Ajax-loader

Eli Jaxon-Bear könyvei a rukkolán


Eli Jaxon-Bear - Az ​enneagram
Az ​Enneagram (görögül 'kilenc pont') ősi tudat térkép, olyan geometriai szimbólum, amely a szufi hagyományokban a teljesség szerkezetét jelképezte. A hozzá kapcsolódó belső tanítás az ember kilenc fő karaktertípusát írja le, melyek a személyiség szintjénél jóval mélyebben működnek. A modern lélektan újra felfedezte ezeket a tanokat, és új szintézis jött létre. Ennek eredménye ez a könyv is. Nagy segítséget nyújt önmagunk és mások jobb megismerésében, teljesen új látásmódot ad, elmélyíti emberismeretünket. Segít feltárni és gyógyítani legmélyebb sérüléseinket, meglátni és feloldani az életünket korlátozó mechanikus reagálásainkat és viselkedésmódjainkat. Legfontosabb előnye az, hogy valóban működik. Saját típusunk felismerésén át segít ráébredni életünk hamis részeire, hogy ezektől megszabadulva igazán önmagunk lehessünk. Eli Jaxon-Bear kortárs spirituális tanító, NLP-tréner, az Enneagram avatott mestere, a Pacific Center for Sacred Studies intézet alapítója és vezetője Mauiban, a Hawaii-szigeteken. Az általa vezetett csoportok és tanfolyamok hosszú sorának tapasztalatai finomították, egyszerűsítették és mélyítették el Enneagram-tanításait.

Eli Jaxon-Bear - Lelki ​típusod, lelki titkaid
A ​kötet forradalmian új önismereti rendszert mutat be, amely 100 %-ban újat nyújt az asztrológiához és más módszerekhez képest. Kitűnő és izgalmas lélektani bestsellert választott Kedves Olvasó! Ezzel a könyvvel a kezében tökéletes pontossággal meghatározhatja barátai, szerettei sőt még ellenfelei lelki típusát is. Olyan megdöbbentő információk birtokába jut más emberek valódi jelleméről, amelyeket valószínűleg sohasem osztanának meg Önnel. Eli Jaxon-Bear sikerkönyve nagyszerűen bizonyítja, hogy a világ felé szerepeltetett emberi álarcok mögött milyen titkolt vágyak, eszmények, félelmek, szenvedélyek, hazugságok és fel nem ismert képességek húzódnak meg. Ez a kötet lélektani, önismereti mestermű, de egyben szenzációs leleplezés. Szinte ijesztő, hogy a közös típusba tartozó emberek milyen pofonegyszerűen manipulálhatók azonos lelki szükségleteik által. Elképzelhető, hogy pontosan ugyanazok az életcsapdák várnak rájuk. Az arcformából, testtartásból, néhány szóból kiderül, kivel állunk szemben. Ki az, aki hajlamos az agresszióra, kitől várhatunk feltétlen jóindulatot, és kiben nem bízhatunk meg, kitűnő fellépése ellenére sem. Saját típusunk megismerése, beazonosítása után a könyv tanácsot ad arra, hogy tőkénkkel és adottságainkkal, milyen tevékenységbe vágjunk bele, és mi az, amit feltétlenül érdemes elkerülnünk. Mások lelki típusának tanulmányozása azért hasznos, mert várható szándékukat már akkor kiismerhetjük, mielőtt egyetlen lépést tettek volna ellenünk, vagy értünk.

Eli Jaxon-Bear - A ​megszabadulás enneagramja
Kötetünk ​Eli Jaxon-Bear szinte klasszikussá vált (zöld) enneagram-könyvének új, bővített kiadása, amely amellett, hogy rávilágít a karakterfixációk gyökereire és sok-sok problémát okozó működési mechanizmusaira, a hangsúlyt a düh, a félelem vagy éppen a kisebbségi érzés által kiváltott hibás magatartásformáktól való megszabadulás bemutatására helyezi. "Miért van az, hogy valójában olyan kevesen boldogok? Ha igaz, hogy természetünk a boldogság és üdvösség, miért vannak olyan kevesen, akik ezt felismerik önmagukról, és életüket hálával és szeretettel eltöltve élik? Napjainkban az enneagram orvosságként jelent meg, hogy meggyógyítson egy illuzórikus betegséget. A betegség az elkülönültség egoisztikus elképzelése. A gyógymód pedig az, hogy belenézünk az enneagram bölcsességtükrébe, hogy végigtekintsünk minden hamis azonosulást, egészen lényünk igazságáig."

Eli Jaxon-Bear - Mit ​akarsz valójában?
Mit ​akarsz valójában? Ha sok-sok vágyadat fel kellene cserélned egyetlen vágyra, mi lenne az? A legtöbb embernek, akivel találkozom, sok spirituális élménye volt már. Azt akarják tudni, mit tegyenek, miután véget ér a spirituális élmény vagy az aznapi gyakorlás. Tudni akarják, hogyan maradjanak igazak a mindennapi élet zűrzavara közepette.A megvilágosodott lények évezredeken át mutattak rá egy valóságra, amely a látszat ismerős világa mögött helyezkedik el. Ebben a könyvben a felébredés ajándékát kínálom neked, amelyet tanítóm, egy teljesen felébredett guru adott át nekem. Ez a könyv pedig ugyanezt az ajándékot kínálja fel számodra. Olvasása közben lehetőséged van forradalmian új nézőpontból vizsgálni az ego lényegét és szerkezetét, és megérteni, hogy az ego maga a szenvedés forrása. Lehetséges, hogy egy felismerés villanásában megérted az elme börtönét, amelybe születtünk, és megkapod szökésed kulcsait. Az a célom, hogy világosan bemutassam választási lehetőségeinket az igazság keresésében; az útközben felmerülő csapdákat; a valóság és az illúzió közti különbséget; és ami a legfontosabb, a test halála előtti énhalál gyümölcseit, amikor a tudat visszatér saját forrásához. A lélek mindaddig inkarnálódik, amíg végül befelé fordul, és megtalálja saját forrását. A szenvedések szerepe az, hogy előbb-utóbb megunjuk, és békét keressünk. Ez a spirituális érettség. Könyvem azoknak szól, akik készek véget vetni a spirituális keresésnek. Megosztom veled tanítóm üzenetét: "Ideje abbahagyni a keresést, és felismerni természetedet, amely halhatatlan, intelligens szeretet." E könyv olvasása során megkaphatod a legfőbb ajándékot, ha kész vagy feladni szenvedésedet, és megtalálni az igazi, tartós békét.

Kollekciók