Ajax-loader

Dr. Bruce Fogle könyvei a rukkolán


Dr. Bruce Fogle - Mi baja a kutyámnak
Tünetek és elsősegélynyújtás képes tanácsadó könyve.

Dr. Bruce Fogle - The ​Encyclopedia of the Dog
With ​detailed descriptions of more then 420 breeds and varieties of dogs from around the world, an entertaining look at canines throughout history, and invaluable practical advice, 'The New Encyclopedia of the Dog' is a comprehensive exploration of the canine world. Full-color photographs bring to life the delightful variety of the canine community. Each portrait is accompanied by a biography of the breed, including its place of origin, historical development, main physical features, and temperament. From how dogs evolved from wolves, through the story of their domestication by early humans, to their roles today as comforting friends, workers, and companions in sport, Bruce Fogle illuminates why dogs have achieved a place of honor in the human community. He traces the special position of canines in human history, as well as presenting essential practical information on choosing and caring for a dog. His thorough discussions of canine anatomy (illustrated with diagrams and photographs), behavior, and psychology offer insights into the way dogs learn, and how they see the world around them.

Dr. Bruce Fogle - Gatos
Todo ​sobre tus mascotas. Estas guías visuales aportan la información más completa y detallada sobre el universo de estos dos animales, sin duda las mascotas preferidas en muchos hogares. En sus páginas se abordan desde su historia y evolución, biología, comportamiento y salud, hasta los mejores consejos prácticos para su cuidado. En cada libro se dedica un apartado importante a la descripción de todas las razas conocidas, definiendo las características principales que las distinguen unas de otras, tanto físicas como de carácter. Un libro indispensable para todos aquellos que tengan una de estas mascotas o estén pensando en tenerla. Cada vez son más los hogares españoles que adoptan una mascota, siendo los perros y los gatos las preferidas. Estas obras, por su enfoque divulgativo y su planteamiento visual, son idóneos para este público cada vez más potente que busca información rigurosa pero práctica, planteada de un modo sencillo y accesible.

Dr. Bruce Fogle - A ​német juhászkutya
* ​Gazdagon illusztrált részletes útmutató fajtatiszta kutyája megértéséhez és gondozásához. * Nélkülözhetetlen tudnivalók a mindennapi gondozásról, a tenyésztésről és a kiállítási részvételről. * A német juhászkutya története, a fajta külső és belső jellemzői. * Külön a könyvhöz készült színes fényképekkel. * A szerző, dr. Bruce Fogle állatorvos és több népszerű könyv szerzője.

Dr. Bruce Fogle - If ​Your Cat Could Talk...
Based ​on expert research and the most up-to-date veterinary science, best-selling pet author Dr. Bruce Fogle offers insight into all aspects of your cat's behavior.

Dr. Bruce Fogle - 101 ​kérdés, amit a kutyája megkérdezne a dokitól, ha beszélni tudna
-Miért ​vonítok, amikor Beethovent hallgatok? -Miért nyáladzom, valahányszor autóba ülök? -Mondják, hogy alvás közben az arcom néha rángatózik s lábammal a levegőben kapálózok. Néha nyüszítek vagy vonítok is. Mi történik ilyenkor velem? -Miért ások olyan sok gödröt az udvaron s azután miért hagyom, nem törődöm tovább velük? -Kövér és unalmas személyiséggé válhatok-e az ivartalanítás következtében? -Miért vagyok képtelen ellenállni annak, hogy például döglött hallal, rókapiszokkal és minden olyasmivel játsszam, amit az emberek visszataszítónak tartanak? -Miért akarok mindenáron szexuális kapcsolatot teremteni mindennel, amit csak meglátok: a párnával, az emberi térdekkel, a macskával és úgy általában mindennel? Íme, néhány kérdés a 101-ből amire a kutya választ várna. De kit kérdezzen? Bruce Fogle brit állatorvos (az állati magatartások nemzetközi hírű kutatója, 10 bestseller szerzője) lebilincselően kedves gyakorlati tanácsai nélkülözhetetlenek a megértő, jó kapcsolathoz. Kutyának, gazdinak egyaránt.

