Ajax-loader

Paul Gayler könyvei a rukkolán


Paul Gayler - Vegetáriánus ​ételek
Zöldséges ​finomságok elképesztő sokasága található ebben a könyvben. Az igazi vegetáriánusok mellett az egészségesebb táplálkozásra áttérni szándékozók, avagy a fogyókúrázni vágyó is haszonnal fogathatják, mert mind alapanyagokban, mind fűszerezésben, mind pedig kalóriatartalomban a legkényesebb reformkonyha híveit is kielégítik ezek a receptek. Nem beszélve arról, hogy a világ minden tájáról van a szerzőnek érdekes-ízletes ételleírása, amit ráadásul olyan pontosan ad elő, hogy a még csak egészen kezdő, bizonytalan szakácsok is bátran támaszkodhatnak erre a könyvre! Semmit nem fognak elrontani, és garantáltan sikerük lesz, ha ebből főznek-sütnek. De ha csak belelapozunk a könyvbe már legszívesebben ott válogatnánk a piacon. Jó étvágyat!

Paul Gayler - Hamburgerek
Az ​elismert séf, Paul Gayler innovatív burgerreceptjeivel friss, nemzetközi megközelítésből tekint az egész világon népszerű témára. Megszokott kedvencek és szokatlan, rafinált verziók receptjei egyaránt megtalálhatók a könyvben: a finoman fűszerezett thai halburgertől a klasszikus, „full extrás” burgerig. Paul segít visszahelyezni a burgert méltó helyére: a családi asztalokra. A világ legjobb szakácsainak közreműködésével, az izgalmas szószok, saláták, köretek receptjeivel a siker biztosított!

Paul Gayler - Jacqui Lynas - Szívbarát ​receptek
Nem ​is olyan régen az egészséges táplálkozás fogalma még egyet jelentett az önmegtartóztatással, a megvonással és az unalmas ételekkel. E könyvből megtanulhatjuk, hogyan táplálkozzunk okosan, a szívünk egészségét is szem előtt tartva, és a legfőképpen azt, hogy ma már nem kell választanunk az egészség és a jó ételek között. A praktikus táplálkozási, főzéstechnikai, vásárlási tanácsok mellett a mesterszakács és a tapasztalt dietetikus társszerző 100 receptje - kifejezetten ízletes és könnyen elkészíthető, mégis a szívbarát diéta szabályainak megfelelő étel, a család minden tagjának.

Kollekciók