Ajax-loader

Helen Fielding könyvei a rukkolán


Helen Fielding - Bridget ​Jones naplója 3. - Bolondulásig
Jó ​ötlet-e letagadni a korunkat netes párkeresésnél? Mihez kezdesz, ha a barátnőd hatvanadik születésnapja egybeesik a barátod harmincadik születésnapjával? Szégyelljük-e magunkat, ha főnöztetünk, amikor az egyik gyerekünk tetves? Tényleg twittel a Dalai Láma, vagy azt az egyik titkára csinálja helyette? Lefeküdni valakivel két randi és hatheti sms-ezés után ugyanaz, mint férjhez menni két találkozás és hat hónapi levelezés után Jane Austen korában? Efféle dilemmákon emésztődve csetlik-botlik Bridget Jones a szinglianyaság buktatói között… És közben újra felfedezi a nőiségét – abban az életszakaszban, amelyet egyesek képesek az otromba és ósdi „középkorúság” szóval meghatározni. Igen, bridzselők, Bridget visszajött – és bármilyen meglepő, közben felnőtt lett, legalábbis egy kicsit. Most ötvenegy éves, de a körülmények szerencsétlen alakulása folytán megint egyedül van, és két kisgyerekről is gondoskodnia kell, valamint mellettük is időt szakítani szexi fiatal fiújára. Utolsó találkozásunk óta Bridget fölfedezte a Twittert (ő @JoneseyBJ), lecserélte a chardonnayt koktélra, és már nem önsegélyező könyveket olvas, hanem gyermeknevelési szakirodalmat. Persze, megint hebrencs kalandokba bonyolódik, de olykor – merjük kijelenteni? – mintha érzelmi érettségről árulkodna a viselkedése. Igaz, továbbra is képes olyan kelekótyaságokra, mint egy balul végződő botoxoztatás.

Helen Fielding - Bridget ​Jones babát vár
Bridget ​Jonest egyre többet kínozzák az Önelégült Anyák, folyton figyelmeztetve rá, hogy ketyeg a biológiai órája: most kell szülnie, ha még szülni akar valaha. Meg hát maga Bridget is már mindenhol terhes anyákat lát. Igaz, továbbra sem veti meg az italt, és ez hallucinációkat is okozhat - de ez biztos, hogy folyton klasszikus Bridget Jones-os helyzetekbe sodorja őt. Mondjuk, romantikusnak látszó röpke kalandokba. És egyszer csak Bridget azt gyanítja, hogy elkezdődött nála a klimax. De egy terhességi teszt hamar kideríti, hogy nem erről van szó. Bridget terhes! Áldott állapotban van! Igaz, nem egészen úgy esett meg a dolog, ahogy álmodott róla, de attól még boldog. Már amennyire boldog lehet a kismama, akinek agyában az ultrahangos vizsgálat és a terhestorna megható (vagy épp vicces) pillanataiban is egyre az dörömböl az agyában: "De ki az apa?"

Helen Fielding - Bridget ​Jones naplója 2. - Mindjárt megőrülök!
A ​Napló ott ért véget, hogy Bridget megkapja álmai férfiját, Mark Darcyt. Bridget Jones naplójának második kötete ott kezdődik, hogy baj van: Darcy, aki időnként Bridget lakásán tölti a napot és/vagy az éjszakát, nem hajlandó mosogatni! Azonkívül – vélekednek a barátnők – bizonyára homokos is, mert egyre többet lebzsel a zsiráflábú, feneke-nincs, egyszóval férfias Rebecca körül... Persze vannak más bajok is: Bridget anyjának legújabb dilije például, hogy Kenyába rohangál szafárit látni és maszájokat fogdosni – egy ifjú kikujut magával is cipel Londonba, hogy véres kardként körbehordozza. Bridget mindezt egy thaiföldi búfelejtővel próbálja túlélni, ám olyan valódi és álkalandokba bonyolódik, hogy akár élete végéig egy thai dutyiban senyvedhetne, ha ismét meg nem jelenne a színen Mark Darcy.