Dr. Bruce Fogle - Mi ​baja a macskámnak?
A ​szerző állatorvos, ugyanakkor igen népszerű szakíró is a tradicionálisan állatbarát Angliában. Könyve mentőövet nyújt minden macskatulajdonosnak, aki egyszer csak azt gyanítja, kedvencével valami történt. Apró jelzéseket vesz észre, cicája levert, étvágytalan, megváltozott a viselkedése, esetleg netán harci sebekkel tér meg egy éjszakai kiruccanásból. Gyors beavatkozásra lenne szükség - de hogyan kezdje el? A könyv minden felmerülő kritikus helyzetre ad gyakorlati tanácsot. A magyar változat szaklektorai azt is le merték írni, hogy ez a könyv nem csupán a laikusoknak, hanem a hivatásból állattal foglalkozó olvasónak is hasznára lehet, hiszen a szakterület legmodernebb ismereteit kínálja.

Dr. Bruce Fogle - Az ​uszkár
Gazdagon ​illusztrált részletes útmutató fajtatiszta kutyája megismeréséhez és gondozásához. Nélkülözhetetlen tudnivalók a mindennapi gondozásról, a tenyésztésről és a kiállítási részvételről. Az uszkár története, az óriás, a közép, a törpe- és a toy uszkár külső és belső jellemzői. Külön a könyvhöz készült színes fényképekkel. A szerző, Dr. Bruce Fogle állatorvos és több népszerű könyv szerzője.

Dr. Bruce Fogle - A ​cocker spániel
Gazdagon ​illusztrált részletes útmutató fajtiszta kutyája megértéséhez és gondozásához. Nélkülözhetetlen tudnivalók a mindennapi gondozásról, a tenyésztésről és a kiállítási részvételről.A könyv tartalmazza az angol cocker spániel és az amerikai cocker spániel történetét, külső és belső jellemzőinek ismertetését.

Dr. Bruce Fogle - Dogs
Always ​a hit with the dog lovers among us, this book is compact and concise, making it the perfect resource for quick reference. While it has plenty of factual information about the dog's origin as a species and its present state as a domesticated pet, the real draw is the breakdown of breeds. Divided into categories by size (small, medium, large, and extra large), each breed listed is described and illustrated with specific details that apply to each one. Most useful perhaps is the information regarding temperaments and time consumption for grooming and training. It is our go-to book at Summit when someone wants to show off what their dog looks like, or more often, what the dog of their dreams looks like. Also handy is the section in back about training, taking care of and keeping a dog as a pet.

Dr. Bruce Fogle - Mi ​baja a kutyámnak?
A ​szerző állatorvos, ugyanakkor igen népszerű szerző az olyannyira állatbarát Angliában. Könyve mentőöv minden kutyatulajdonosnak. A kutya olyan mint a csecsemő, állandóan aggódnunk kell érte, de csak apró jelzésekből tudjuk eleinte megállapítani, mitől levert vagy étvágytalan. Persze jelentkezhetnek egyik percről a másikra aggasztó tünetek is, amelyekkel a laikus gazdi szintén nem tud mint kezdeni. Bizony sokszor előfordulhat az is, hogy elsősegélyben kellene részesítenünk kedvencünket. Gyors beavatkozásra lenne szükség - de hogyan kezdjük el? A könyv minden felmerülő kritikus helyzetre ad gyakorlati tanácsot.

Dr. Bruce Fogle - Kutyák
Dr. ​Bruce Fogle, a rendkívül híres állatorvos és kutyakiképző neki látott, hogy megalkossa élete könyvét, egy minden fajtát átfogó határozót, amiben minden fontos információt megtalálhatunk a különböző fajtákról.

Dr. Bruce Fogle - A ​kutyatartók kézikönyve
Ajánljuk ​a könyvet minden kutya gazdájának, az eb fajtájától, korától függetlenül. Ebben a könyvben minden megtalálható, ami a kutyának az egészséges élethez, gazdájának pedig a harmonikus kutyatartáshoz kell. A könyv szerzője igazi bestsellerek írója a kutyairodalom területén, mindemellett gyakorló állatorvos. Könyvében szó esik a kutyák viselkedéséről, neveléséről és gondozásáról ugyanúgy, mint kezdődő betegségeikről, ápolásukról.

