Ajax-loader

Linda Jennings könyvei a rukkolán


Linda Jennings - Állatmesék
46 ​kedves állatmese, többek közt a bajkeverő orrszarvúról, aki szerint a békés dzsungelélet nagyon unalmas, és a kíváncsi zsiráfról, aki annyira szeretné hallani a többi állat beszélgetését, hogy csomót köt a saját nyakára...

Linda Jennings - Kedvenc ​karácsonyi könyvem
Ez ​a gazdagon illusztrált karácsonyi mesekönyv a különböző történetek mellett karácsonyi énekeket is tartalmaz Mezey Katalin és Oláh János fordításában és válogatásában. Például: Krisztus születése, A három napkeleti bölcs, Szép kelet, szép nap (magyar karácsonyi ének), Karácsony díszei, Csendes éj, szentséges éj (német karácsonyi ének), Luther Márton gyertyái, A bűvös játékbolt.

Linda Jennings - Alison Edgson - A ​hóvihar
Leesett ​az első hó. Pamacs a kiskutya álmélkodva figyeli a szállingózó hópelyheket. Anyukájuk engedélyével ki is használják az alkalmat és a három kiskutya játszani megy a tanya melletti mezőre. Nem sokkal később egy félelmetes kutya zavarja meg őket és a testvérek menekülni kényszerülnek. Pamacs nagyon sokáig fut, amikor pedig meg mer állni, teljesen egyedül találja magát a nagy vadonban, egyre erősödő havazás közepette. Ekkor tudatosodik benne, hogy menthetetlenül eltévedt. Vajon visszatalál-e szeretteihez a meleg biztonságos otthonába mielőtt leszáll az este, vagy végképp a hó fogságában reked?

Kollekciók