Helen Fielding - Bridget ​Jones naplója
Fogyókúrázni ​fogok (most már tényleg), hetente háromszor edzõterembe járok, leszokom a dohányzásról, a fényképeket albumba rakom, nem beszélek ki másokat a hátuk mögött, otthon is rendesen felöltözöm, megtanulom beprogramozni a videót, és végre rendes pasit kerítek magamnak. Ismerős? Ha Ön, kedves Olvasó, még sohasem tett ilyen vagy ezekhez hasonló újévi fogadalmakat, akkor Ön egy szent, vagy férfi. Ha viszont érezte már úgy, hogy gyökeresen változtatnia kellene az életén, akkor számos közös vonása lehet e könyv hősnőjével, Bridget Jonesszal, akinek naplójából élete egy évének történetét ismerhetjük meg. Bridget túl van a harmincon, és legnagyobb bánatára még mindig „szingli”, vagyis nincs férjnél. Egy könyvkiadóban végez amolyan aktatologató munkát, és csak az tartja benne a lelket, hogy az asztalától állandóan láthatja az imádott férfit. Január elején a szülei baráti köre által rendezett újévi vigasság rémségein próbálja túltenni magát. Az effajta összejövetelek nem titkolt célja, hogy őt összehozzák a megfelelőnek ítélt fiatalemberrel, és rendszerint katasztrofálisan végződnek. Saját barátai – a harcos feminista Sharon; a kétgyerekes Magda, akit csal a férje; Jude, akinek a barátját mindenki utálja; a homoszexuális Tom – szintén ellátják különféle jó tanácsokkal az élet dolgait illetően, miközben néha maguk is látványosan melléfognak a saját szerelmi és egyéb ügyeikben. De mire újra eljön a szilveszter, sok mindenki életében sok minden megváltozik. A könyv hihetetlen sikert aratott nem csak Angliában és Amerikában, hanem nálunk is, amit nem utolsósorban fergeteges humorának és a könyvből készült filmnek köszönhet. És valóban, Bridget naplóján minden nő szívből kacaghat – ki azért, mert ő nem ebben a cipőben jár, ki azért, mert nem csak ő jár ebben a cipőben. A férfiak is pompásan szórakozhatnak rajta, talán még tanulnak is belőle.

Helen Fielding - Mad ​About the Boy
What ​do you do when a girlfriend's 60th birthday party is the same day as your boyfriend's 30th? Is it wrong to lie about your age when online dating? Is it morally wrong to have a blow-dry when one of your children has head lice? Does the Dalai Lama actually tweet or is it his assistant? Is technology now the fifth element? Or is that wood? Is sleeping with someone after 2 dates and 6 weeks of texting the same as getting married after 2 meetings and 6 months of letter writing in Jane Austen's day? Pondering these, and other modern dilemmas, Bridget Jones stumbles through the challenges of single-motherhood, tweeting, texting and redisovering her sexuality in what SOME people rudely and outdatedly call 'middle age'. The long-awaited return of a much-loved character, Bridget Jones: Mad About the Boy is timely, tender, touching, witty, wise and bloody hilarious.

Helen Fielding - Bridget ​Jones's Baby
As ​Bridget careers towards baby-deadline, tortured by Smug Mothers miming her ticking biological clock, a series of classic Bridget Jones moments finally leads her into pregnancy – but just not quite as intended. It’s a pregnancy full of cheesy potatoes, outlandish advice from Drunken Singletons and Smug Mothers, chaos at scans and childbirth classes, high jinks and romance, joy and despair – but all of it dominated by the terribly awkward question – ‘Who’s the Father?’

Helen Fielding - Cause ​céleb' (francia)
De ​"puffette" - c'est-à-dire publiciste dans une agence de pub - à Londres, Rosie Richardson est devenue missionnaire dans un camp de réfugiés d'un pays imaginaire d'Afrique. Sur le ton ironique tant apprécié dans le Journal de Bridget Jones, elle raconte comment elle est passée de l'univers superficiel surmédiatisé londonien et d'un amour malheureux à l'extrême opposé. Les artistes et journalistes vedettes anglais, le milieu de l'édition sont décrits sans concession dans une première partie mettant en scène la relation destructrice de Rosie la rêveuse et Oliver, le séducteur dont elle a eu le malheur de s'enticher. Dans une seconde partie, où la protagoniste fuit cet enfer pour se dévouer à une bonne cause, l'auteur n'est pas beaucoup plus tendre avec l'univers des bénévoles, ses bassesses et son intolérance quotidiennes qui font oublier les horreurs auxquelles il est confronté. L'histoire humaine et hilarante d'une "bénévole humanitaire" qui, lorsqu'elle doit choisir pour se qualifier entre les termes missionnaire, mercenaire, marginale ou cour brisé, opte pour les deux derniers. A la fois noir, divertissant et souvent d'une justesse désarmante, ce premier roman de Helen Fielding comprend tous les ingrédients qui ont rendu célèbre son Journal de Bridget Jones. Traduit de l'anglais (Grande-Bretagne).

Helen Fielding - La ​imaginación descontrolada de Olivia Joules
Aventura ​alocada y vertiginosa de la autora de El diario de Bridget Jones . La protagonista de este enredo es Olivia Joules, una periodista de imaginación desbordante cansada de que la releguen a escribir frivolidades. Cuando está cubriendo una información en Miami, su febril fantasía la induce a sospechar del dueño de la empresa, un hombre rico y atractivo, de rasgos árabes. Y así, de la noche a la mañana, Olivia se convirtirá en una versión femenina de James Bond al servicio de la inteligencia británica, correrá peligros extremos ,viajará a Sudán, asistirá a la entrega de los Oscar y se enfrentará al mismísimo AlQaeda. Por una vez, la imaginación descontrolada de este inolvidable personaje quizá contribuya a salvar el mundo de una terrible amenaza...

Helen Fielding - Il ​diario di Bridget Jones
Mangia ​troppo, beve troppo, fuma troppo, ha una mamma troppo invadente e incontra solo uomini egoisti o sgangherati. L'attrazione che Bridget prova per i mascalzoni inaffidabili o gli assatanati di sesso é pari soltanto alla convinzione che se riuscisse e scendere sotto i 55 chili, a smettere di fumare e a raggiungere la Calma Interiore, tutti i suoi problemi sparirebbero. Ma non ci riesce. Cosí si trova regolarmente umiliata dai tentativi di sua madre di accasarla con un ricco giovanotto dagli orribili maglioni fatti a mano, terrorizzata dalla bilancia, frustrata da un lavoro che non la soddisfa e dal rapporto con il suo capo, belloccio e, inutile dirlo, principe degli Inaffidabili. Il diario di Bridget Jones é la cronaca delirante, divertente e appassionata della vita di una donna come tante. Perché tutte, prima o poi, sono state single.

Helen Fielding - Bridget ​Jones: Elämäni sinkkuna
Keskiviikko, ​15. maaliskuuta Hpmh. Heräsin tosi tympääntyneenä. Päälle päätteksi syntymäpäivääni on enää kaksi viikkoa, ja silloin joudun kohtaamaan silmästä silmään sen tosiasian, että on taas kulunut kokonainen vuosi, jonka aikana kaikki muut paitsi minä ovat menneet naimisiin ja muuttuneet leuhkoiksi ja tekevät nyt lapsia - plop plop plop niitä syntyy joka puolella - ja ansaitsevat satojatuhansia ja etenevät aina yhteiskunnan huipulle saakka, kun taas itse ajelehdin vailla peräsintä ja miestä epäonnistuneesta suhteesta toiseen ja urani polkee paikallaan. Hervottoman sarkastinen päiväkirja jokaiselle naiselle, jolla on koskaan ollut työ, suhde tai äiti.

Richard Curtis - Simon Bell - Helen Fielding - Who's ​Had Who
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Helen Fielding - Bridget ​Jones's Guide to Life
Bridget ​Jones, the main character in the novel and the film, "Bridget Jones's Diary," shares her own ideas on homemaking, cooking, relationships, weight loss, and other subjects in a parody of a self-help book.

Helen Fielding - Bridget ​Jones - Loca por él
¿Qué ​haces cuando tu amiga cumple sesenta años el mismo día que tu novio celebra los treinta? ¿Está mal mentir sobre tu edad en una web de citas? ¿Es moralmente incorrecto ir a la peluqería cuando tus hijos tienen piojos? ¿Es normal ir perdiendo seguidores cuanto más tuiteas? ¿Es lo mismo irse a la cama con alguien después de dos citas y seis semanas de sms que casarse después de dos citas y seis semanas intercambiando cartas, como en la época de Jane Austen? Única, inconfundible, inteligente, divertida, extraordinaria y absolutamente inolvidable.

