Ajax-loader

Berger Józsefné könyvei a rukkolán


Berger Józsefné - Biológia ​9.
A ​Prizma-könyvek fizikából, kémiából és biológiából készültek. Amint a prizma az egységes fehér fényt színeire bontja, úgy ezek a könyvek a természet egységének színeit igyekeznek bemutatni. Kétkötetes változatuk a középszintű érettségire való felkészülést segíti, és a 9. és 10. évfolyamon használható. Az egykötetes változatot azoknak az iskoláknak ajánljuk, amelyekben a tantárgyat csak egy éven át tanítják.

Berger Józsefné - Az ​ember
Társadalmunknak ​ép egészségű felnőttekre van szüksége. Az egészséges életmód és életvitel személyes igényként egy-egy emberben azonban csak akkor fogalmazódik meg, ha tudja, hogy mit kell ezért tennie, illetve mit nem szabad tennie. Könyvünk azért készült, hogy a középiskolai biológiatanítás keretében segítséget adjon a fiataloknak egészségük megőrzésére, a betegségek megelőzésére, az egészségre káros hatások és szenvedélyek elkerülésére. Ez a tankönyv bemutatja az emberi test felépítését és működését, valamint az egészségre ártalmas természeti és társadalmi hatásokat, helytelen szokásokat. Használatát valamennyi középiskola-típusban ajánljuk.

Berger Józsefné - Az ​élő természet
A ​természet jelenségei iránti kíváncsiság egyidős az emberrel. Életünk elválaszthatatlanul összekapcsolódik természeti környezetünkkel. Nem mindegy tehát, hogy mennyire ismerjük az élővilág létfeltételeit, mit tudunk az élőlényekről, és mennyire vesszük komolyan a földi életet veszélyeztető jelzéseket. A környezetvédelem és a környezetgazdálkodás alapelveinek és fontosabb következtetéseinek ismerete kötelességünk, az emberiség jövőjének záloga.

Berger Józsefné - Természetismeret ​II.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Berger Józsefné - Biológia ​9-10
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók