Ajax-loader

Susan Jeffers könyvei a rukkolán


Susan Jeffers - Feel ​the Fear and Do It Anyway
Dynamic ​and inspirational, FEEL THE FEAR AND DO IT ANYWAY is filled with concrete techniques to turn passivity into assertiveness. Dr. Susan Jeffers, teaches you how to stop negative thinking patterns and reeducate your mind to think more positively. You will learn: the vital 10-Step Positive Thinking Process; how to risk a little every day; how to turn every decision into a "No-Lose" situation, and much more.

Susan Jeffers - Tremblez ​mais osez !
Vous ​craignez de prendre une décision, de changer de travail, de vous lancer dans un projet, de demander une augmentation, de mettre fin à une relation? vous ne vous sentez pas parfaitement épanoui... Le futur vous effraye... Ce livre vous aidera à identifier vos peurs et à les surmonter pour agir et ne plus subir. Les techniques mises au point par Susan Jeffers vous permettront de découvrir: comment prendre une décision et faire le bon choix, A les pouvoirs de la pensée positive, la force intérieure, présente en vous, capable de métamorphoser votre existence. Une méthode simple et claire, des exercices faciles à suivre pour retrouver confiance en soi.

Susan Jeffers - Embracing ​Uncertainty
Nobody ​knows what will happen in the next moment of our lives. Whatever is in store for us, the only thing we CAN be sure of is that nothing in life is certain. And since we all fear the unknown, life's uncertainty can be a constant source of worry to us. But, as bestselling author Susan Jeffers explains, life doesn't have to be one worry after the next, a steady stream of 'what if's', and a constant attempt to create a secure haven for ourselves. In EMBRACING UNCERTAINTY she emphasises that an unknown future doesn't prevent a rich and abundant life, and shows how by enjoying life's unpredictability we transform ourselves from a position of fear to one filled with excitement and potential. Through invaluable case-studies, exercises and her pragmatic wisdom, Susan convinces us, above all, that life is exhilarating because of, not in spite of, uncertainty.

Susan Jeffers - Life ​is Huge!
The ​profound truths contained in this book, with all of Susan Jeffers trademark warmth and enthusiasm, will make you laugh, make you cry, make you reach out and embrace all of life.

Susan Jeffers - Alakítsd ​át a félelmet erővé!
Úgy ​tűnik, a félelem társadalmunk ragályos betegsége. Valamilyen formában minden ember életének részét képezi. Nem számít, kik vagyunk, hol élünk, milyenek az élettapasztalataink: mindannyian félünk. Félünk a kezdetektől és a befejezéstől. Félünk a változástól és a megrekedéstől. Félünk a sikertől és a kudarctól, az élettől és a haláltól. Susan Jeffers könyvét olvasva, felfedezhetjük azokat a korlátokat, amelyek megakadályozzák, hogy úgy éljük az életünket, ahogyan szeretnénk. Segítségével felismerhetjük a félelmeink okozta "megrekedéssel" kapcsolatos kifogásainkat, és szert tehetünk azokra a módszerekre, amelyekkel kezünkbe vehetjük életünk irányítását. Hiszen a félelemnek nem kell visszatartania minket attól, hogy gazdag és szép életet éljünk! Tanuljuk meg: - hogy valójában nem hibázhatunk, és nem dönthetünk rosszul; - elengedni a negatív programozást; - megnövelni önbecsülésünk szintjét; - minél jobban érvényesíteni a saját érdekeinket; - több örömöt átélni; - és valóra váltani az álmainkat. Programozzuk át az elménket! Gondolataink megváltoztatásával többé nem a siker útjában álló akadályként fogjuk felfogni a félelmet, hanem képesek leszünk egy élethelyzetként tekinteni rá. A fájdalom, a tehetetlenség és a depresszió állapotából átkerülhetünk a hatalom, a lelkesedés és a szeretet állapotába. A trükk abban áll, hogy átérezzük a félelmet, és erővé alakítjuk!

Kollekciók