Helen Fielding - El ​diario de Bridget Jones
Bridget ​Jones, un personaje desenfadado, hilarante y que habla sin tapujos sobre sus contemporáneos.

Helen Fielding - Che ​pasticcio, Bridget Jones!
La ​vita della single trentenne Bridget Jones è completamente cambiata: fidanzata con Mark Darcy, l’uomo dei suoi sogni, ha finalmente vinto la battaglia contro la bilancia. Innamorata e dimagrita, Bridget scopre ben presto che la convivenza logora persino le relazioni più romantiche. Non le resta che ricorrere ai manuali di self-help, alla scorta di sigarette e allo Chardonnay in frigo, soprattutto quando all’orizzonte compare Rebecca, filiforme, alta, elegantissima e decisamente troppo interessata a Mark. Un brillante spaccato del mondo femminile scritto con lo stile spumeggiante che contraddistingue Helen Fielding, Che pasticcio, Bridget Jones! è il graditissimo ritorno di una delle eroine moderne più amate degli ultimi anni.

Helen Fielding - Olivia ​Joules és a túlfűtött képzelet
Olivia ​Joules-nak sikerült az, ami Bridget Jonesnak nem: újságíró. Cikkei jó nevű lapokban jelentek meg, de most gondban van. Fékezhetetlen képzelőerejének hála megint bajba került, már egyáltalán nem veszik komolyan tényfeltáró riportjait. Utolsó lehetősége, hogy visszakapaszkodjon: egy cikk a szupermodell arckrémének bemutatójáról, Miamiból. De milyen kiszámíthatatlan az élet: nemcsak egy magát franciának mondó, jóképű milliomossal ismerkedik meg, hanem tanúja lesz annak is, hogyan robbantanak fel az al-Kaida terroristái egy luxus óceánjárót. Olivia természetesen a terroristasztori nyomába ered. Vajon a francia milliomos tényleg francia, vagy netán arab? Miért akar filmet forgatni Hollywoodban rengeteg gyönyörű, de tehetségtelen színésszel? Ki a titokzatos amerikai férfi, aki mindig felbukkan Olivia körül? És mi fog történni az Oscar-díj átadásán? Remekül szórakozunk, amíg mindezen kérdésekre választ kapunk. Azonkívül Oliviának hála, részt vehetünk egy gyorstalpaló kémképzésen is. Aki megszerette Bridgetet, biztosan szeretni fogja a szárnyaló fantáziájú Oliviát is. Kalandra fel!

Helen Fielding - Bridget ​Jones's Diary (And Other Writing)
"The ​best, the original, the seminal" Mail on Sunday Bridget Jones's Diary turns 25 this year. Winner of the 1997 British Book of the Year, and named by the Guardian as one of the ten books which best defines the 20th Century, the book has gone on to become a multi-million copy selling international phenomenon, spawning three blockbuster movies, a whole new literary genre, a lexicon of 'smug marrieds', 'singletons', 'emotional f***wittage' and 'mummy pants', and the familiar cry of 'I am Bridget Jones'. This special bumper anniversary compendium also features an introduction and commentary from Helen Fielding, and over 100 pages of rare material taken from 25 years of her writing, including: * Extracts from Helen's early journalism * A selection of the original Independent newspaper columns. * Bridget Jones interviews Colin Firth * Later columns on #MeToo, Brexit, and Bridget's lockdown life * A selection of hilarious restaurant reviews featuring the real life inspirations for Jude, Shazzer, Auntie Una, Mum and Daniel Cleaver

Helen Fielding - Olivia ​Joules and the Overactive Imagination
Enter ​Olivia Joules: fearless, dazzling, independent beauty-journalist turned master spy-a new heroine for the twenty-first century from Helen Fielding, the creator of Bridget Jones At the close of the last millennium, Helen Fielding debuted the irrepressible (and blockbuster-bestselling) Bridget Jones. Now, Fielding gives us a sensational new heroine for a new era...Move over 007, a stunning, sexy-and decidedly female-new player has entered the world of international espionage. Her name is Olivia Joules (that's "J.O.U.L.E.S. the unit of kinetic energy") and she's ready to take America by storm with charm, style, and her infamous Overactive Imagination. How could a girl not be drawn to the alluring, powerful Pierre Ferramo--he of the hooded eyes, impeccable taste, unimaginable wealth, exotic international homes, and dubious French accent? Could Ferramo really be a major terrorist bent on the Western world's destruction, hiding behind a smokescreen of fine wines, yachts, and actresses slash models? Or is it all just a product of Olivia Joules's overactive imagination? Join Olivia in her heart-stopping, hilarious, nerve-frazzling quest from hip hotel to eco-lodge to underwater cave, by light aircraft, speedboat, helicopter, and horse, in this witty, contemporary, and utterly unputdownable novel deluxe.

