Ajax-loader

Ellis Weiner könyvei a rukkolán


Ellis Weiner - A ​Templeton ikrek nagy jelenete
A ​Templeton ikrek okosak, különlegesek és nyomoznak! Abigail és John Templeton ikrek, apjuk pedig a zseniális feltaláló, Elton Templeton, akit egy újabb egyetem szerződtetett. Most valami egészen különleges találmányon dolgozik: a VIZSLATO-n, ami közel hozza a színházban a színész arcvonásait a közönséghez. Talán nem tűnik olyan fontosnak ez, de ha a világ minden színháza erre vágyik, akkor csillagászati összeget ér a szabadalom… Nem csoda, ha a gonosz és irigy Victor és Hector megpróbálja megszerezni tőlük, de legalábbis tönkretenni a professzort. Csakhogy a gyerekek nagy jelenetet csapnak…

Ellis Weiner - A ​Templeton ikrek nagyszerű terve
Tegyük ​fel, hogy van egy tizenkét éves ikerpár, John és Abigail. Mondjuk John gyakorlatias, és szeret dobolni, Abigail pedig elméleti ember és bonyolult keresztrejtvényeket fejt. Az apjuk egy briliáns feltaláló. És tegyük fel, hogy elrabolják az ikreket, hogy megzsarolják az apjukat, nekik pedig ki kell szabadulniuk. Jó mulatság volna ilyesmiről olvasni? Hát még szép! Ráadásul ez még csak az első kötete ennek a sorozatnak, ami okos, helyes és vicces fiúknak és lányoknak szól. Mint amilyen te vagy, igaz? A Templeton ikreknek igazán szükségük van az eszükre, hogy megoldják ezt a gyerekrablást - satöbbi, satöbbi. A végén megoldják. Ennyi.

Ellis Weiner - The ​Templeton Twins Make a Scene
With ​its kid-perfect humor and dynamic illustrations, Book 1 of the hilarious Templeton Twins series left young readers clamoring for more. This time, Abigail and John Templeton find themselves at TAPAS (the Thespian Academy of the Performing Arts and Sciences) where their father, the illustrious Professor Templeton, has been hired to invent a groundbreaking theatrical device. Once again, there is drama (of course!), silliness, and suspense, as the twins (and their ridiculous dog) must thwart the dastardly Dean brothers in order to save the invention as well as their father (and the dog). Oh yes, there is sure to be another recipe. This time for guacamole. Or is it coleslaw?

Ellis Weiner - The ​Templeton Twins Have an Idea
Suppose ​there were 12-year-old twins, a boy and girl named John and Abigail Templeton. Let's say John was pragmatic and played the drums, and Abigail was theoretical and solved cryptic crosswords. Now suppose their father was a brilliant, if sometimes confused, inventor. And suppose that another set of twins-adults-named Dean D. Dean and Dan D. Dean, kidnapped the Templeton twins and their ridiculous dog in order to get their father to turn over one of his genius (sort of) inventions. Yes, I said kidnapped. Wouldn't it be fun to read about that? Oh please. It would so. Luckily for you, this is just the first in a series perfect for boys and girls who are smart, clever, and funny (just like the twins), and enjoy reading adventurous stories (who doesn't?).

Ellis Weiner - Levelek ​Alaszkából
Minnifield ​Hírközlési Vállalat Cicely, Alaszka 907-555-8610 Kelet: Március 6. Címzett: dr Robert Barlow NASA - - Bolygókutatás Houston, Texas Feladó: Maurice Minnifield Faxon továbbítva. A lapok száma a fedőlappal együtt: 2 Kedves Bob! Köszönöm a gyors detektívmunkát. Csak ellenőrizni szeretném, hogy jól értelek-e, mellesleg hálás vagyok, hogy készségesen nyilvánosság elé akarod tárni a dolgot, de néhány napig még légy türelemmel. Azt mondod, az egész jelenség valószínűleg kapcsolatban van a jelenlegi napfolttevékenység fokozott mértékével. A foltok napkitöréseket okoznak, amitől fodrozódás támad a napszélben, az pedig változásokat gerjeszt a föld mágneses terében. A változások áramot indukálnak azokban a sziklaképződményekben, amelyekben erős a vaskoncentráció, ez viszont másodlagos mágneses teret hozhat létre, ami aztán hatással lehet Cicely tágabb környékén minden egyes nő, férfi és gyerek agyhullámaira. A franc, aki jobb magyarázatot talál! Jobban hangzik, az én összes spekulációmnál. Én csak annyit tudok, hogy városunkban már senki sem alszik. Ha tudni akarod: ez áldás is meg nem is. Príma, mert többet dolgozhatsz, termékenyen használhatod fel az éjszakát is. De ha egész éjjel talpon vagy és tevékenykedsz, naponta néhány étkezéssel többre van szükséged. Hízni kezdtem! A fejleményekről értesítelek. Egyelőre, amíg nem szólok, tartsd a dolgot titokban. És kösz, pajtás! Maurice

Kollekciók