Ajax-loader

Oláh Zsuzsa könyvei a rukkolán


Oláh Zsuzsa - Biológia ​10.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Büki András - Oláh Zsuzsa - Kémia ​10. a középiskolák számára
Ez ​a tankönyv azoknak készült, akik ugyanezen szerzőpáros Kémia 9. című könyvét tanulták, és már szeretik a kémiát. Ők bizonyára tudják, hogy a kémia tudománya, a vegyipar és a gyógyszeripar termékei nélkül mennyivel szegényebb lenne életünk. Most azt is szeretnénk megmutatni, hogy a szerves kémia anyagai nélkül élőlények sem lennének. És leginkább azt szeretnénk, ha mindenki megtapasztalná, hogy önmagában, minden kifejezett haszon nélkül is öröm és szellemi kaland a világ megismerése.

Büki András - Oláh Zsuzsa - Kémia ​9. a középiskolák számára
Ez ​a tankönyv azoknak a középiskolásoknak készült, akik még nem szeretik a kémiát. A könyvben szeretnénk megmutatni, hogy életünk kémia nélkül mennyivel szegényebb lenne, nem lenne például televízió, mobiltelefon, számítógép, kerékpár vagy autó, sem színes ruha, sem szénsavas üdítőital vagy gyógyszer. Szeretnénk, ha az is kiderülne, hogy az ember a médiának kevésbé kiszolgáltatott, ha jobban érti és átlátja a folyamatokat. És talán leginkább azt szeretnénk, ha mindenki megtapasztalná, hogy önmagában, minden kifejezett haszon nélkül is milyen öröm és szellemi kaland a világ megismerése.

Oláh Zsuzsa - Biologie ​II.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Oláh Zsuzsa - Biológia ​III.
Ez ​a könyv a teljes középiskolai tananyagot feldolgozó háromkötetes sorozat harmadik, befejező tagja. Az első kötet témája állattan és növénytan, a második kötet biokémiai és sejttani, szövettani alapozás után az ember szervrendszereit mutatja be, a jelen harmadik kötet témája pedig genetika, populációgenetika, evolúció, ökológia és etológia. A teljes tananyag 88 részből áll, ebben a kötetben a 61.-től a 88. részig haladhatunk.

Oláh Zsuzsa - Biológia ​12.
Oláh ​Zsuzsa háromkötetes biológia tankönyvsorozata új feldolgozásban jelenik meg. A tankönyvek tartalma közvetlenül felkészít a kétszintű biológia érettségi vizsgákra. A középszintű érettségi vizsga életközeli, gyakorlatias követelményeinek a tankönyv éppúgy eleget tesz, mint az emelt szintű érettségi ismeretközpontú, elméleti megközelítésű, oknyomozó követelményeinek.

Oláh Zsuzsa - Biológia ​11
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Oláh Zsuzsa - Biológia ​II.
Ez ​a könyv a teljes középiskolai biológiai tananyagot feldolgozó háromkötetes sorozat második tagja. Az első kötet témája állattan és növénytan, a jelen kötet biokémiai és sejttani alapozás után az ember szervrendszereit mutatja be, a harmadik kötet genetikával, evolúcióval, ökológiával és etológiával foglalkozik. A teljes anyag 88 részből áll. A részek számozása a három köteten át folyamatos, ebben a kötetben a 35.-től a 60. részig haladhatunk.

Oláh Zsuzsa - Biológia ​I.
Ez ​a könyv a teljes középiskolai tananyagot feldolgozó háromkötetes sorozat első tagja. A jelen kötet témája állattan és növénytan, a második kötet biokémiai és sejttani alapozás után az ember szervrendszereit mutatja be, a harmadik kötet genetikával, evolúcióval, ökológiával és etológiával foglalkozik. A teljes anyag 88 részből áll. A részek számozása a három köteten át folyamatos, ebben a kötetben az 1.-től a 34. részig haladhatunk.

Kollekciók