Ajax-loader

Jill Brady könyvei a rukkolán


Jill Brady - De ​holnap már vége
- ​Olyan finom a bőröd, mint a selyem - suttogta Richard mély, meleg hangon. - Nem tudom megállni, hogy ne simogassalak. Doreen, teljesen megőrjítesz. - De hiszen ezt is akartam Richard - felelte Doreen elfúló hangon. - Annyira szerettem volna nálad lenni. Richard nem kérdezte meg, vajon ezért jött-e. Elhitte a gyilkosságról szóló történetet. De mindez már nem volt fontos többé Mi más számíthat azonkívül, hogy lángol a teste, hogy megőrül ezért a lányért

Jill Brady - Hol ​a legközelebbi lakatlan sziget?
-Nem ​hiszem, hogy fel tudod fogni, mennyire szeretlek - suttogta Dark, amikor már kinyújtózva feküdtek egymás mellett, egymás kezét fogva. - Nagyon, nagyon szeretlek. Kathleen halkan, és boldogan sóhajtott. - Azt akarom, hogy mindig így szeress. Dark rámosolygott. - Azt hiszem, sokáig kibírjuk majd egymás mellett. Te mit gondolsz? Most Kathleen is elmosolyodott, és a mutatóujjával megérintette Dark ajkát. - Azt hiszem, örökké tudnálak szeretni. - Akkor rendezzük el végleg a dolgunkat - jelentette ki Dark. - Akarsz a feleségem lenni, Kath? ... Ebbe a pillanatba éles csöngetés hasított bele a ház csöndjébe. Kathleen riadtan ült fel az ágyban.

Jill Brady - Gyakran ​teszel ilyet?
Magához ​rántotta Patsyt, s ajkai erőszakosan rátapadtak Patsy szájára. nyelve befúrta magát az ajkai közé, Patsy azzal a szenvedéllyel viszonozta a csókját, ami egész lényét eltöltötte. A lány érezte a testén végigszaladó remegést, ezt az édes, mégis szinte elviselhetetlen feszültséget, amely egyre csak erősödött. Dean egyre vadabbul és szenvedélyesebben csókolta Patsyt, majd a keze lágyan lefejtette a frottírköntöst a lány válláról. Addig simogatta a melleit, míg a bimbók keményen nem meredtek a tenyerébe. Ettől Dean még eszeveszettebb vágyat érzett.

Jill Brady - A ​tízmillió dolláros nő
Amikor ​Brian hajnalban felébredt, tekintete az alvó Susanra esett. A takaró lecsúszott róla, formás mellei lágyan hullámoztak lélegzetének ritmusára. Oly békésen aludt, mint egy kisgyerek, kócos hajjal és kipirult arccal. Ahogy elnézte, végtelen gyengédséget érzett iránta. Nagyon megszeretette ezt a szép gyermeket. Ekkor hirtelen megint eszébe jutott a végrendelet, a gyerek. És amíg Susan békésen szuszogott mellette, az ő nyugalmának véget vetett az aggodalom. Mi lesz, ha Susan e csodálatos nyaralás ellenére sem esik teherbe? Brian félt, és az aggodalom hideg kígyója egyre feljebb kúszott, a szíve felé... A pokolba is! Tízmillió forog a kockán! Ez pedig nem csekélység. Ó, az a bébi! Jönnie kell. Meg kell születnie. Illetve előbb meg kell termékenyítenie Susant. Muszáj! Még akkor is, ha reggeltől estig kell szeretkezniük. Ó, te átkozott Amanda néni!

Jill Brady - Bizonytalan ​szerelem
Dusty ​aranyos lány, csak kicsit önfejű. Két dologban különösen nem ismer tréfát. Az egyik az ő szép, de régi háza, amit el akarnak venni tőle, a másik a csalás. Jeff rendkívül vonzó férfi, épp Dusty zsánere. Kár, hogy egyrészt becsapja, másrészt az apja megbízásából arra próbálja rávenni a lányt, hogy eladja neki a házát. Howard régóta reménytelenül szerelmes Dustyba, és most csak úgy fortyog a féltékenységtől, mert Dusty váratlanul beleszeret Jeffbe. Ez az alak egyébként nagyon gyanús Howardnak. El is határozza, hogy kicsit a körmére néz... "Dusty halk nyögéssel behunyta a szemét, amikor a férfi keze a combja belső oldalára siklott s lágyan simogatni kezdte. Jeff ruhái is a pdlóra hullottak. Egymáshoz simulva feküdtek az ágyon, s Dusty érezte, mint tölti el egész lényét a végtelen, s gátlásokat nem ismerő szerelem..."

Kollekciók