Ajax-loader

Sally Grindley könyvei a rukkolán


Sally Grindley - Lindsey Gardiner - Poppy ​and Max and the Snow Dog
Poppy ​and Max don't always agree. Sometimes they even argue. But there's one thing they know for sure - they are the best of friends! Poppy wants to make a snowdog. Max thinks that looks like hard work. But he soon discovers that being lazy can mean missing out on a lot of fun!

Sally Grindley - Cacao ​en crudo
Pascal ​y Kojo han caído en manos de gente peligrosa. De día, trabajan en una plantación de cacao; de noche, recuerdan cómo era su vida en el pasado y sueñan con volver a casa… Está claro que tienen que escapar de aquel lugar, pero ¿qué pueden hacer dos niños para huir del infierno que esconde el comercio del chocolate en África?

Sally Grindley - No ​trouble at all
Sweet ​read aloud story about Mother Bear putting her 2 little bears to sleep...no trouble at all!

Sally Grindley - Lindsey Gardiner - Poppy ​and Max and the Sore Paw
Poppy ​and Max don't always agree. Sometimes they even argue. But there's one thing they know for sure - they are the best of friends! Poppy and Max are having fun playing football with their friends. Max is the greatest goalkeeper in the world - until he hurts his paw. Will Poppy be able to make it better?

Sally Grindley - Teddy ​Tales
Ten ​short bedtime stories about some very irrestible teddy bears.

Sally Grindley - Querido ​Max
Max, ​un niño de nueve años, quiere ser escritor. Acaba de leer un libro de D. J. Lucas y decide escribirle. El autor le responderá y comenzará entre ellos una amistad por carta en la que será difícil saber quién es el escritor y quién el lector. Hay un montón de formas de resolver los problemas que no sospechas. A veces solo hace falta lápiz y papel.

Sally Grindley - Kiloccsant ​víz
"Nagy ​nap ez a mai. Mától fogva megtanulod, hogy magad boldogulj az élet zavaros örvényében..." Lu Sze-jen még csak tizenegy éves, nem csoda, ha csupán annyit ért ebből a szívtelen kijelentésből, hogy mostantól semmi sem lesz olyan, mint eddig volt. Így kezdődnek egy kínai kislány kalandjai, aki a nagyvárosba kerül, és egy ismeretlen világban kell helytállnia, ahol csak a saját leleményességére számíthat. E modern Árvácska vagy Twist Olivér történet napjaink Kínájába vezet bennünket, egy olyan országba, amelyről sokat hallottunk, de keveset tudunk. Ebben a mesében nincs se kínai nagy fal, se olimpiai készülődés, csak egy melegszívű, szeretetéhes kislány, akit egyik napról a másikra elszakítanak a családjától, a falujától, és olyan világba kerül, amely legalább annyira új a számára, mintha egy idegen földrészre csöppent volna. Egy gyerek magára marad az ismeretlen felnőttek közt, nem bízhat mások segítségében, csak a saját erejében, kitartásában, álmaiban. Nem törődik bele a helyzetébe, nem adja föl a reményt, hogy egyszer újra hajóra szállhat, és hazajuthat az övéihez. Az angol Sally Grindley erőteljes és gondolatébresztő regénye finoman árnyalt, őszinte és gondos képet fest egy kislányról, aki felnőtteket megszégyenítő bátorsággal viselkedik a számunkra talán hihetetlenül hangzó, de a világ egyes tájain korántsem rendhagyó körülmények között.

Kollekciók