Ajax-loader

Sarah Mlynowski könyvei a rukkolán


Sarah Mlynowski - Melltartó ​és seprűnyél
Rachel ​olyan, mint mindenki más. Nem szebb és nem csúnyább a többi New York-i tinédzsernél. A haja félhosszú és barna, a szeme is barna. Átlagos. A szülei elváltak, édesanyja egyedül neveli őt és a húgát, hát ez sem ritkaság. A suliban sem tartozik a menőkhöz, nem sikerült bejutnia a táncos divatbemutató szereplői közé, pedig mit meg nem tenne érte! Egy átlagos-unalmas hétköznapon aztán, amikor éppen sok-sok meg nem valósult kívánságán búslakodik, valami nagyon furcsa történik vele: álmai hőn áhított edzőcipője egyszer csak a lábán terem. Mi ez? Tévedés? Varázslat? Boszorkányság? És az edzőcipő még csak a kezdet...

Sarah Mlynowski - Frogs ​& French Kisses
Rachel ​has finally come to terms with the outrageously unfair fact that her younger sister, Miri, has inherited magical powers from their mom. But now the whole witchcraft thing is spiraling out of control. Mom is a magicaholic, Miri’s on a Save the World kick, and the one teeny tiny love spell that Rachel begged for has gone embarrassingly, horribly wrong. Suddenly, the fate of everything is in Rachel’s hands. Her family. The world. Senior prom.

Sarah Mlynowski - Dream ​On
Good ​night, sleep tight, don't let the magic mirror bite... It was supposed to be the best sleepover ever. Just me, my best friend, Robin, and an awesome night of s'mores, secrets, and staying up late. No pesky little brothers allowed. And DEFINITELY no magic mirrors. Everything was perfect...until the mirror sucked Robin into Sleeping Beauty's story! My brother and I dove in after her, but we couldn't stop her from pricking her finger on the spindle. Now we're REALLY in trouble. Robin's fast asleep--and Sleeping Beauty is wide-awake! To save the day I've got to: - Host a fake birthday party for Jonah - Find a prince to wake up Robin - Avoid getting cursed by scary fairies We only have ten hours to make things right... or this day will become a nightmare!

Sarah Mlynowski - Nem ​mind hal, ami úszik
Egyszer ​volt, hol nem volt… valamikor réges-régen az öcsémmel normális gyerekek voltunk. A következő pillanatban egy tükör beszippantott bennünket, és átröpített a tündérmesék világába. Nem akartuk mi összezavarni sem Hófehérke, sem Hamupipőke történetét! Az egész csupán a véletlen műve volt. De a kis hableány sorsa nagyon szomorú. És a varázstükör most éppen az ő uszonya elé pottyant bennünket. Meg kell találnunk a mese boldog befejezését, még mielőtt a kis hableányból haleledel lesz, mi pedig örökre a tengerbe veszünk.

Lauren Myracle - Sarah Mlynowski - E. Lockhart - How ​to be Bad
Vicks ​is the wild child whose boyfriend has gone suspiciously quiet since he left for college; Mel is the newcomer desperate to be liked; and Jesse will do anything to avoid a life-altering secret. Each one has her own reason for wanting to get the heck out of their nowheresville town, even just for the weekend. So they climb into Jesse's mom's "borrowed" station wagon and head south. Hearts will be broken, friendships will be tested, and a ridiculously hot stranger could change the course of everything.

Sarah Mlynowski - Farrin Jacobs - See ​Jane Write
With ​chick lit novels popping up on every bestseller list, millions of readers are all thinking the same thing: _I_ could write this stuff. _I_ could write a bestseller and never go back to the office again! And here's the guide that will show you how. Bestselling novelist Sarah Mlynowski and veteran chick lit editor Farrin Jacobs cover every stage of developing and selling your soon-to-be bestselling novel, with information on: - developing an idea - deciding on a point of view - making your characters likable - learning the basics of plotting, pacing, and conflict - finding an agent - and much more, including humorous tips and advice from scores of established writers (from Meg Cabot and Marian Keyes to Emily Giffin and Sophie Kinsella). If you've got stories to tell, _See Jane Write_ will take care of the rest!

Sarah Mlynowski - Tükröm, ​tükröm...
Egyszer ​volt, hol nem volt, valamikor régesrégen az öcsémmel normális gyerekek voltunk. A következő pillanatban egy tükör beszippantott, és átröpített bennünket Hófehérke mesevilágába. Megakadályoztuk, hogy Hófehérke beleharapjon a mérgezett almába. Hurrá! Vagy mégsem? Ha Hófehérke nem hal meg, akkor nem találkozik a királyfival, és oda lesz a boldogan éltek, míg meg nem haltak. Tehát egyenesbe kell hoznunk a mesét, és utána - ha szerencsénk van - haza tudunk menni.

