Ajax-loader

Stringovics Anett könyvei a rukkolán


Stringovics Anett - Szerelmesek II.
Folytatódik a Cselszövőkben megismert hősök gyermekeinek története. Helene, Philippe, Sophie és Jeanne a szerelmi cselszövések szövevényes és bonyodalmas hálójában, a forradalom előtti, feszültségtől túlfűtött versailles-i udvarban, ahol az intrika és képmutatás szinte létfeltétel - vagy legalábbis a boldogulásé, járja a felnőtté válás fájdalmas útját. Eligazodni igen nehéz, mert a hamis mosoly mögött gyakran gyűlölet rejtőzik, míg a jellegtelenség valódi értéket rejt. Az álca mögé belátni azonban nehéz, néha lehetetlen - a szívet megtanítani, hogy a talmit a valóditól megkülönböztetni képes legyen, talán csak a szerelem tudja...

Stringovics Anett - Szerelmesek ​I-II.
A ​kamaszkor buktatóival nehéz egyedül megbirkózni. Főként a nagy forradalom előtti évek Franciaországában, ahol az intrika és képmutatás szinte létfeltétel – vagy legalábbis a boldogulásé. Philippe a könnyed szórakozást keresi, Helene-t az élet nagy kérdései foglalkoztatják, Jeanne a társasági élet útvesztőiben próbál eligazodni, Sophie csupán boldogulni akar. A hamis mosolyt tükröző álarc mögé belátni azonban nehéz, néha lehetetlen – a szívet megtanítani, hogy a talmit a valóditól megkülönböztetni képes legyen, talán csak a szerelem tudja... Szerteágazó viszonyok, összekuszálódott érzelmek, és ha mindez még nem lenne elég, fény derül néhány súlyos titokra is, melyek mindent megváltoztatnak. Stringovics Anett Szerelmesek című, kétkötetes történelmi kalandregénye sodró lendületű, élvezetes szellemi csemege, amely minden korosztály számára élményt jelent.

Stringovics Anett - Cselszövők
A ​szerző 1973-ban született Cegléden. Jogi egyetemet végzett. Tizennégy éves kora óta ír leginkább prózát, kedvenc témája a történelem. A könyv melyet kezében tart az olvasó, egy regényfolyam egyik epizódja. De ez az egy epizód is szinte nagyregény-terjedelmű. Az ifjú írónő a XVIII. század dereka Franciaországa befolyásos családjainak politikai és magánéleti fondorkodásait tárja az olvasó elé egy fiatal nemes hölgy életén keresztül, de többet nem árulhatok el, nehogy megfosszam önöket a jótékony izgalmaktól, sőt a katarzis élménytől. Ezért ajánlom e művet mindenki figyelmébe, aki az igényes stílusú, kicsit kalandos, kicsit romantikus, szórakoztatva megrendítő történelmi regényeket szereti.

Kollekciók