Ajax-loader

Huszthy Ádám könyvei a rukkolán


Huszthy Ádám - Agytakarítás
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Huszthy Ádám - Csángó ​Zarathusztra
"Kis, ​rövid könyv, az előző század regénye; benne a magyarság, a zarathusztraság, a magyar zarathusztraság, egyedfejlődés, törzsfejlődés. Műfaja kalandregény; apáink élete s a magunké. Szerkesztése zenei, leginkább opera. Formája két könyv (Sürüregény és Magány könyve), három rész, fúgával, aranymetszéssel, tökéletességbe kapaszkodással; ki van találva. Tartalma akarat és vágyódás. Zarathusztra megfejti a sorsot. Megmondja a lét értelmét és célját, átéli a halált; a magáét, az anyjáét, a József Attiláét, az Istenét, megmutatja az életet annak, aki nem ismeri vagy rossul ismeri, újra járja, se befejezi, amit Nietzsche Zarathusztrája abbahagyott; megváltani jön és megváltottként megy el. Közben forradalmat szít, érdekes szexuális pózt vezet be, teológiai megfejtéseket közöl, végül megcselekedi, amit elvár tőle gazdája, az Isten."

Huszthy Ádám - Tudáspróba ​- Magyar irodalom - Műveltségi tesztkönyv
555 ​kérdés magyar irodalomból A kötetben számtalan módon tehetjük próbára tudásunkat a magyar irodalom világában Tesztek, idézett részletek folytatása, kép és kézirat felismerések valamint egyéb furfangos feladatok várnak arra, hogy megoldják őket. (Témakörök: Kezdet és a vég;Halhatatlan élőlények; Zsivalygó természet; Mennyi a mennyi?; Csípőből; Eszem-iszom; A pontosság kedvéért; Ferdítem-fordítom; Folytassa Olvasó!; Honnan-honnan nem; Rövidzárlat; Minek nevezzelek? Rímkereső; Természetes megtermékenyítés; Visszaköszönő; Örök darabok; Színes tinták; Mesterek tornája; Zanza; Képes krónika)

Huszthy Ádám - Tudáspróba ​- 1000 kérdés 4000 válasz - Műveltségi tesztkönyv
A ​könyvben található 1000 kérdésre adható 4000 válasz közül kell megkeresnie a helyes feleletet a teszteket kedvelő olvasónak. A megoldások azonnal ellenőrizhetők, a fejezetek végén megtalálhatók. A témaköröket az állatokkal kapcsolatos érdekességekkel kezdődően a földrajz, az irodalom, a növények, a technika, a zene és még sok más terület ismereteiből válogatta és szerkesztette a kötet összeállítója.

Kollekciók