, hogy helyesen és élvezettel táplálkozzon, mozogjon és lazítson. Felejtse el a koplalást és a kalóriák számolgatását! A 4 hetes diéta 3 szakaszból áll: - 3 napos zsírégetőleves-kúra: Kiszabadítja a szénhidrátok csapdájából, salaktalanít, és segít leadni az első 2 kilót. - 1 hetes intenzív zsírégetés: Az útmutatások pontos betartásával naponta legalább fél kilóval lesz könnyebb. - 20 napos diéta a GI építőkocka-rendszerével: Válogasson a karcsúsító receptek közül, és térjen át a helyes táplálkozásra, valamint egy új életmódra. Mozgás- és lazításprogram - Ugróasztal: A miniugróasztalnál nincs hatékonyabb, szórakoztatóbb és időmegtakarítóbb út a fogyáshoz! - Izomerősítés: Ahhoz, hogy energiával töltődjön fel és erős legyen, az izomépítés és a nyújtás is elengedhetetlen. - Tegyen rendet a fejében: Hessegesse el a negatív gondolatokat, végezzen légzőgyakorlatokat, és tankoljon fel egy kis boldogsággal és kiegyensúlyozottsággal a 3 perces meditáció segítségével.

Marion Grillparzer - A ​leves gyógyít
Egyen ​levest, de okosan! A módszer nagyon egyszerű: főzzön egy nagy fazék levest, és miközben bekanalazza, a szervezete fokozatosan átvált méregtelenítő, zsírégető üzemmódra, és újult erőre kap. E könyv segítségével... - átszoktathatja a bélbaktériumait a karcsúsításra, a csontjait és az ízületeit az egészséges életmódra, az immunsejtjeit pedig a hatékonyabb működésre. - a mindennapok során könnyen megvalósítható leveskúrával méregtelenítheti és célzottan megerősítheti a szervezetét. - ízletes levesbetétekkel ismerkedhet meg, amelyek természetes erősítő szerként is hatnak. -sokféle finomságot kipróbálhat, az olyan jól ismert fogásoktól, mint a hagyományos csontleves, az újszerű és egzotikus ételekig, mint a vegán gombaleves vagy a vietnami phó.

Marion Grillparzer - Bikini-diéta ​program
A ​legjobb stratégiák 3x7 napon át, hogy a legjobb formát hozzuk a strandon; Lefogyni és vékonynak is maradni: ez csak a táplálkozáson múlik! Finomabbnál finomabb zsírégető reggelik, ebédek és vacsorák; Lapos has, izmos lábak, formás mell: villám-edzésprogrammal; Extra tippek a feszes bőrért és a rugalmas kötőszövetekért.

Marion Grillparzer - A ​csodatévő káposztaleves - Egy hét alatt 5 kiló mínusz. És még 77 jó ötlet a jövőre nézve
Ön ​is azok közé a fogyni vágyók közé tartozik, akik arról ábrándoznak, hogy egy éjszaka majd csoda történik: este némi túlsúllyal fekszenek le és reggelre karcsún ébrednek? Nos, csodát nem tudunk tenni, csak egy pici varázslatot: heti 5 kiló mínuszt. A sztárok és a topmodellek titkos receptjével, a "csodatévő" káposztalevessel egészségesen és ráadásul éhezés nélkül szabadulhat meg felesleges kilóitól. Az eredeti karcsúsító receptből három mesterszakács - Eckart Witzigmann, Kolja Kleeberg és Christian Lobse - varázsolt igazán ízletes leveseket. A könyv végén bemutatott 77 ötlet pedig abban segít, hogy a leadott kilók még véletlenül se bukkanjanak fel újra.

Kollekciók