Ajax-loader

Kim Cattrall könyvei a rukkolán


Kim Cattrall - Mark Levinson - Örömszerzés
Világos ​szöveg és több mint 100 illusztráció segít a férfiaknak abban, hogy olyan szeretővé váljanak, amilyenek lenni szeretnének, a nőknek pedig abban, hogy meg tudják fogalmazni vágyaikat. Az átfogó és nyílt _Örömszerzés_ nemcsak a technikáról, hanem a szerelemről és a szeretőnk szexuális beteljesülése iránti törődésből fakadó mély gazdagodásról szól. Az _Örömszerzés_ azoknak készült, akik erősebb kötődésre és teljesebb szexuális kielégülésre vágynak a tudatosság, az őszinteség és a kommunikáció révén.

Kim Cattrall - Légy ​igazi nő!
Olyan ​ez a könyv, mint egy igaz, okos és jóindulatú barátnő. * Igaz, mert nem a világ oly divatos fecsegő felszínét mutatja meg neked. * Okos, mert tapasztalt és a tudását nem fölényesen előadja, hanem úgy mutatja meg neked, hogy el is hiszed, amit mond. * Jóindulatú, mert hisz abban, hogy kamasznak lenni nem könnyű dolog, értékes emberré válni pedig nem lehet segítség és támogatás nélkül. * És meglepő. * Meglepő, mert a világ egyik legnépszerűbb sorozatának sztárja valódi, emberi és értékes gondolatokat sorakoztat föl. A Szex és New York Samanthája népszerűségét, ismertségét és karakterét nem a hollywoodi szemfényvesztések és szponzorok, hanem a megőrzésre és továbbadásra váró örökérvényű értékek szolgálatába állítja.

Kim Cattrall - Mark Levinson - Szexuális ​intelligencia
A ​könyv megalapozott, ugyanakkor szórakoztató áttekintés a nemi élet rejtélyes logikájáról. Bemutatja, az első pillantást követő fellobbanástól az erotikus képzelődésünk jelentőségéig, hogyan gerjed a vágy testünk vegykonyhájában és milyen érzelmi töltések játszanak szerepet benne. 150 művészi illusztráció - híres műalkotások és mai fotók - kíséri a kendőzetlen beszélgetéseket, amelyek így a természetet, a képzeletet és az élet érzékiségét magasztaló elbeszélésben szövődnek eggyé. A kötet szerzője Kim Catrall, díjnyertes színésznő és producer. Szerte a világon rajongók milliói ismerik a nagysikerű tévésorozat, a Szex és New York Samantha Jones szerepéből.

Kollekciók