Ajax-loader

Alex Frith könyvei a rukkolán


Alex Frith - Képes ​atlasz
Csodálatos ​bolygónk tele van gyönyörű épületekkel, egzotikus állatokkal és fantasztikus látnivalókkal. Ahhoz, hogy megtudd, melyik hol található, csak át kell böngészned ezt az atlaszt. Kukkants be a fülek alá is, hogy még több érdekességet tudj meg a világról! 6 éven felülieknek

Alex Frith - Minna Lacey - Kukkants ​bele a számok világába!
Kukkants ​be ennek az elképszető könyvnek a fülei alá, és megláthatod, milyen a csodálatos matek világa!

Alex Frith - 100 ​fantastiska fakta om människokroppen
100 ​spännande och fascinerande fakta med syfte att inspirera och lära barn om kroppen. På varje uppslag i boken finns ett påstående som sedan förklaras med flera korta texter och illustrationer.

Alex Frith - Találmányok
Hogyan ​változtatta meg egy rendetlen orvos a világot? Ki találta fel valójában a rádiót? Vajon miért akartak a mérnökök űrrakétát építeni? Hajtsd vissza a füleket és fedezd fel, mi rejlik a sokszor óriási áttörést jelentő találmányok hátterében! Egy különleges könyv, mely régóta vár a magyar olvasók meghódítására! Nagy-Britannia első számú gyerekkönyv sorozatának két legnépszerűbb címe egyszerre jelent meg végre itthon is. Kukkants bele a találmányokba és kukkants be a föld alá! Hatalmas élmény a legkisebb és legnagyobb felfedezőknek egyaránt!

Alex Frith - A ​világ vallásai
A ​világon több mint ötmilliárdan követnek valamilyen vallást. Ha kíváncsi vagy, hogyan imádkoznak, és milyen sokféleképpen gyakorolják hitüket az emberek, csak hajtsd fel a füleket, és megtudod a válaszokat!

Alex Frith - Mi ​történik a szeméttel?
Mi ​lesz a szeméttel miután eldobják? Nyisd ki ezt a könyvet és a fülek alatt megtalálod a megfelelő választ! Kövesd végig a szemét útját a hatalmas szétválogató gépeken és a mindenféle újrahasznosító eljáráson keresztül, és kiderül, miként lesz a szemétből mindenféle új és hasznos dolog! Egy különleges sorozat, mely régóta vár a magyar olvasók meghódítására! Nagy-Britannia első számú gyerekkönyv sorozatának újabb három címe jelent meg végre itthon is. Kukkants bele mi történik a szeméttel!, Kukkants bele milyen egy vonat! és Kukkants bele, hogy működik? Hatalmas élmény a legkisebb és legnagyobb felfedezőknek egyaránt!

Alex Frith - Colin King - See ​Inside Your Head
Explaining ​the intricacies of the brain, this book presents the science of synapses as well as brain functions such as how memories are stored and the meaning of dreams. It covers the part which the brain plays in our every action and thought. It provides an introduction to the world of neurological science for young children.

Alex Frith - Rachel Firth - Struan Reid - Abigail Wheatley - Prehistoric ​Britain
From ​the age of dinosaurs to the Roman invasion, this book tells the story of this vast and exciting period. Find out when and how people first came to Britain, discover the secrects of making bronze and iron, and explore the mistery of Stonehenge.

Alex Frith - Illustrated ​Norse Myths
Viking ​warriors spurred each other on with epic sagas of dragon-slaying heroes and giant-smashing gods. Meet Thor, the thunder god, and Loki, the shapeshifting trickster, as well as sea serpents, fire demons and frost giants in these awe-inspiring myths from the Viking Age.

Alex Frith - Kukkants ​be a föld alá!
Fedezd ​fel a talpad alatt rejlő világ titkait! Ebben a könyvben lejuthatsz a csodás titkokat őrző föld mélyére. Megtudhatod, mi minden rejtőzik a föld alatt: állatok üregei, telefonkábelek, sötét barlangok és rég eltemetett kincsek. A föld legmélyén pedig megláthatod a föld magját, amely a tudósok számára még ma is megfejthetetlen talány. Egy különleges könyv, mely régóta vár a magyar olvasók meghódítására! Nagy-Britannia első számú gyerekkönyv sorozatának két legnépszerűbb címe egyszerre jelent meg végre itthon is. Kukkants bele a találmányokba és kukkants be a föld alá! Hatalmas élmény a legkisebb és legnagyobb felfedezőknek egyaránt! Ezt a könyvet 4-8 éves gyerekek számára ajánljuk.

Alex Frith - Mi ​fán terem a kémia?
Fedezd ​fel, hogy miként alkothatják parányi atomok az Univerzumot, miként működnek, és miért elengedhetetlen a kémia a mindennapi életben...

Alex Frith - Mi ​történik velem?
Mókás ​rajzokkal illusztrált, felvilágosító könyvecske fiúknak, mely közvetlen hangnemben meséli el, hogy mi fog történni a serdülő fiatalok testével és testében, valamint beszél a lelki-érzelmi változásokról is.

Kollekciók