Ajax-loader

Hack Emil könyvei a rukkolán


Hack Emil - A járművezetői vizsga teszt kérdéseinek gyűjteménye
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Hack Emil - Kresz ​- A közúti közlekedés szabályai és értelmezésük
E ​könyv tartalmazza a közúti közlekedés szabályairól szóló, többször módosított 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendeleteinek a módosításokat magába építő, egységes szerkezetbe foglalt, hatályos szövegét, ami kiterjed a legújabb, 2010. január 1-jétől hatályos KRESZ-módosításokra is. Mellékletként megtalálhatóak a KRESZ hivatkozásaiban megemlített jogszabályok ide vonatkozó kivonatai is, amelyek szükségesek a téma átlátásához. A kiegészítő rendelkezésekre utaló helyeket kék csillagokkal jelöltük a szövegsorok szélén, valamint a lap alján, a lábjegyzetek mellett. A kapcsolódó jogszabályok idézetei kivonatos és tájékoztató jellegűek, ill. üzemben tartók számára legfontosabb részletek kigyűjtésével.

Hack Emil - A ​közúti közlekedés szabályai és a legfontosabb kiegészítő rendeletek
E ​kiadvány tartalmazza a közúti közlekedés szabályairól szóló, többször módosított 1/1975. (II.5.) KPM-BM együttes rendelet hatályos szövegét, ami kiterjed a közelmúltban hozott, 2010. január 1-je és 2013. július 1-je között hatályba léptetett KRESZ-módosításokra is. A könyv olvasástechnikai segítsége, hogy visszalapozás nélkül idézhetjük fel a közlekedési jogszabály önmagára való visszautalásainak tartalmát: kék háttérrel kiemelt rövid emlékeztetők foglalják össze a hivatkozással jelzett szabályokat. Mellékletként megtalálhatóak a KRESZ - e könyvben kék csillaggal külön megjelölt - hivatkozásaiban megemlített jogszabályok kivonatai is, amelyek szükségesek a téma átlátásához. A kiegészítő rendeletekben a 2011. július 1-jétől hatályos közigazgatási bírságrendelet, az ugyanekkor szigorított közlekedési előéleti pontrendszer, a környezetvédelmi plakettek rendszere és az úthasználattal arányos útdíjfizetés általános szabályai is megtalálhatók. Az elektronikus útdíjfizetés (ED) útvonal-hálózatát térképpel szemléltetjük a könyv utolsó oldalain. A kapcsolódó jogszabályok idézetei kivonatosak, a járművezetők, ill. üzemben tartók számára legfontosabb részletek (okmányok, engedélyek, műszaki feltételek, stb.) kigyűjtésével.

Hack Emil - Szerszámkészítés
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Hack Emil - Lovász Károly - Tamás György - Autótípusok ​'94
Ajánljuk ​ezt a könyvet azoknak, akik szeretik a szép autókat, és tudni szeretnék, hogy mit rejt az esztétikus karosszéria. A magyar gazdaság átalakulásával az autókat kedvelők látóköre is kiszélesedett. Minél több autócsodát látunk útjainkon, annál jobban növekszik az érdeklődés irántuk. Viszont más a jogos vagy vágyakozó igény, és más a kíváncsiság. Igazán kis fogyasztású, viszonylag olcsó kocsit kívánunk magunknak, de megcsodáljuk a méregdrágát is. E kettősségről szól A kisautóké a jövő és a Belépés csak 200 kW felett fejezet. Kit ne érdekelne Az év autója '94 szavazás végeredménye, és a döntés műszaki magyarázata? Nos, ezt is megtalálhatjuk könyvünkben. A típusok ismertetése fejezetben a már sorozatban gyártott, korszerű típusok műszaki adatait olvashatjuk. A nosztalgia az autózást sem kerülte el. Az Ismét divat a nosztalgia azokról a manapság gyártott régi "ruházatú", de korszerű erőforrással ellátott autókról szól, amelyek tulajdonlását csak kevesek engedhetik meg maguknak. Büszkén állíthatjuk, mi magyarok, hogy a műszaki fejlesztés területén tettünk valamit annak érdekében, hogy az autózás ott tart, ahol tart. Ezzel a ténykedéssel foglalkozik az Autót gyártunk... fejezet. Az autókat kedvelők könyvespolcáról nem hiányozhat ez a könyv.

Hack Emil - Lovász Károly - Tamás György - Autótípusok ​'93
Csak ​két szürkét kell eléje fogni, és kész a díszhintó - mondta a W. Wimpff und Sohn császári udvari kocsigyártó cég tulajdonosa Gottlieb Daimler úrnak, amikor 1886-ban átadta neki a négykerekű lovas kocsit. Daimler mester egyik segédjével menten neki esett a távol-keleti fából faragott hintónak, majd az első és a hátsó űlések közé telepítettek egy csillogó, egyhengeres motort... Ezzel kezdődött. A száz-egynéhány év története csodálatos volt. Az akkori, évente néhány darab autómobil-gyártástól jutottunk oda, hogy pl. az európai Opel gyárakban 225 darab Astra készül óránként. A hintóból mindentudó, komputerizált, a legkényesebb igényeket kielégítő autócsodák lettek. A korszerűsítések jelentős hányadát már a tömegek által elérhető áron megvásárolható, futószalagon készülő termékek is tartalmazzák. A történet néhány pillanatát a Merre halad az autó? fejezetben, az eredményeit a Típusok ismertetése részben igyekszik megcsillantani ez a könyv. Megismerheti az Olvasó az eddigi Év autó-it, bepillantást nyerhet a magyar autók szülőszobáiba, és szárnyaló fantáziával megidézzük a 2011-es Frankfurti Autókiállítást. A szemet, lelket gyönyörködtető fotók láttán bizonyára minden autó iránt érdeklődő olvasó szíve hevesebben fog dobogni.

Hack Emil - Simó Zoltán - Citroën
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók