Ajax-loader

Günther Sator könyvei a rukkolán


Günther Sator - Feng ​shui harmónia szobanövényekkel
A ​lakótér kialakítása és berendezése a feng shui szerint, valamint a felmerülő problémák megoldása dísznövények segítségével. Könyvünk több mint 100 ajánlott növény leírását is tartalmazza. Hogyan erősíthetjük a különböző báguá-zónákat? Hogyan hat a növények belső energiája a lakóhelyiségekre és a benne élő emberre?

Günther Sator - Feng ​shui - A harmonikus kert öröme
A ​feng shui ősi távol-keleti tanítás, amely egyre több embert csábít a bűvkörébe. Legfőbb célja, hogy harmonikus energiaáramlást teremtsen, és ezáltal az egész életet pozitívan befolyásolja. Ez a könyv a kerti feng shuiról szól. Bevezet a régi bölcsességekbe, és persze megtaláljuk a szükséges tudnivalókat egy feng shui-kert kialakításához, illetve a meglévő kert átalakításához. A feng shui-szakértő szerző szemléletes példákkal mutatja be, hogyan teremthetünk mi is jó energiaáramlást a kertünkben. Egy kivehető báguá-térkép megkönnyíti az energiazónák meghatározását, a tesztkérdések pedig kitekintést nyújtanak a szükséges változtatásokhoz. A táblázatok és a pontosan, szépen kivitelezett rajzok információkat adnak azokról a növényekről és kellékekről, melyekkel az egyes területeket erősíthetjük, és a hiányokat kiegyensúlyozhatjuk. Azokat a lehetőségeket is részletesen bemutatjuk, melyekkel a kertet valamennyi érzékünkkel élvezhetjük. Sok örömet és szórakozást kíván e kerti feng shuihoz a szerző, a német és a magyar kiadó.

Hermann Meyer - Günther Sator - Feng ​Shui
Könyvünk ​sokoldalú ösztönzést ad a lakó-és munkaterek hatékony kialakításához, és a nyugati világ számára érthetően, egyszerűen magyarázza el a feng shui módszereit. Az olvasó azt is megtudhatja, mitől működik a feng shui. A térrendezés évezredes művészete bámulatosan összecseng a mélylélektan és a pszichoszomatika mai ismereteivel, azonkívül sikeresen tárja elénk a természet és a lélek törvényszerűségeiről szóló, a divatokon és korokon túlmutató tudást. Hogyan valósíthatom meg egyéni igényeimet a feng shui elvei alapján? Hol találom meg saját, egyéni erőteremet? Miképpen hat lakókörnyezetem a lelki életemre? Mit tehetek, hogy javítsam a párkapcsolatomat?

Günther Sator - Feng ​shui
A ​feng-shui alapelveinek alkalmazása nagyon egyszerű: a kérdőív és a báguá térkép segítségével elemezzük aktuális helyzetünket - így megtaláljuk élet- és lakóterünknek azt a részét, melyen változtatni szükséges. Ebben a könyvben számtalan könnyen megvalósítható ötletet és trükköt találhat az olvasó.

Günther Sator - Feng ​shui - Harmóniában élni és lakni
Harmonikus ​otthon - teljesebb élet -A feng shui útmutatót kínál ahhoz, hogy lakásunk, kertünk és munkahelyünk optimális kialakításával boldog, örömteli és sikeres életet éljünk. -Jelen helyzetünk elemzése A kérdőívek segítségével felismerjük életünk és lakásunk azon területeit, amelyeken változtatást igénylünk. -Egyszerű és könnyen alkalmazható A báguá térkép megkönnyíti a helyiségek felosztását élet- és energiaterületekre. -Gyakorlatias A változtatásokat lépésről lépésre, egyszerű eszközökkel végezzük. Tippek a hiányos területek megerősítéséhez, a mobilhasználathoz, a párkapcsolat megújításához - energiánk, életkedvünk helyreállítása érdekében.