Ajax-loader

Sherry Hansen Steiger könyvei a rukkolán


Brad Steiger - Sherry Hansen Steiger - Szívszorító ​csodák
Nincs ​erősebb kötelék, mint az anya és gyermeke közötti eltéphetetlen kapcsolat. Amikor a nőből anya lesz, közte és gyermeke közt titokzatos erejű kapocs alakul ki, amelyet semmi sem képes kettészakítani. A Szívszorító csodák című könyvében a két szerző, Brad Steiger és Sherry Hansen Steiger olyan eseteket ír le, amelyek e kapcsolat lényegét ragadják meg. A megható, megindító igaz történetek tanúsítják, hogy egy anya hogyan képes úrrá lenni leküzdhetetlen akadályokon is, ha gyermeke életéről, sorsáról van szó. Csodálatos történetek - az anyáról, aki két gyermekével a karján szembeszegül a tornádó pusztító erejével - a fiatalasszonyról, aki baljós előérzete sugallatára egész családját megmenti a küszöbön álló tragédiától - a haldokló kisfiú édesanyjáról, aki kész feláldozni saját életét, hogy gyermekét megmentse. Megrázó embermesék arról az ajándékról, melyet gyermekként kapunk, és melyet anyaként továbbadunk gyermekeinknek.

Brad Steiger - Sherry Hansen Steiger - Csodálatos ​elbeszélések macskákról
Megható ​és igaz történetetek rendkívüli cicákról. A sikeres szerzőpáros legújabb gyűjteményében figyelmét olyan lenyűgöző macskáknak szenteli, akikkel nem mindennapi dolgok estek meg. Minden akadályt leküzdő cicákról, csodás megmenekülésekről, a bátorságról és hősiességről olvashatunk e bámulatos történetekben.

Brad Steiger - Sherry Hansen Steiger - Csodálatos ​elbeszélések állatokról
Olyan ​könyv ez, amit könnyű lesz megszeretni. Megismerteti velünk az állatok elképesztő képességeit, és ráébreszt bennünket, milyen fontos és sokféle szerepet játszhatnak az életünkben, aminek néha jelentős, sorsfordító következményei vannak. Kitárja szívünket és lelkünket a világmindenség egyetemességére, hogy újra részesei lehessünk a rég elfeledett egységnek. Olvasás után biztos, hogy másképpen fogunk az állatokra tekinteni, nézőpontunk tagadhatatlanul meg fog változni.

Kollekciók