Dr. Bruce Fogle - 101 ​kérdés, amit a cicája megkérdezne a dokitól, ha beszélni tudna
"Hiszek ​benne, hogy meg kell osztanunk egymással, amink van. Miért lesznek olyan idegesek az emberek, ha reggel fölugrom az ágyukra, és eléjük helyezek például egy döglött egeret?" "Állítólag időnként a fogamat csattogtatom, a lábaimmal rúgkapálok és meg-megrándul a szemhéjam, amikor alszom. Mi történik ilyenkor?" "Azt rebesgetik, van valamilyen 'hatodik' érzékem, és ennek segítségével találok haza, amikor eltévedek. Igaz ez?" "Ha már muszáj a homokosládámat használnom,melyik a legjobb típus, és a lakás mely pontján a legjobb elhelyezni?" "Ha fölszaladok egy fára, biztos, hogy le is tudok majd mászni róla?" Íme, néhány kérdés a 101-ből, amire a cica választ várna. De kit kérdezzen? Bruce Fogle brit állatorvos, az állati magatartások nemzetközi hírű kutatója (10 bestseller szerzője, kutyakönyve nemrég magyarul aratott nagy sikert) lebilincselően kedves stílusban ismertet meg házi kedvencünk természetrajzával, fordítja emberi nyelvre jelzéseit. A cica megértéséhez a harmonikus, jó kapcsolathoz egyszerűen nélkülözhetetlen ez a könyv.

Dr. Bruce Fogle - Kézikönyv ​a kutyalélekhez
Sorozatunk ​első kötetében - A kutyatartás nagy kézikönyve - a kutyák gondozásához adott átfogó gyakorlati útmutatót Bruce Fogle, az állati viselkedéstan nemzetközi hírű kutatója. Ezúttal kutyánk viselkedését, sajátos testjel-kommunikációját segít megismernünk és megértenünk E több mint 350 színes fényképpel illusztrált, szép kötet minden kutyatulajdonos számára nélkülözhetetlen. Megtudhatjuk belőle, mikor - és miért - éreznek kutya barátaink örömet, irigységet, féltékenységet; mikor magányosak vagy épp miért agresszívak. Csak ezen ismeretek birtokában teremthetünk ideális kapcsolatot kutyánkkal.

Dr. Bruce Fogle - A ​kutyatartás nagy kézikönyve
Ez ​az átfogó gyakorlati útmutató felöleli a kutyatartás minden kérdését - az etetést, ápolást, nevelést, tenyésztést, szülést, a kölykök gondozását, az ivartalanitást és kutyánk kiválasztását. 65O szines kép illusztrálja

Dr. Bruce Fogle - A ​kutyakiképzés nagy kézikönyve
Legújabb, ​jutalmazásra épülő módszer különböző korú kutyák kiképzésére. Több mint 350 fénykép mutatja be lépésről lépésre a kiképzést, az otthoni gyakorlatozástól a rossz szokásokat felvett felnőtt kutya átneveléséig. Dr. Bruce Fogle állatsebész és szakíró tollából eddig öt kutyatartásról szóló könyv látott napvilágot. Átfogó alapkiképzési program kölyökkutyáknak, és további engedelmességi gyakorlatok. Megoldást kínál kutyánk bármely viselkedési zavarának leküzdésére.

Dr. Bruce Fogle - Így ​neveld a kutyádat
Szaktanácsok ​dióhéjban - Szakszerű útmutatás lépésről lépésre, elérhető áron - Kutyanevelési ismeretek 101 hasznos ötletre bontva - Gyors válasz minden kérdésre - Színes illusztrációk.

Dr. Bruce Fogle - Új ​kutya enciklopédia
Bruce ​Fogle, a könyv szerzője, állatorvos, az egyik legismertebb szaktekintély a kutyák viselkedése, gyógyítása és kiképzése terén. Az Új kutyaenciklopédia átfogóan korszerűsített és átdolgozott kiadásában 420 kutyafajtáról és fajtaváltozatról találhatunk leírást. Megismerhetjük a fajták történetét, valamint megtudhatjuk, hogyan viseljük gondját kedvencünknek a legmegfelelőbb módon. A több, mint 600 nagyszerű fotó közül száz felvétel ebben a kiadásban jelenik meg először, és ezek egyedülállóan örökítik meg a kutyák jellemvonásait.

Dr. Bruce Fogle - Catalog
This ​photographic reference contains over 280 pedigree cat portraits, each accompanied by key facts about the breed, including its place of origin, physical features, temperament, grooming requirements and breed colours. It should be suitable for every would-be purchaser of a pedigree cat.

Dr. Bruce Fogle - A ​macskatartók kézikönyve
A ​macska elképesztő élőlény. Ajánljuk a könyvet minden macska gazdájának, a házi kedvenc fajtájától, korától függetlenül. Ebben a könyvben minden tudás megtalálható, ami a macskának az egészséges élethez, gazdájának pedig a harmonikus macskatartáshoz kell.

Kollekciók