Ajax-loader

Vivian French könyvei a rukkolán


Vivian French - Christmas ​Kitten
Sophie ​wishes for a kitten just like the little black one she sees in the snow the day before Christmas. The little black kitten wishes for a home. Can the magic of Christmas Eve make both their wishes come true?

Vivian French - Princess ​Alice and the Magical Mirror
Where ​do Princesses go to school? The Princess Academy! There they learn all they need to know about becoming a proper Princess. With dramas and tiaras, this series is full of things for young readers to identify with and enjoy. Each story revolves around the six members of the Tiara Club, Princesses Emily, Katie, Daisy, Charlotte, Sophia and Alice, and follows their adventures as they pass through each level of schooling, from Grade 1 (How to behave at a Grand Ball) to Grade 6 (How to deal with a Wicked Fairy).

Vivian French - Prinzessin ​Charlotte und der zauberhafte Ball
Willkommen ​an der Prinzessinnen-Schule! Gleich am ersten Schultag befördert Charlotte aus Versehen die Ballkleider ihrer Mitschülerinnen in den Fluss. Was sollen die Prinzesinnen nun zum Schulball anziehen? Charlotte ist verzweifelt- doch dann sorgt Fee Lucilla für eine Überraschung...

Vivian French - The ​Most Wonderful Thing in the World
From ​the author of the Tiara Club series comes a gently satirical fairy story for our times,illustrated by one of today’s finest artists, Angela Barrett. When a king and a queen promise to marry their daughter Lucia to the man who can show them the most wonderful thing in the world, suitors descend on the palace bearing gifts. Roses, jewels and exotic birds; dancing girls, wind machines and mythical beasts – but nothing feels quite right. As the last suitor leaves, his weapons of mass destruction rejected, the king and queen are exhausted. But when a shy, young man, who isn’t a suitor at all, steps forward, they finally understand what the most wonderful thing in the world really is. Vivian French’s masterful retelling of a forgotten story is both funny and heart-warming, and Angela Barrett’s breathtaking illustrations give life to an enchanting and romantic fairytale city.

Vivian French - David Melling - Dóra, ​a ló
Vajvári ​J. Samu arról álmodik, hogy Igazán Nemes Lovag lesz, de ehhez hat küldetést kell teljesítenie. Samu következő feladata, hogy hófehér paripát találjon magának. Ám amikor Samut és unokatestvérét, Szilvát elküldik, hogy vigyék vissza Horáciuszt, a varacskos disznót a gazdájának, úgy tűnik, Samunak le kell mondania lovagi álmairól.

Vivian French - Daisy ​hercegnő és a varázslatos körhinta
Daisy ​hercegnő rettenetesen izgul élete első körhintázása miatt Percival király kerti mulatságán. Ez azonban nem mindennapi körhinta, Daisyről pedig kiderül, hogy sokkal bátrabb, mint hitte.

Vivian French - Princess ​Megan and the Magical Tiara
Princess ​Megan is so excited - she's going to the Princess academy! she can't wait to make new friends and wear special tiara. But will horrible Princess Diamonde and Princess Gruella spoil everything for her?

Vivian French - Alice ​hercegnő és a varázstükör
Jaj, ​ne! Ha Alice hercegnő nem megy át a "Hogyan közlekedjünk a lépcsőn úgy, mintha lebegnénk" vizsgán, akkor nem engedik el a Hercegnőképző Akadémia kerti partijára, sőt a varázstükörbe sem nézhet bele. Egy új barát azonban a segítségére siet...

Vivian French - Sophia ​hercegnő és a tündöklő meglepetés
Sophia ​hercegnőnek és barátnőinek maguknak kell megtervezniük és elkészíteniük sajt gyönyörű báli ruhájukat. Perfecta hercegnő azonban a fejébe vette, hogy tönkreteszi az örömüket, és elrontja az esti meglepetést...

Vivian French - Charlotte ​hercegnő és az elvarázsolt rózsa
Charlotte ​hercegnő alig várja, hogy találkozzon barátaival az első napon az Ezüst Tornyokban. De vajon tényleg jó helyre érkezett? Egyetlen hercegnő sincs a közelben, és az eső is eleredt! Charlotte ezután egy gyönyörű rózsát talál egy tócsában.