Helen Fielding - Bridget ​Jones
A ​20. század tíz legmeghatározóbb regénye közé sorolta a The Guardian a Bridget Jones napló-ját. Az 1996-ban megjelent első rész és az 1999-ben ezt követő Bridget Jones naplója 2. – Mindjárt megőrülök! 40 országban jelent meg és több mint 15 millió példányban kelt el: világszerte több millió olvasó szívét ragadta el Bridget Jones önironikus naplójegyzeteivel – modern, dolgozó nőként, túlzott alkohol- és kalóriabevitelével, nikotinfüggőségével, állandóan az Igazi Nagy Őt keresve. Helen Fielding hősnője által igen csak rátapintott az egyedülálló, harmincas éveit taposó nők problémáira, s nagy érzékenységgel, egyben kacagtató humorral ábrázolta csetlés-botlásaikat, küzdelmeiket a mindennapok zűrzavarában. A 2013-ban kiadott harmadik rész – Bridget Jones naplója 3. – Bolondulásig – a második legnagyobb eladású regény volt abban az évben az Egyesült Királyságban, összesen 26 hétig állt a Sunday Times bestsellerlistájának első helyén, és több mint kétmillió példányban kelt el 36 országban. A kritikusok is rajongtak érte: Fieldingnek sikerül még mulatságosabbá, még érdekesebbé tennie Jonest. Ami aztán jócskán meg is mutatkozott a filmvásznon a 2016-os Bridget Jones babát vár című, a sorozat újabb kötetéből készült filmben. Az ezredforduló legszórakoztatóbb tetralógiájának humora mit sem kopott az első kötet megjelenését követő negyed évszázad során, ahogy szeretetteljes életvidámsága is csak úgy sugárzik – a jubileumi összkiadás, ha lehet, ezt még inkább kihangsúlyozza. Külön bizonyíték erre a bónuszként szolgáló koronavirális napló.

Helen Fielding - Folle ​de Lui
61 ​kg : calories 3 482 (mal) ; SMS à Roxter : 2 ; SMS de Roxter : 0 ; e-mails collectifs des parents d'élèves : 36 ; minutes passées à me préparer pour la réunion : 0" Que faire lorsque votre toy boy fête ses 30 ans le soir où votre meilleure amie célèbre ses 60 ans ? Est-il moralement condamnable d'aller chez le coiffeur quand vos enfants ont attrapé des poux ? Est-ce mal de tricher sur son âge sur les sites de rencontre ? Confrontée à ces questions existentielles, Bridget relève le défi d'élever seule deux jeunes enfants, d'apprendre à maîtriser tweets et textos et, surtout, redécouvre sa sexualité à l'heure de aïe ! le mot qui fâche l'âge mûr. Bridget Jones is back ! !

Helen Fielding - Bridget ​Jones - Sobreviviré
Los ​anos locos han terminado, pero no por mucho tiempo. Al final de El diario de Bridget Jones, Bridget consigue su principal proposito: encontrar al hombre perfecto. Ahora, en Bridget Jones: Sobrevivire, descubre que ocurre cuando realmente se convive con el hombre de tus suenos y este no lava nunca los platos. Sumergida en un mar de manuales de autoayuda y espoleada por los disparatados consejos de sus estrafalarias amigas Jude y Shazzer, Bridget vuelve a las andadas, se pelea continuamente con una ex amiga robanovios, soporta a una madre fascinada por los avances de la tecnologia domestica, vive en una casa en obras, y, por lo tanto, se ve obligada a padecer a un albanil obsesionado por la pesca. Bridget se embarcara, poco a poco, en una epifania espiritual que la llevara desde las colas de los bares del barrio londinense de Notting Hill hasta una isla de Bangkok, a la que viajara en compania de su amiga Shazzer. Alli encontrara playas llenas de palmeras y hongos alucinogenos...

