Ajax-loader

Margaret Kent könyvei a rukkolán


Margaret Kent - Robert Feinschreiber - Vedd el a szuper nőt!
TARTALOM Hogyan lehetsz sikeres a szuper nőknél? 7 Mit kell tudnod a nőkről? 25 A szuper nő 39 Öltözködés és jómodor 67 Mit tudsz nyújtani egy nőnek? 87 Az önbizalom erősítése nőkkel kapcsolatban 101 Intelligencia - a legértékesebb tulajdonság 121 Találkozz több és egyre jobb nővel 137 Hogyan válaszd ki életed párját? 157 Beszélgetések nőkkel a jövendőbeli kiválasztása érdekében 169 A szuper nő dicsérete 201 Hogyan kritizáljuk az imádott nőt? 213 Izgalom és unalom 233 Hogyan vitatkozzunk veszekedés nélkül? 243 Szexuális stratégiák 255 A próbaházasság 281 Ha egyikőtök még házasságban él 287 A szuper nő hozzászoktatása a házasság gondolatához 311 Az eljegyzés és az esküvő 323 A kötelék szorosra fűzése 339

Margaret Kent - Szerezd ​meg a szuper férfit!
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Margaret Kent - Szerelem ​a munkahelyen
Szerelem ​a munkahelyen? Igen ott! Miért, eddig úgy gondoltad, hogy ott nem szabad, nem illik, nem lehet, nem arra való? Nos, Margaret Kent szerzőtársával, aki egyúttal a munkahelyén megismert férje, ebben a könyvében felvilágosít: a munkahely igenis az egyik legalkalmasabb hely a megfelelő partner megtalálására. Az amerikai szerzőnő számos sikerkönyv után könyvbe foglalta tapasztalatait és tanácsait: hogyan találjunk partnert a munkahelyünkön. Ismertet hatvan olyan állást, mely ennek a célnak a leginkább megfelel. Azokat is felsorolja, melyeket okvetlenül kerüljünk el, ha házassági szándékaink vannak. Honnan tudhatod meg, melyik kollégád érdeklődik irántad? Kapsz egy háromhetes "üzembiztos" tervet is, amely segít célba érni. Irány a munkahely! Irány a házasságkötő terem!

Margaret Kent - De ​nem az én férjemmel!
Amikor ​a hűtlenség ténye kiderül, akkor legszívesebben jól fenékbe billentenéd a férjedet. A legenyhébb érzésed az, hogy látni sem bírod... De ha túl vagy a hűtlenség okozta sokkon, vagy hozzászoktál a fájdalomhoz, azon fogsz töprengeni... "Nem tudja, kit veszít el.", "Szenvedjen egy kicsit ő is." Ez rendben is volna, hiszen a te egódon esett a csorba. Az igazi az lenne, ha térden állva könyörögné vissza magát. Mit lehet ezért tenni? Esetleg azért, hogy a szerető is eljusson oda, hogy úgy érezze, őt csalják meg, mitöbb a feleséggel. Íme e könyv lapjain elolvashatja.

Kollekciók