Ajax-loader

Benedek Attila könyvei a rukkolán


Benedek Attila - Íme, ​az autó!
Az ​Íme az autó! c. kötet bemutatja az autómobil fejlődésének történetét a kezdetektől napjainkig. A 72 színes oldalon Benedek Attila könnyed, szórakoztató sorai vezetik végig az olvasókat a gépkocsi nagy pillanatain.

Benedek Attila - A ​motorkerékpár
A ​motorkerékpár a XX. században felváltotta a lovaglást. A mi világunk sorozat 12. része ezt a folyamatot mutatja be. Bolygónk arculata, az emberiség élete az elmúlt száz évben nagyon sokat változott, és ebben egyik legjelentősebb szereplő a robbanómotor volt.

Benedek Attila - Japán ​autók
A ​japán gazdaság fejlődése mindenkit csodálatra késztet. Az 1945-ben háborús vereséget szenvedett nemzet rövid idő alatt a világ iparának élvonalába küzdötte el magát. Mi a "japán csoda" titka? A kiadvány ezt is igyekszik megfejteni, legalábbis az autógyártás területén. A szigetország lakóinak kitartása, munkabírása, akaratereje és fegyelmezettsége egyedülálló. A japánok az elektronika, a miniatürizálás területén élen járnak, ugyanakkor szem előtt tartják a környezetvédelmet. Európában is egyre elterjedtebbek a japán autók, amelyek nem egyszerűen csak járművek, hanem hagyományok megtestesítői. Nekünk még tanulnunk kell, mi a minőségbiztosítás és a profi gyártásszervezés, míg a japánok ezeket már régóta komoly fegyverként használják a konkurenciaharcban. E könyv megmutatja a kedves Olvasónak, meddig jutottak a távol-keleti állam járműépítői az elmúlt évtizedek során.

Benedek Attila - Kamionok ​és teherautók
A ​mi világunk sorozat legújabb kötetében a teherautók, kamionok, dömperek, kisteherautók történetét, fajtáit ismerhetik meg a járművek ifjú szerelmesei. A világ legjelentősebb kamionjai és teherautói, 70 oldalon, több tucat színes fotóval.

Benedek Attila - Autótuning
Napjainkban ​egyre nagyobb lesz az érdeklődés az autók átalakítása iránt. A tulajdonosok szebbé, különlegesebbé, egyedibbé akarják tenni járműveiket

Kollekciók