Ajax-loader

Alain Thiery könyvei a rukkolán


Alain Thiery - A ​sebészasszony
Nem ​ajánljuk ezt a regényt azoknak, akiket nem érdekel - a kórház, a baleseti sebészet küzdelmes, izgalmakkal teli világa - a mai Amerika felső tízezerjének élete - egy szép és öntudatos orvosnő harca korszakos találmányának megvalósításáért - változatos és érzelmekkel teli szerelmi élete Bostontól az egzotikus szigetvilágig Ajánljuk viszont a könyvet mindazoknak, akik egy magas színvonalon megírt, élvezetes lektürt szeretnének olvasni, minden idők egyik legjobb orvosregényét.

Alain Thiery - A ​sebész
Ajánljuk ​ezt a regényt azoknak, akiket érdekel - egy plasztikai sebész küzdelme a francia orvoskaszt, a "mandarinok" zárt világában, - szerelmei és kalandjai a párizsi kórházaktól az amerikai multimilliomosnő fényűző birodalmáig, - az orvostársadalom kulisszáinak átvilágítása. Nem ajánljuk viszont azoknak, akik olvasták Alain Thiery másik művét, A sebészasszonyt - hiszen ők ajánlás nélkül is várják már ezt az új orvosregényt.

Alain Thiery - A ​szívsebész
A ​sebészasszony szerzőjének (pontosabban szerzőinek) ez a regénye egy orvos nem mindennapi küzdelmét írja le, Francois, a tehetséges fiatal szívsebész feltalálja a mesterséges szívet, amellyel emberéletek sokaságát lehetne megmenteni. Szenzációs találmánya azonban a francia orvoskaszt, a "mandarinok" zárt, arisztokratikus világában rideg elutasításra talál. Francois Tillae doktor sok hányattatás és csalódás után Mexikóba utazik, ahol hősies küzdelmet folytat a szörnyű földrengés áldozatainak megmentéséért. Izgalmas műtétek, szép és érdekes szerelmek, különleges helyszínek teszik feledhetetlenné a regényt.

Kollekciók