Ajax-loader

Akif Pirinçci könyvei a rukkolán


Akif Pirinçci - Die ​Damalstür
Der ​einst gefeierte Maler Alfred Seichem ist mit vierzig Jahren am Ende: Seine Ehe ist geschieden, seine Kunst unverkäuflich. Doch da ergibt sich für ihn plötzlich die Möglichkeit, sein Leben noch einmal von vorn zu beginnen. Der Traum vom Neuanfang verwandelt sich allerdings schon bald in einen höllischen Alptraum, aus dem es kein Erwachen zu geben scheint ...

Akif Pirinçci - Francis
A ​város, sőt az egész ország legsikeresebb nyomozója ő. Aki számít, az mind ismeri. Csak az emberek nincsenek tisztában a ténnyel, hogy egy ilyen csúcsszuperintelligens bűnüldöző él közöttük. Francis ugyanis egy macska. A bársonyos tappancsú, de felettébb nagypofájú és a filozofálástól sem visszariadó nyomozó fölött váratlanul összacsapnak az élet hullámai, ezért úgy dönt, hogy sürgősen vidékre költözik. Nem számít arra, hogy ott is egy iszonyatos bűnténysorozat nyomaira bukkan. Mert a macskák népe jogosan retteg. Gyilkos bestiák tombolnak közöttük. Pedig Francis milyen sokat álmodozott arról, hogy a természet lágy ölén, a csodálatos vidéki környezetben meghitt, álomittas órák várhatnak rá. A valóság azonban mintha csak zöldre mázolt hullámvasúttá változott volna. A sűrű erdők homályából könyörtelen gyilkosok lesik. Nagyobbak, erősebbek, vérszomjasabbak nála. Ráadásul senkiben sem bízhat meg. Mindenütt holttestek hevernek, és még az erdő tündéri szépségű, csábító úrnői is igencsak gyanúsan viselkednek. És persze az őrült tudós és a Fekete Lovag sem teszi egyszerűbbé a nyomozó dolgát. Miért van műholdvevő antenna a boszorkány háza mellett? Mi okból figyeli a Bárka-projekt műholdja az erdőt? Ki bérelt fel egy távcsöves puskás merénylőt Francis likvidálására? Kegyetlen versenyfutás kezdődik, melynek tétje az élet. De mi van akkor, ha a halál bírja tovább szusszal? A török származású német szerzőt az ismeretlenségből repítette a világhírig Felidák című sorozata, melyet eddig 17 nyelvre fordítottak le, sőt animációs film is készült belőle. ,,Az év talán legizgalmasabb bűnügyi regénye." - Stern BÁRSONYTALPON OSON A VILÁG LEGJOBB NYOMOZÓJA

Akif Pirinçci - Felidae ​on the Road
Francis ​enjoys a comfortable existence with his human companion Gustav, until one day disaster strikes. Gustav imports a live-in lover who aims to reform his lifestyle, and his cat's. Francis decides to escape and take his chances in the country. This novel is a sequel to "Felidae".

Akif Pirinçci - Felidae ​(angol)
An ​internationally acclaimed suspense novel features the adventures of Francis, a house cat who, in trying to catch the murderer of his feline friends, meets up with a bizarre cat cult, a kitty computer whiz, and a perceptive Persian.

Akif Pirinçci - Bársonytalpon ​oson a halál
Volt ​már macskaregény, macskanovella, macskaképregény, macskamesekönyv, tudományos macskológia - de ilyen még nem volt! Mert a török származású német szerző (aki egyébként tudományosan képzett macskológusnak bizonyul) - macskakrimit írt! Ebben a könyvben macska az áldozat és macska a gyanúsított, macska a hősszerelmes és macska a körüludvarolt szépség, macska a ... macska a ... macska még a nyomozó is! Méghozzá nem is akármilyen! Mert Félix, az "okostóni", minden emberi detektívzsenit meghazudtoló logikával, ármánnyal (és szerelemmel), kitartással, ered a macskanépséget - a felidákat - tizedelő szörnyű rém, a kiszámíthatatlan gyilkos nyomába! Akiről természetesen csakhamar kiderül - hogy ő is macska! És ő sem akármilyen! Aki tehát a macskát szereti... és aki a krimit szereti... és aki a szakszerűen megalapozott történeteket szereti... és aki egyszerűen csak a fordulatos, jól megszerkesztett, "lehetetlen" regényeket szereti - mindezt megkapja Akif Pirincci ötletgazdag, izgalmas és minden ízében macskaszerű regényében, ahol Bársonytalpon oson a halál!

Akif Pirinçci - Rolf Degen - Cat ​Sense
Cats ​are increasingly popular pets. By turns a mysterious, independent hunter and a purring lapful of fur, the cat has fascinated human beings for centuries. But what is it really like to be a cat? In Cat Sense, Akif Pirincci and Rolf Degen take us right inside the feline mind. Did the people of ancient Egypt domesticate the cat - or did the cat domesticate humans first? Can cats see in colour? How exactly do they purr? What does their food taste like to them? What makes a kitten a timid cat or a bold one in adult life? And what about cats who make long journeys to return to their old homes? Do they have a sixth sense to help them? The authors answer these questions and many more. Their book incorporates the findings of the very latest research into cat behaviour and the world of the feline senses. And there's a running commentary to each chapter by Francis, the feline hero and narrator of Akif Pirincci's two best-selling crime novels, Felidae and Felidae on the Road. Francis, of course, knows better than any mere human ... but even he has to admit that there's a lot of good cat sense in what Akif Pirincci and Rolf Degen can tell us about him and his species.

Akif Pirinçci - Rolf Degen - Das ​große Felidae-Katzenbuch
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók