Ajax-loader

Paulovkin Boglárka könyvei a rukkolán


Paulovkin Boglárka - Hans Christian Andersen - A rút kiskacsa
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Paulovkin Boglárka - A ​nagy utazás
Szereted ​az állatokat? Szeretsz fürödni a Balatonban? Szereted a járműveket? Szeretsz síelni? És kirándulni? Akkor ezt a könyvet el kell olvasnod! Paulovkin Boglárka mesekönyvében Róka és Egér, miután elvesztik erdőbéli otthonunkat, útnak indulnak a városba, ahol egy kedves kisfiú, Andris befogadja őket. A Nefelejcs utcai bérház igazi otthonnak bizonyul, ahonnan újabb kalandos utakra indulnak: nyáron a Balatonra utaznak, télen síelni mennek a hegyekbe, de Budapesten is akad bőven látnivaló! A kötetet a szerző művészi festményei teszik igazi különlegességgé.

Paulovkin Boglárka - Il ​gatto con gli stivali
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Paulovkin Boglárka - Elbújtam!
- ​Elbújtam! - hangzik fel innen is, onnan is. Ki találja meg vajon Gurigát, a kisnyuszit? Ajánljuk ezt a könyvet minden bújócskára kész kisgyereknek, és azoknak a felnőtteknek, akik le tudnak kuporodni a kicsik mellé, hogy az ő szemükkel is láthassák olykor a világot.

Paulovkin Boglárka - Róka ​és Egér új otthont keres
Róka ​és Egér az erdő lakói. Ám egy napon arra ébrednek, hogy körülöttük minden megváltozott. Kényelmes tölgyfaodú-otthonukat el kell hagyniuk... Vajon mitévők legyenek? Merre induljanak? Otthonra lel-e a két kis bátor állat vándorútja során?

Paulovkin Boglárka - A ​katicabogár elveszett pöttyei
Paulovkin ​Boglárkának, az egyik legígéretesebb magyar illusztrátornak ez a kedves képeskönyve egy katicáról szól, aki elveszítette a pöttyeit. A szomorkodó katicán a tó állatai segítenek...

Kollekciók