Ajax-loader

Eli B. Toresen könyvei a rukkolán


Eli B. Toresen - Veszélyes ​nyár 2.
Veszélyes ​nyár II. Első rész: A szemtanú Heather véletlenül szemtanúja lesz, amint egy férfi egy fekete nejlonba tekert hosszú csomagot készül elásni az erdőben, s a lány azonnal tudja, mit lát: valaki egy gyilkosság nyomait készül eltüntetni! Ám amikor a rendőrség felássa a tetthelyet, csupán egy zsák szemetet találnak. Senki sem hisz Heathernek, csak legjobb barátnője és a fiú, akibe Heather beleszeretett. De ha a férfi valóban ártatlan, miért hagy valaki fenyegető üzeneteket Heathernek? Második rész: A tolvaj Egyre-másra tűnnek el kisebb összegek az istállóból, és minden jel szerint Justin a tettes! Még Heather édesanyja is azt szeretné, ha a lánya távol tartaná magát a fiútól; ő mégis szeretne segíteni Justinnak tisztára mosni a nevét. Ha azonban nem Justin a tettes, ki követi el a lopásokat? Minden összezavarodik Heather körül, s lassan már maga sem tudja, hihet-e fiúnak. Mi van, ha mégis ő a tolvaj?

Eli B. Toresen - Veszélyes ​nyár
Veszélyes ​nyár Első rész: A gyújtogató Eva már a gondolatát is gyűlöli annak, hogy a vakációból három hetet unokahúgára, Annára kell pazarolnia. Anna, a kis kényeskedő! Még a lovaktól is megijed! Eva hangulatát csak az deríti fel, hogy másik unokatestvére, Rachel is csatlakozik hozzájuk, aki imádja a lovakat. Úgy tűnik, kezdenek jóra fordulni a dolgok! De semmi nem alakul úgy, ahogyan azt Eva eltervezte. Egy gyújtogató ólálkodik a környéken és a tűzesetek egyre közelebb vannak a család tenyészfarmjához. Eva és a lányok halálra rémülnek – mi lesz, ha az ő istállójuk a következő célpont? Meg tudják majd védeni a lovakat? Vajon ki lehet az az ijesztő ember, aki a telefonban hideg, hátborzongató hangon fenyegeti őket? Második rész: Aggályok nélkül Egy év telt el a gyújtogató leleplezése óta és Eva ismét Rachellel tölti a nyarat. Ezúttal semmi nem zavarhatja meg a háromhetes vakációt! Béke, nyugalom és mindenekelőtt lovak – ennél többre nincs is szükség egy kellemes nyaraláshoz! Kívánságaik mégsem válhatnak valóra. Betörések és rablótámadások zavarják meg a város életét. Mielőtt még feleszmélhetnének, a lányok már bele is gabalyodtak az ügybe, s az események percről percre ijesztőbbé válnak!

Eli B. Toresen - Nyomozók ​lóháton
Shannon ​vegyes érzelmekkel tér vissza a lovastáborba, ahol tavaly oly sok kellemetlenség érte. Most azonban minden más lesz, mert nem egyedül érkezik: ezúttal Hanna, a legjobb barátnője is vele tart. Amikor megtudja, hogy egy hétre a híres filmszínész, David Martin is a lovardában vendégeskedik, minden kétsége eloszlik és Shannon meg van róla győződve, hogy mesésen érzik majd magukat a fiú és gyönyörű lova, Labando társaságában. Sajnos azonban David nem egészen olyan, mint amilyennek képzelték, és úgy döntenek, jobb, ha nagy ívben elkerülik. Ezt mégsem tehetik meg, ugyanis történik valami, ami fenekestül felfordítja a tábor életét, és a lányoknak David segítségére kell sietniük...

Eli B. Toresen - Éjféli ​lovasok
Amikor ​Shannon jelentkezett a felhívásra, maga sem hitte, hogy szerencséje lesz. Megtörtént, amiről álmodni sem mert: két teljes hetet tölthet a nagy lovas, az általa bálványként csodált Haley Larson társaságában. Boldog izgalommal érkezik meg a lovastáborba pónijával, Daliával. A dolgok azonban nem úgy alakulnak, mint remélte. Már az első pillanatban nézeteltérése támad valakivel, és egyre kényelmetlenebbül kezdi érezni magát. Shannon meg van róla győződve, hogy valaki szándékosan pokollá akarja tenni a napjait – és ennek leginkább Dalia issza meg a levét. Hiába minden: társai nem hisznek neki. Úgy vélik, csupán gondatlanságát próbálja leplezni. Shannon mielőbb szeretné feltárni az igazságot, nehogy valami szörnyűség történjen.

