Ajax-loader

Jenny Randles könyvei a rukkolán


Jenny Randles - Paul Fuller - Gabonakörök
Vajon ​ufók hozzák létre a gabonaköröket? A szerzők nem kevesebbre vállalkoztak, mint hogy leleplezzék a földönkívüliekről kialakult tévhitet új és megdöbbentő bizonyítékok közreadása révén, amelyek egy addig ismeretlen légköri jelenségre utalnak - a Meaden-örvény létére. A könyv megkísérli racionálisan, a tudomány mai helyzete szerint megmagyarázni a nyugat-angliai füves réteken és gabonamezőkön időnként tapasztalható furcsa köröket. A jelenség Nyugat-Angliában évszázadok óta ismert. A szerzők a választ Dr. Terence Meaden meteorológus örvénylés-elméletére építik. A gabonakörök mesterséges képződménynek tűnnek. Szimmetriájuk és szinte mérnöki pontossággal megszerkesztett formájuk láttán nehéz másra gondolni, mint hogy értelmes lények alkotásai. Mégis ezeknek a köröknek az eredete több, mint valószínű, hogy földi. A Meaden-örvénylés elmélete teljesen érthető és racionális alapokon nyugszik, a rejtély viszont megfejthetetlen. Mégpedig azért, mert ez a könyv is bármilyen mítoszromboló, egyúttal mítoszt is teremt.

Jenny Randles - Eltérítések ​- Abduction
- ​A földönkívüliek emberrablásai a mitologikus időktől napjainkig - A nyolcvanas évek végén több olyan könyv aratott óriási sikert, amely a földönkívüliek által elkövetett eltérítésekről számol be. a mozikat csaknem elárasztották az ilyen témájú filmek. De vajon mi a valóságalapja ezeknek a történeteknek? Jenny Randles, Anglia egyetlen hivatásos utókutatója, az Angol Ufókutató Szövetség elnöke, közvetlenül a tanúktól hallott beszámolókat írja le, s egyben elfogulatlan, tárgyilagos áttekintést kínál könyvében. Az Eltérítések az ismeretlen űrbeliek rejtélyes ember-rablásainak történeteit vizsgálja a mitologikus időktől kezdve az ötvenes évek első beszámolóin át egészen napjainkig. Így született ez a lenyűgöző, olykor megdöbbentő dokumentum-gyűjtemény, amely a világ minden tájról származó hiteles beszámolókat foglalja magába. Mindez valóban bizonyítja-e az idegenekkel való kapcsolatteremtés tényét, avagy az emberi tudat legbelső ismeretlen erőinek létezésére derít fényt? Erről tud meg többet az olvasó e lebilincselő olvasmányból, amelynek végén a szerző támpontokat ad annak megállapítására, nem lehettünk e mi is ufóeltérítések áldozatai?

Jenny Randles - Alien ​Contacts and Abductions
This ​author strikes me as having the mind-set of a True Scientist. Leaves it up to the reader to choose to believe in this subject, or reject it. The book contains many, many old sightings which I had never heard of, so is highly nformative. Heartily recommended to all who wish to gain an unprejudiced look at this fascinating subject. One major disagreement: the author makes the assumption that any advanced alien culture would have just as much rapid change as we have. I believe this would indicate the beings to be from Earth. If an alien technology were 1,000 years ahead of us, would they have our half-yearly change in auto design, or would their autos (and space ships) have reached fruition, and be more static? MUST MUST read this book!

Jenny Randles - Ufók
Biztosan ​álmodozott már arról, hogy kapcsolatot létesítsen ufókkal. Ebből a több mint 100 fotóval illusztrált könyvből sok minden kiderül az ufókról. A szerző, a jó nevű ufószakértő, végigkalauzolja olvasóit a leggyakoribb ufóészlelési helyeken, leírja a szemtanúk megfigyeléseit, és megismertet az azonosítás módszereivel.

