Ajax-loader

James Gelsey könyvei a rukkolán


James Gelsey - Scooby-Doo ​és a hószörny
Amikor ​Scooby Doo és a banda hétvégére megérkezik a Nagyfenyveshegyi menedékházba, a lejtők üresek. Egy hószörnyről keringő mendemonda tartja távol az embereket. De ó jaj! A mendemonda igaz! Scooby Doo-ra újabb feladat vár!

James Gelsey - Scooby-Doo ​és a múmia átka
Scooby-Doo ​és a banda a _Kairó homokja_ című új film forgatását figyeli. Igazi múmiasír van benne ékszerekkel, kincsekkel. Mindenféle rémséges dolog történik, amit a rendező annak tulajdonít, hogy a sírt elátkozták. Scooby-n múlik, hogy a múmia-rejtély megoldódjék!

James Gelsey - Scooby-Doo ​és a maszkos mágus
Hiszel ​a varászlatban? Bozont és Scooby biztosan! A csapat meglátogatja a Varázspalotát, azt a különleges birodalmat, ahol a bűvészek tizenkét fogásos vacsorát varázsolnak az asztalra - nyami! De azután a híres Maszkos Mágus eltüntet egy gyémánt nyakláncot. Vajon rájön a banda, hogy ki és mi áll a trükk hátterében, mielőtt még a mágus úgy dönt, hogy Bozont és Scooby is a mutvány része lesz?

James Gelsey - Scooby-Doo ​és a félelmetes bikalovas
Juhú! ​Fred, Vilma, Diána, Bozont és Scooby látogatást tesz a világhírű jódlizó cowboynál, Bucky McCoynál. Éppen időben. Egy vészjósló rodeós bohóc szabotálni próbálja Bucky rodeóját, és ebben semmi vicces sincsen! Most már csak a bandán múlik, hogy kiderítsék, vajon ki áll a gyanús ügy hátterében. Vajon ki tudja bogozni Scooby és a banda e különös rejtély szálait, mielőtt még újabb galiba történne?

James Gelsey - Scooby-Doo ​és a játékbolti riadalom
A ​Rejtély Rt. bandája alig várja, hogy ellátogasson a Fowler játékházba! Ez a játékbolt árulja elsőnek Karton Carly-t, a híres-nevezetes játékújdonságot. Ám egy óriási, életre kelt Carly riadalmat okoz az üzletben, az összes vevőt elijesztve. Most Scooby-n, Bozonton, Freden, Daphnén, és Velmán a sor, hogy megfogja a Carly-hamisítványt, hogy a játék-ház ismét az önfeledt játék háza legyen!

James Gelsey - Scooby-Doo ​és a karate-kalamajka
Scooby ​és Bozont egyszerűen képtelen elhinni, hogy a kedvenc éttermük, "Lala pizzakuckója" be fog zárni. A jelek szerint a titokzatos Kee-Ya átka elijesztette a pizzaétterem vendégeit. Scooby és Bozont elhatározza, hogy végére jár ennek a rejtélynek. Két cél vezérli őket: segíteni szeretnének a barátjukon, Lalán, s emellett nem akarnak lemondani a kedvenc pizza-specialitásukról sem.

James Gelsey - Scooby-Doo! ​és a rettegés tengere
Scooby-Doo ​és a banda meglátogatnak egy régi clipper hajót. Egy tengerészlegenda szerint kincses térkép van elrejtve a fedélzeten. Idáig nem is volna semmi baj, ám a legendás búvár, Monsoon Max szelleme a térkép nyomában van! Képes lesz-e Scooby és a banda a titokzatos történések végére járni, mielőtt még a kísérteties búvár túljárna az eszükön?

James Gelsey - Rémes ​énem! - Scooby Doo! Titkos akták 1.
Meg ​tudod oldani a Scooby és a banda előtt álló rejtélyt? Pillants bele az aktába, és meglátod! A Rejtély Rt. tagjai sítúrára indulnak a Winterama sportközpontba. De egy bábelőadás során óriási lesz a felfordulás, amikor a félelmetes Scooby Marionett ellopja a híres hóvihar gyémántot az olimpiai síbajnok,...

James Gelsey - Scooby-Doo ​és az elsüllyedt hajó
Scooby-Doo ​és csapata nagy izgalommal készülődik Napospart látványosnak ígérkező fesztiváljára. Az üdülőváros lakóit egy elásott kincsesláda körüli híresztelések tartják lázban. Később megjelenik a kincs eredeti birtokosának, Macrém kapitánynak a szelleme, hogy visszakövetelje a tulajdonát. Ha nem teljesítik a követelését, akkor szörnyű sors vár a városkára. Nincs mese! Ezt a veszélyes ügyet kizárólag Scooby és barátai képesek megoldani.

James Gelsey - Scooby-Doo ​és a vámpír bosszúja
Scooby-Doo ​és a banda tagjai egy aukción segédkeznek az elegáns Téglavár Torony Hotelben. A dolgok azonban meglehetősen vészjóslóvá válnak, amikor megjelenik egy vámpír, és ellopja az Erdélyből származó, mágikus ékszert. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy olyan álarcosbált rendeznek, ahol kötelező a vámpírjelmez. Kíííísérteties történet! Scooby és a banda feladata, hogy leleplezzék a vérszívó tolvajt.

James Gelsey - Scooby-Doo ​és a gonosz kobold
Rajta, ​Scooby! A Rejtély Rt. az óceánországi vízi vidámparkba indul, hogy jót szórakozzon a napsütésben. Ám amikor megérkeznek, észreveszik, hogy a parkot nemsokára bezárják! Egy ármányos tengeri szörny ijesztgeti a gyerekeket. Scooby és a banda újabb rejtély előtt áll! Vajon végére tud-e járni a parkban tapasztalt sok furcsaságnak?