Eli B. Toresen - Maria, ​a detektív
Maria ​és Linn nagyon jó barátnők, s ezen még az sem változtat, hogy időközben Maria és családja Hollandiába költözött. MOst Linnhez készül a nyári szünetre, s ha ő utazik, akkor természetesen kedvenc pónija sem mardhat otthon! Linn izgatottan várja barátnője jöttét, de Mariával és Csinossal együtt másvalaki is megérkezik Hollandiából... A legelső közös estéjükön máris történik valami hátborzongató: betörnek az istállóba! Csak nem a lovakra fáj a foga valakinek? Ráadásul a lányok és a barátaik úgy érzik, valaki állandóan figyeli őket, s a baj az, hogy nem tudják, pontosan mitől is kell tartaniuk. Maria azonban rájön a rejtély nyitjára,, s társaival egy komoly nemzetközi bűnügyről rántja le a leplet.

Eli B. Toresen - Veszélyes nyár
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Eli B. Toresen - A ​szellemló visszatér
Emma ​édesapja úgy döntött, hogy a vidéken töltött egy év után visszaköltöznek a városba. A kislánynak így hamarosan el kell válnia Cheyenne-től, akivel már nagyon jól összebarátkozott; s ami talán még fájóbb számára: lovától, a szépséges Trójától is búcsút kell vennie. Már csak alig néhány hét van hátra az indulásig, így Emma minden percét kedves lovával szeretné tölteni. Csakhogy valami történni fog... Emma rosszat sejt, ugyanis a pej ló, a tűzvészben odaveszett ló szelleme, aki nem is olyan rég Trója és Emma életét is megmentette, most ismét visszatért, hogy figyelmeztetni próbálja őt valamire. Talán újból Trójára leselkedik veszély? Emmának rá kell jönnie, mi van készülőben.

Eli B. Toresen - Visszhang ​a múltból
Lynn ​látogatóba érkezik unokahúgához, Camillához, akik nemrégiben nyitották meg az ódon házból szállóvá alakított Larvik Hotel kapuit. Amikor Lynn megtudja, hogy Gyömbéren, a meseszép haflingin lovagolhat a vakáció alatt, úgy érzi, élete legcsodálatosabb nyaralása elé néz. Csakhogy a több száz éves épület hátborzongató titkokat rejt. Mindennap történik valamilyen szerencsétlen baleset, és nem tudni, vajon a szálló különös vendégei állnak-e a háttérben, vagy a ház múltjában kell kell keresni a rejtélyes események kulcsát. Camilla ugyan állítja, ő nem hisz a kísértetekben, a lányoknak előbb-utóbb mégis ki kell találniuk, mi a teendő, ha egy visszhang ér el hozzájuk a múltból...

Eli B. Toresen - Hazugságok ​hálójában
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Eli B. Toresen - Hol ​vagy, Trója?
Emma ​a legboldogabb lány e föld kerekén! Barátnőjéhez, Cheyenne-hez készül látogatóba, ám ennél is nagyobb izgalommal tölti el, hogy viszontláthatja kedvenc lovát, Tróját. Emma két évig sajátjaként gondoskodhatott kedvencéről, de most valóban az övé lehet! Hát lehetne szebb az élet? A csodálatosnak ígérkező szünidő azonban csakhamar rémálommá válik: valaki a lovakra támad. Senki sem érti, mi lehetett az indíték, s mire az igazságra fény derül, talán már túl késő lesz... Trója csapdába kerül...

Eli B. Toresen - Ló ​a kandalló mögött
Emma ​egyáltalán nem örül annak, hogy egy egész évet vidéken kell töltenie. Egy lelket sem ismer és meggyőződése, hogy szörnyen fogja érezni magát. Egyetlen vigasza egy gyönyörű ló, aki ottléte alatt az övé lehet. Emma mindig is olyan lóra vágyott, mint Trója. Az élet így elviselhetőbbnek tűnik - azt leszámítva, hogy éjszakánként rémálmok és látomások gyötrik az új helyen. Emma úgy érzi, az álmok figyelmeztetése, de vajon nem lesz-e késő, mire rájön, hol leselkedik a veszély?

Eli B. Toresen - Az ​elátkozott fa
Kelly ​boldogtalan. Amióta a nővére, Katelyn egy undok és beképzelt lánnyal, Jessicával barátkozik, folyton csak piszkálja őt. Kelly gyönyörű pónijánál, Virgoncnál keres vigasztalást, akit végtelenül szeret. Még szerencse, hogy a tereplovaglás örömét senki sem veheti el tőle! De a békés táj egyszerre fenyegetővé válik. Mintha valami különös gonoszság lapulna az erdő mélyén. Kelly édesapja megtiltja lányának, hogy arra merészkedjenek...

Kollekciók