Helen Fielding - Le ​Journal de Bridget Jones
Bridget ​Jones, femme active et célibataire de 29 ans, consigne les déboires de ses journées dans un journal. Chaque jour est l'occasion de faire le point sur son poids, les cigarettes fumées, l'alcool et les calories ingurgitées. Sa préoccupation principale reste le sexe opposé ; de Daniel, son patron dont elle est secrètement amoureuse et dont elle peut attendre passivement des heures durant le coup de fil, quand elle ne croule pas sous l'avalanche de ses mails, à ceux qu'elle rencontre lors de ses dérives, des hommes souvent casés, névrosés ou alcooliques. Un roman ironique et désopilant tout en restant tendre.

Helen Fielding - De ​Dagboeken Van Bridget Jones
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Helen Fielding - Cause ​Celeb
Disillusioned ​by her glitzy life in London and her desirable but cruel TV-presenter boyfriend, Rosie Richardson chucks it all in and spends four years running a refugee camp in Africa. Then famine strikes in a nearby province and an influx of starving refugees threatens to overwhelm the camp. Frustrated by the cautious response of the aid agencies, Rosie decides on a drastic short-term solution. She returns to London, breaks back into the celebrity circuit and brings the celebs out to Africa for a star-studded TV emergency appeal.

Helen Fielding - L'Âge ​de raison
On ​ne la présente plus ! Depuis la parution du premier tome de son journal, Bridget Jones, ses angoisses existentielles, ses kilos en trop, ses cigarettes, ses verres de Chardonnay, ses copines féministes et sa mère extravagante réjouissent des millions de lectrices célibataires ou non. Revoilà donc miss Bridget, affublée depuis quelques semaines d'un Mark Darcy pour lequel son cœur s'emballe un peu vite, tellement elle jubile de ne plus faire partie de la caste des parias de l'amour... Pour autant, rien n'est gagné pour notre cœur d'artichaut qui va découvrir qu'il ne suffit pas de rencontrer l'homme idéal. Le plus compliqué sera bel et bien de le garder ! Ouf ! Helen Fielding n'a rien perdu de sa verve et de son sens de l'humour : ironie, petites vacheries et remarques acerbes sur la gent masculine, soirées de filles et gaffes irrésistibles, surprises aussi, sont bien sûr au rendez-vous de ce nouvel opus des aventures de Bridget Jones. Les femmes se reconnaîtront sans aucun doute dans nombre de situations. Quant aux hommes, gageons qu'ils en apprendront beaucoup sur le sexe opposé dans cet Âge de raison rafraîchissant, frivole à souhait et sans prétention

Helen Fielding - Bridget ​Jones - Verrückt nach ihm
Bridget ​is back! 78 kg; verputzte Protein-Schokoriegel: 28; verputzte Protein-Schokopuddings: 37; durch Protein-Schokoriegel bzw. -puddings ersetzte Mahlzeiten: 0; abgenommene Pfund: 0; zugelegte Pfund: 4,5. War gerade bei Gewichtskontrolle. „Bridget, Sie sollten die Proteinprodukte statt Ihrer normalen Mahlzeiten zu sich nehmen, nicht zusätzlich.“ Schöne Pleite. Bridget Jones ist wieder da! Und das Leben scheint es gut mit ihr zu meinen: Sie hat einen aufregenden Job, sie kümmert sich hingebungsvoll um ihre kleine Familie – und sie ist frisch verliebt. Leider gibt es ein paar Kleinigkeiten, die ihr Glück trüben. Ihr Job als Drehbuchautorin ist nicht nur aufregend, er bringt sie auch mit sehr seltsamen Menschen in Kontakt. Ihren Kindern fehlt der Vater. Und der Mann, an den Bridget ihr Herz verloren hat, ist über zwanzig Jahre jünger als sie ...

Helen Fielding - The ​Bridget Jones Omnibus
A ​dazzling urban satire of modern relationships? An ironic, tragic insight into the demise of the nuclear family? Or the confused ramblings of a pissed thirty-something? Two diaries, two enduring bestsellers, one unforgettable character. This is Bridget Jones: The Singleton Years. V.g.