Sarah Mlynowski - Buli ​és bájital
Ha ​boszorkány vagy, buli az élet! Szó szerint. Rachel a nyári szünet után gőzerővel készül az új tanévre, azaz egyik fölsőt a másik után próbálja fel…Miri pedig az újonnan fölfedezett boszorkányos közösségi oldalon keres és talál barátokat. Az új haverokkal új helyszínen, a boszorkányok beavató szertartása, a szamszorta előkészítőjén találkoznak. Igen ám, de az előkészítő hosszadalmas dolog, hogyan lehet mindenre időt szakítani? Semmi az egész, elég pár apróbb varázsige, néhány kibúvó… és máris kész a zűrzavar. Rachel szerelme, Raf nem érti, miért olyan elfoglalt mostanában a barátnője, ráadásul az előkészítőn felbukkan egy helyes fiúboszorkány, Adam, így a helyzet tovább bonyolódik. Kit hív meg Rachel a boszorkánybálra? A lista elég hiányos, hiszen senki nem tudhat titkos életéről, sem a szerelme, sem a barátai, de még apu sem. Miri azt javasolja, mondjanak el apunak mindent őszintén. Rachel habozik, de úgy tűnik, nincs visszaút... Hová vezet mindez?

Sarah Mlynowski - Hálózsák ​és hókuszpókusz
"Igen, ​ez az! Végre valahára! Végre én is közéjük tartozom!" Hogy hová tartozik Rachel végre valahára? Óriási igazságtalanság a sorstól, hogy az ő varázsereje csak később ébredt föl, mint a húgáé, lesz mit behoznia… Sebaj, előttük a nyár, a hosszú táborozás, ahol a sportolás (brrr, úszás!), barátkozás és Raf visszahódítása (ha minden jól megy!) mellett a varázslás gyakorlására is alkalma nyílik. Persze nem könnyű a kezdőknek. Néha az új cuccok vagy az emeletes ágy megbűvölése nem pontosan úgy sikerül, ahogyan kéne. A futball-labda is szinte a semmiből pattan elő, a feldühödött méhekről nem is beszélve. És Miri sem mindig segít… meg aztán a sok helyes új lány között van egy undok is. Vajon győzi-e Rachel varázserővel?

Cassandra Clare - Libba Bray - Claudia Gray - Maureen Johnson - Sarah Mlynowski - Vacations ​from Hell
Life's ​a beach . . . and then you're undead? in this must-have collection, five of today's hottest writers - Libba Bray (A Great and Terrible Beauty), Cassandra Clare (City of Bones), Claudia Gray (Evernight), Maureen Johnson (13 Little Blue Envelopes), and Sarah Mlynowski (Bras & Broomsticks) - tell supernatural tales of vacations gone awry. Lost luggage is only mildly unpleasant compared to bunking with a witch who holds a grudge. And a sunburn might be embarrassing and painful, but it doesn't last as long as a curse. Of course, even in the most hellish of situations, love can thrive. . . . From light and funny to dark and creepy, these stories have something for everyone. You definitely won't want to leave this collection at home!

Sarah Mlynowski - Vágyak ​és varangyok
A ​boszorkányos bonyodalmak folytatódnak. Rachel mamája, aki boszorkány, nem hajlandó varázsolni. Vagy mégis? Honnan kerül hirtelen elő annyi udvarló, hogy szinte sorban állnak nála? Melyikük az igazi? Rachel húga, Miri, szintén boszorkány, de ő még csak tanulja a mesterséget. Talán túl sokat akar, és nem sikerül egyszerre megoldania a világ összes gondját a bozóttüzektől a bálnák pusztulásáig. Valami mindig félrecsúszik... Miért nem lesz a rút varangyból mesebeli királyfi? És hogyan kerülnek tehenek az iskola tornatermébe? És miért nem az szeret bele Rachelbe, akinek kellene? Rachel pedig legnagyobb bánatára továbbra sem boszorkány. Ötleteivel és jóakaratával mégis neki sikerül helyrehozni sok-sok elrontott varázslatot. Pedig továbbra sem tartozik a menők közé. És a szalagavatóra sem megy el. Lehet, hogy ez az igazi mágia?

Sarah Mlynowski - Pipőke ​cipője
Egyszer ​volt, hol nem volt... valamikor réges-régen az öcsémmel normális gyerekek voltunk. A következő pillanatban egy tükör beszippantott bennünket, és átröpített Hamupipőke mesevilágába. De itt minden összezavarodott! Hamupipőke eltörte az üvegcipellőt, és felsértette a lábát. Hogyan illik így rá másnap a cipellő párja? Ha nem lesz rá jó a cipő, nem veszi feleségül a királyfi, és nem élnek boldogan, amíg meg nem halnak. A tündér keresztanya is csak akkor segít, ha Hamupipőke a saját lábára áll (és nem csak szó szerint)! Önálló kereset, saját lakás kell neki. Ha Hamupipőkének segítünk beindítani élete nagy vállalkozását, a mese is visszazökken a megszokott kerékvágásába. Drukkoljatok!

Kollekciók