Ajax-loader

Mike Dooley könyvei a rukkolán


Mike Dooley - Notes ​from the Universe
Courageous ​is the soul who adventures into time and space to learn of their divinity. For while they cannot lose, they can think they have, and the loss will seem intolerable. And while they cannot fail, they can think they have, and the pain will seem unbearable. And while they cannot ever be less than they truly are - powerful, eternal and loved - they can think they are, and all hope will seem lost. And therein lies their test. A test of percep¬tions; of what to focus on, of what to believe in, in spite of appearances. Courageous indeed... the pride of the Universe, and I should know.

Ulrik Pilegaard - Mike Dooley - Forbidden ​LEGO
It ​just may be impossible to exhaust the creative potential of LEGO bricks. With an active imagination as your guide, there are endless possibilities—provided you follow the LEGO Company's official (and sensible) rules. This means no cutting or tampering with bricks, creating models that shoot unapproved projectiles, or using non-standard parts with any LEGO product. After all, those little precision-molded ABS bricks can be dangerous in the wrong hands! Well, toss those rules out the window. _Forbidden LEGO_ introduces you to the type of free-style building that LEGO's master builders do for fun in the back room. Using LEGO bricks in combination with common household materials (from rubber bands and glue to plastic spoons and ping-pong balls) along with some very unorthodox building techniques, you'll learn to create working models that LEGO would never endorse. Try your hand at a toy gun that shoots LEGO plates, a candy catapult, a high voltage LEGO vehicle, a continuous-fire ping-pong ball launcher, and other useless but incredibly fun inventions. Once you get into the spirit, you'll want to try inventing your own rule-breaking models. _Forbidden LEGO_'s authors, share tips and tricks that will inspire you and help you turn your visions into reality. Nothing's against the rules in this book!

Mike Dooley - Végtelen ​lehetőségek
Te ​vagy a művész, aki sosem alszik, és tudattalanul folyamatosan átrendezi a képeket élete vásznán a gondolatok ecsetvonásaival. Álmaink valóra váltása nem a kemény munkáról szól hanem a hiedelmekről, az elvárásokról, és mindenek felett arról, hogy ismerjük az igazságot az univerzumban elfoglalt helyünkről. Mike Dooley könyve megerősíti, hogy az illúziók világában, ahol élünk, mindenből végtelen mennyiség áll rendelkezésünkre. Ez különösen igaz a boldogságra. Csak képzelőerőnk és a képzeletünk követésére való képességünk szab határt annak, hogy mennyi szeretetet és új lehetőséget tapasztalunk meg. Dooley megdöbbentő éleslátással és feltűnő őszinteséggel osztja meg olvasóival spirituális felfedezéseit. Miközben megvilágítja a vágyaink mögött rejlő igazságot, az emberi természetet és az isteni intelligenciát, egy kézikönyvet is ad ahhoz, hogy megteremthessük életünkben azt, amire a legjobban vágyunk. Végtelen képességekkel rendelkező, spirituális lények vagyunk, akik a lehetőségek mezejére bemerészkedve megteremtik saját valóságukat, saját sorsukat és saját szerencséjüket. A Végtelen lehetőségek segítségével mindenki befelé fordulhat, hogy felfedezze valódi célját, felgyújtsa a képzeletét, és valóra váltsa vágyait. Álmaink nem véletlenszerűek és jelentéktelenek. Inkább felhívást jelentenek arra, hogy megértsük az önmagunkkal kapcsolatos igazságokat, és azt az életet világítják meg számunkra, amelyet létrehozhatunk. Amint megtanulod megnyitni a szívedet és az elmédet, nyilvánvalóvá válik, hogy maga az élet a végső kaland tele olyan lehetőségekkel, amelyek nap mint nap valódi énünk felfedezésére és ittlétünk okának feltárására vezetnek. A Végtelen lehetőségek az univerzum rejtélyeinek mélyére hatol, és ablakokat, ajtókat és váratlan utakat nyit meg egy bátor és nagyszerű életszemlélet számára. Készülj fel, hogy álmaid életét élhesd eltökélten, szeretettel és nagyszerűen.

Mike Dooley - Az ​Univerzum befolyásolása
Ha ​valóban megismered az univerzális törvények működését, végre valahára elkezdhetsz dolgozni velük. Konkrét instrukciókat tartalmazó könyvében Mike Dooley pontosan leírja, mit lehet, mit kell és mit nem szabad semmiképpen sem tenned ahhoz, hogy munkába fogd az univerzum és az élet csodáját. Az univerzum befolyásolása arról szól, hogyan használhatod a gondolat, a szó és a tett erejét annak a végtelen kegyelemnek a felszerszámozására, amely fáradhatatlanul azon dolgozik, hogy kialakítsa számodra azt az életet, amelyre a legjobban vágysz. Csak fel kell vonnod a vitorláidat, hadd dagassza őket az élet varázslatos szele. Meg kell tenned a magad kis lépéseit – mintegy jelképes erőfeszítésként -, hogy működésbe lendüljön az univerzum végtelen ereje is az érdekedben. S ha ez megtörténik, nem lesz határa, hogy mi mindent érhetsz el, tehetsz meg és mi mindenné válhatsz.

Kollekciók