Helen Fielding - Het ​dagboek van Bridget Jones
`Zondag ​8 januari 58 kg (z.z.g. maar zinloos), 2 eenheden alcohol (uitstekend),7 sigaretten, 3100 calorieën(niet best). 2.00 0, god, waarom ben ik zo onaantrekkelijk? Niet te geloven dat ik mezelf zo voor de gek hield: dat ik het hele weekeinde vrij hield om te werken, terwijl eigenlijk permanent in de startblokken voor Daniel. Twee afgrijselijke dagen, verspild met als psychopaat naar telefoon staren en eten. Waarom heeft hij niet opgebeld? Waarom? Wat is er mis met mij? Waarom mijn telefoonnummer vragen als je toch niet belt? En als hij zou bellen, dan toch zeker in het weekeinde? Moet meer balans krijgen. Zal aan Jude boek met goede methode vragen, iets met oosterse religie of zo.' Het dagboek van Bridget Jones, 59 kilo neemt ons mee in het dagelijkse leven van een jonge, alleenstaande vrouw in haar optimistische - maar tot mislukken gedoemde - zoéktocht naar zelfverbetering.

Helen Fielding - Bridget ​Jones - Schokolade zum Frühstück
Bridget ​Jones ist eine Frau von heute: Sie hat keinen Mann, dafür eine Mutter, die es nur gut mit ihr meint, und einen besten Freund, der nicht auf Fragen steht. Und sie hat Jude und Shazzer. Gemeinsam löst das Damentrio alle zentralen Fragen des Daseins - von der Bindungsangst der Männer über Dreißig bis zur Interpretation von Schwangerschaftstests. Doch vor ein paar von Bridgets Problemen kapituliert sogar der weibliche Krisenstab. Sie heißen: Daniel Cleaver, Mark Darcy und - Mutter.

Helen Fielding - Bridget ​Jones - Am Rande des Wahnsinns
Bridget ​Jones ist wieder da! Der neue Roman der Bestsellerautorin Helen Fielding endlich im Taschenbuch. Unermüdlich kämpft die Heldin des Romans »Schokolade zum Frühstück« weiter um das große Glück und versucht - bewehrt mit zahllosen Ratgebern wie »Männer sind anders« und »Endlich Wunschgewicht« - ihr Leben zu meistern. Die Chancen steigen, als ihre Mutter endlich einen langen, langen Aufenthalt im Ausland plant... "Witziger und noch besser als das erste Tagebuch! Dieser Roman ist ein grandioses Lesevergnügen!" (The London Times Book Review ) "Brillante Komik! Bringt selbst Männer garantiert zum Lachen!" (Salman Rushdie ) "Helen Fielding ist das Wunder gelungen, eine Fortsetzung zu schreiben, die besser ist als der Vorgänger!" (The New York Times Book Review )

Helen Fielding - Bridget ​Jones's Diary (Macmillan Readers)
New ​Year's Resolutions Thes are the things I decided I would do this year. 1. Stop smoking. 2. Develope a mature relationship with an adult man. 3. Go to the gym. 4. Be kinder and help others more. Helen Fielding's story of the loveable Bridget and her troubles with men, weight and wine, was made internationally famous by the film starring Hugh Grant and Renée Zellweger.

Helen Fielding - De ​complete dagboeken van Bridget Jones
Bridget ​Jones - is ze ooit weggeweest? Met haar hilarische en ontroerende dagboeknotities veroverde Bridget Jones wereldwijd de harten van miljoenen lezers. In drie geweldige boeken beschreef Helen Fielding het leven van haar heldin: een moderne, werkende vrouw, in strijd met de overmatige consumptie van alcohol en calorieën, gevoelig voor nicotine en eeuwig op zoek naar de ware. De eerste twee boeken werden succesvol verfilmd, met Renée Zellweger, Colin Firth en Hugh Grant in de hoofdrollen. Deze unieke bundeling van alle drie de Bridget Jones-romans verschijnt ter gelegenheid van de derde film, Bridget Jones's Baby, zónder Hugh Grant, maar mét Patrick Dempsey. En met Emma Thompson! Helen Fielding woont en werkt in Londen en Los Angeles. Ze heeft een zoon en een dochter. Haar romans Het dagboek van Bridget Jones, Bridget Jones: het nieuwe dagboek en Bridget Jones: Mad about the Boy verschenen in veertig landen en er werden miljoenen exemplaren van verkocht.

Kollekciók