Ajax-loader

Kim da Silva könyvei a rukkolán


Kim da Silva - Do-Ri Rydl - Mozgással ​az energiáért
A ​szerzők sokéves szakmai tapasztalataik alapján gyűjtötték össze azokat a mozgásgyakorlatokat, amelyekkel az Olvasó kedvet kap arra, hogy tegyen valamit magáért és egészségéért. A gyakorlatok megkönnyítik a nap mint a 24 órájában előforduló tennivalókat, így például: • a könnyebb reggeli felkelést, • a világos gondolkodást, • a stressz nélküli tanulást és munkát, • a harmonikus együttélést másokkal, • sportbalesetek elkerülését, • önmagunk jobb megértését, • egészségünk megszilárdítását, • a kreatív életvitelt, • betegség esetén a test öngyógyító erőinek összpontosítását, • és így tovább - sok mindent, amire még álmában sem gondolt volna! A Németországban és Ausztriában rendkívüli sikert aratott könyvet a család apraja-nagyja hasznosnak tartja.

Kim da Silva - Do-Ri Rydl - Kineziológia
Amerikai ​pszichológusok szerint 60-70%-ban valamilyen kóros feszültség hatására létrejövő, a stresszel kapcsolatos panasszal fordulunk orvoshoz. A stresszállapot általában a tehetetlenség és a kudarc érzésére adott válaszreakció. Születésünktől halálunkig folytonosan változásokkal találjuk magunkat szemben, melyek feszültségteremtőek, s melyekhez alkalmazkodnunk kell. Gyermekkorunktól állandó elvárások határolnak bennünket, de senki sem tanítja meg nekünk negatív érzéseink kezelését. A hibás életszemlélet, az önmarcangolás, a régi sérelmek és kudarcok, az alkalmazkodási és beilleszkedési nehézségek, az elfojtott vágyak, érzelmek és szorongások - testi betegségeket hozhatnak létre. A jó egészség kulcsa az energia megfelelő elosztása. A kineziológia segítségével azonosítható az energia-elakadás helye, és a szükséges korrekció elvégezhető. A kineziológia - mint holisztikus egészségügyi rendszer - hatékonyan befolyásolja testünk energiaáramlását, s feloldást nyújt problémáinkra. Az önbizalom, az öngyógyítás lehetőségét, eszközeit adja kezünkbe. Dr. Varju Márta

Kim da Silva - Kezünkben ​az egészség
A ​Mudrák az életerőnkkel való kommunikáció, az ujj reflexzónáinak stimulálása által. A módszer mindenkinél alkalmazható, különösen hatásos nehezen tanuló gyermekek, idős emberek számára, akik keveset mozognak, betegeknek, hogy gyorsabban talpraálljanak, illetve mindenkinek, aki meg akarja őrizni egészségét.

Kim da Silva - Helyes ​táplálkozás a megfelelő időpontban
Ma ​már szinte mindenki tudja, hagy a helyes táplálkozás az egészséges élet egyik feltétele. Miért nem érzi jól magát akkor mégsem sok, egészségesen táplálkozó ember? A teljes értékű táplálék és a számtalan diéta nem tudta megakadályozni a civilizációs betegségek - mint pl. az allergia - elterjedését. A kulcs az, hegy a megfelelő táplálékot a megfelelő időpontban kell elfogyasztanunk, mivel testünk csak így tudja felvenni és feldolgozni a táplálékát. A gyakorlati megvalósításhoz a könyvben recepteket is talál az Olvasó.

Kollekciók