Vivian French - A ​macerás medve
Vajvári ​J. Samu minden vágya, hogy Igazán Nemes Lovag legyen, de van egy kis bökkenő: a szülei elutaztak, ezért a szomszéd kastélyban kell élnie a nagynénjével, a bácsikájával és az unokatestvérével, Szilvával. Samu talált egy mágikus pergamentekercset, amelyből megtudhatja, mi az a hat feladat, amelyet teljesítenie kell, hogy lovaggá váljon. Hűséges Társa, Szilva segítségével Samu két feladatot már sikeresen végrehajtott. Most egy derék kard keresésére indul, de küldetésében hátráltatják a Nemes Cselekedetek, amelyeket el kell végeznie. Lehet, hogy soha nem találja meg a kardot, ha folyton morcos törpéken, együgyű medvéken és egy szigetnyi apró tündéren segít - de hát nem ez a dolga egy Igazán Nemes Lovagnak?

Vivian French - Daisy ​hercegnő és a káprázatos sárkány
Amikor ​Daisy hercegnő meghallja, hogy egy igazi sárkányt hoznak a Hercegnőképző Akadémiára, nagyon megrémül. Mi lesz, ha a barátnői gyáva nyuszinak tartják majd? Idővel azonban Daisy hercegnőnek lehetősége nyílik rá, hogy bebizonyítsa, milyen bátor is valójában.

Vivian French - Emily ​hercegnő és a gyönyörű tündér
Emily ​hercegnő el van ragadtatva, amikor egy gyönyörű, fiatal jótündér-gyakornok érkezik a Hercegnőképző Akadémiára. Mindjárt itt az évzáró bál, így igazán kapóra jönne egy-két kívánság. Angora tündér azonban nem igazán remekel varázslásból.

Vivian French - Alice ​hercegnő és az üvegcipellő
Alice ​hercegnő és a barátnői iskolai kirándulásra mennek a mesés királyi életet bemutató múzeumba. Alice arról álmodik, hogy felveszi az üvegcipellőt, de az undok Diamonde hercegnő is tervez valamit...

Vivian French - Noah's ​Ark and Other Bible Stories
This ​title contains three of the most popular of all Bible stories: 'Noah's Ark', 'Moses in the Bulrushes' and 'Jonah and the Big Fish'. Simply retold with illustrations, these tales are perfect for sharing with young children.

Vivian French - Sophia ​hercegnő és a herceg bálja
Jaj ​ne! A hercegnő Maurice herceg báljára hivatalosak, de Sophia hercegnőnek meggyűlik a baja a tánclépésekkel. Vajon a hercegek lábára is rálép majd - vagy ő lesz a bálkirálynő?

Vivian French - Katie ​hercegnő és a táncoló seprű
Katie ​hercegnő nagyon izgul - az iskolai kiránduláson egy igazi boszorkányhoz látogatnak el. Amikor azonban Orsófonó boszorkány megkéri Katie-t és barátait, hogy készítsenek el egy bájitalt, valami nagyon félresikerül...

Vivian French - David Melling - A ​sárkányok nem tudnak úszni
Vajvári ​J. Samu arról álmodik, hogy Igazán Nemes Lovag lesz. A gond csak az, hogy nem tudja, miként fogjon hozzá. Samut a szülei nagybátyja és nagynénje kastélyába küldik, ahol kénytelen elviselni undok unokatestvére, Szilva társaságát, és a különös lényeket, akik nagynénje Királyi Bestiák számára nyújtott Vakációs Luxusszállásának vendégei. Ám amikor Berengár, a sárkány csapdába esik a kútban, Samu és Szilva elképesztő felfedezést tesznek, ami segíthet abban, hogy Samu álma valóra váljék.

Vivian French - Emily ​hercegnő és a kívánságcsillag
Majdnem ​vége a tanévnek - vajon Emily hercegnő elég tiara pontot gyűjtött, hogy elnyerje az ezüst vállszalagot? Meghívják majd az Ezüst Bálra? Vagy az utálatos Diamonde hercegnő mindent elront azzal, hogy nem hisz a kívánságcsillagban?

Vivian French - Katie ​hercegnő és az ezüstpóni
Amikor ​Katie hercegnő és barátnői a Hercegnőképző Akadémián megtudják, hogy az első órájuk kívánságóra lesz, nagyon megörülnek. Abban bíznak, hogy kívánságaik segítségével tiara pontokat gyűjthetnek, és ezzel helyet kaphatnak a kagylóhintóban a királyi díszfelvonuláson. A szörnyű Perfecta hercegnőnek azonban más tervei vannak...

Vivian French - Charlotte ​hercegnő és a születésnapi bál
Charlotte ​hercegnő az első napját tölti a Hercegnőképző Akadémián - de minden balul sikerült! Új barátnői báli ruhái a folyóban landolnak - és mindez az ő hibájából! Vajon akarnak-e még ezek után is barátkozni vele? És sikerül-e összegyűjtenie akár egyetlenegy tiara pontot is?

Kollekciók