Peter Hough - Jenny Randles - Keressük ​az idegeneket!
Idegen ​lények - ez a fogalom amely mindannyiunkból kivált valamilyen hatást. Felidézheti képregények repülő csészealjait kis zöld emberkéket, a Star Trek sorozatot, a NASA kutatását földönkívüli élet után, vagy eszünkbe juthat valami hátborzongató, ami egy Stephen King regény lapjai közül bújt elő. Ebben a könyvben megpróbáltuk összegyűjteni az összes idegen lényekkel kapcsolatos elméletet. Ezt előttünk még senki sem tette meg. Mint intelligens faj, hajlamosak vagyunk kategorizálni a dolgokat, kezdve azzal, hogy mi a "valóság" és mi a "képzelet". Az a gond ezzel a logikai játékkal, hogy valaki folyton elmozdítja a kapufákat és megváltoztatja a szabályokat. Írtak könyveket kifejezetten a sci-fi és horror, SETI (földönkívüli lények utáni kutatás) kvantumfizika, "channellers" és ufók műfajában. Mi ezeket a területeket összefogtuk és az egészet bedobtuk egy hatalmas olvasztótégelybe. Ez a könyv öt részből áll: Az álom, a hit, a kutatás, a bizonyíték és a következtetés. Persze bizonyos értelemben önkényesek ezek a címek. Ami az egyik embernek álom, a másiknak valóság, amit az egyik bizonyítékként említ, a másik figyelmen kívül hagy. Mi csak elmondjuk az ember és idegenek létezésébe vetett reménykedő ám gyakran félelemmel átitatott belső meggyőződés történetét. Attól függetlenül, hogy ez a létezés álom vagy valóság, reméljük könyvünk friss táptalaja lesz az elmélkedésnek, és felkészíti az elkerülhetetlen napra. A kutatás folyik - az idegen lényeket keressük.

Jenny Randles - Időviharok
Időviharok ​- Megdöbbentő bizonyítékok a térben és az időben ... című könyv tartalma: Valóban lehetséges az időutazás? Hogyan működik majd az időgép? Hol tartanak a kísérletek? Miként kerülhettek egyes emberek egy pillanat alatt több órával, vagy akár napokkal is előrébb az időben? (tényszerűen dokumentált esetek) Lehet, hogy az azonosítatlan repülő tárgyak valójában a saját jövőnkből érkező időutazók? Randles könyvében az ilyen és hasonlóan érdekfeszítő témákat tárgyalja. Az Időviharokban a szerző az időben található "lyukak" lehetőségét kutatja. Az írónő szerint ezek egy furcsa jelenség, az "idővihar" következtében alakulnak ki. Az olvasó a több tucat különleges eset kapcsán megbizonyosodhat róla: az időutazás lehetséges, hiszen az időutazók már közöttünk is felbukkantak.

Jenny Randles - The ​Truth Behind Men in Black
Stranger ​than the X-Files...Darker than your worst nightmares-And all too true... You've just spotted it. Strange, circular, and whizzing through the night sky. You've never seen anything like it in your life-you think it might be a UFO. As you turn around to head back to your house, someone taps you on the shoulder-and the nightmare has just begun... It's a phenomenon as old as the sighting of UFOs-and perhaps stranger than the sightings themselves: Men in Black. With eerie consistency, UFO witnesses around the world report their presence after a sighting or alien abduction. But who are these shadowy figures-men dressed in dark clothing who seem to know intimate details about witnesses' lives...and who strike unearthly fear in these people in order to keep then quiet about what they saw? Are they just a figment of overactive imaginations? Are they government agents? Secret Service men? Aliens? Or part of a much darker force whose urgent mission remains veiled in mystery... For the first time ever, renowned UFO expert Jenny Randles blows the lid off this fascinating and even life-threatening phenomenon. Through extraordinary case histories of real-life encounters, Randles sheds stunning new light on these ominous strangers known as Men in Black: men who will protect extraterrestrial secrets-at any cost...

Kollekciók