Ajax-loader

Cindy Jefferies könyvei a rukkolán


Cindy Jefferies - Vetélytársak
Sztárpalánták ​kíméletlen versenye! Danny igazi dobtehetség és már elég népszerű a sztárok között is a Rockley Park Iskolában. De Charlie, egyik dobos évfolyamtársa irigykedik Danny sikereire. Egyre nő a feszültség a két vetélytárs között, ezért amikor kiderül, hogy együtt kell játszaniuk a koncerten, csak úgy szikrázik körülöttük a levegő! Nagy a tét. Vajon ki tesz a győztes?

Cindy Jefferies - A ​kölyöksztár
Cloe ​bekerül a tehetségfejlesztő iskolába, a Rockley Parkba. Ez volt az első lépcsőfok a popénekessé válás rögös útján. Elszánta magát, hogy csodálatosan szerepel majd a Jövő Sztárja koncerten - hallotta, hogy sok lemezkiadó cég tehetségkutatója felbukkan ezeken a koncerteken - de akadt egy kis probléma: elment a hangja! A barátai rengeteget segítenek, hogy Cloe újra nagy hangerővel tudjon énekelni, de fogy az idő. Lehet, hogy Cloe elszalasztja a Nagy Lehetőséget?

Cindy Jefferies - Titkos ​tervek
Fények, ​kamera, felvétel! Tévések érkeznek a Rockley Park Iskolába, hogy a Lowther ikrekről forgassanak. A két őstehetség mindig mindent együtt csinált, és tökéletes párost alkottak. Ezért nem érti Pop, miért szomorú Lolly. Rájön-e Lolly titkaira, még mielőtt elrontja fényes pályafutásukat?

Cindy Jefferies - Christmas ​Stars
Talent ​school Rockley Park is buzzing with festive fun. Chloe and her friends are rehearsing for the Christmas concert and desperately want to impress their favourite teacher, Judge Jim. They've even planned a secret surprise for him. But then there's some shocking news, and it seems he won't make the concert after all. Can everyone pull together to make Judge Jim's Christmas really sparkle?

Cindy Jefferies - Én ​is híres leszek?!
Cloe ​minden vágya, hogy sztár legyen. Egyszerűen imád énekelni, és órákig gyakorolni hajkefe-mikrofonjával az elképzelt rajongók ezrei előtt. Ezért, amint lehetőséget kap, hogy felvételizzen a Rockley Parkba - a popsztárt faragó iskolába -, elhatározza, hogy átugorja ezt a lécet. De mindezek előtt meg kell győznie a szsüleit arról, hogy ez nem csak kislányos ábrándozás. Tudja, hogy nehéz munka vár rá - de hát a zenészek élete se fenékig tejfel! Vajon meg tudja valósítani Cloe az álmait?

Cindy Jefferies - Tara's ​Triumph
Tara ​is following her dream of becoming a bass guitar rock star. But when roommates Pop and Lolly tell her about an African school for orphans, Tara decides that helping others is more important than becoming famous. A charity CD seems like a great way to raise money, since Tara is surrounded by talented friends and teachers at Rockley Park school. But before long, she realizes that the CD is much more work, and trouble, than she bargained for. Tara needs a lot of help—and a little ingenuity—to pull it all together. Will she succeed? Or will all her hard work be wasted?

Cindy Jefferies - Reach ​for the Stars
Chloe ​loves to sing, and dreams of being a pop star. But will she win a place at Rockley Park?