Ajax-loader

Csapó Tamás könyvei a rukkolán


Csapó Tamás - Lángoló ​Budapest
Szoboszlay ​Tamás százados a nyilas hatalomátvétel napján érkezik haza szülővárosába, Budapestre, egy osztrák katonai kórházból. Rövid időn belül egyértelművé válik, hogy számára már nem csak az oroszok ellen folyik a háború, hanem a hazáját megszálló szövetséges német hadsereggel szemben is. Az események sodrásában találkozik gyerekkori barátjával, akinek segít elbújtatni zsidó származású menyasszonyát. Majd régi szerelmével is összehozza a sors, akivel még nem zárta le a múltat. Pár héttel később már nem csak szerelméért, hanem az életben maradásért is küzdenie kell az oroszok által ostromlott magyar fővárosban.

Csapó Tamás - Elég!
Sok ​nevem volt már. Több mint amennyit meg tudnék jegyezni. A következő nevemet még nem ismerem, a mostanit már rég elfeledtem. Már nem érdekel, ki voltam, s mit tettem. Tőlem nem aludt nyugodtan a rendőrség, és tőlem rettegett az alvilág. A legkeresettebb bűnözők top 100-as listájának előkelő harmadik helyét foglaltam el. Az igazságszolgáltatás kényes „végrehajtó” rését tömtem be. Sok mindenre büszke vagyok, és még többtől fog el a hányinger. Nehéz volt, de végül felkerült az i-re a pont. Teljesítettem feladatomat, megpihenhetek végre. Végeztem mindennel és mindenkivel. Ez életem utolsó napjainak története…

Csapó Tamás - A ​IV. Birodalom
Thomas ​Klapen, egy osztrák hegymászó, szerelmével Berlinbe költözik, hogy a lány megkezdhesse tanulmányait az orvosi egyetemen. A fiú nem talál munkát, majd minden ellenérzését félretéve régi barátja unszolására belép az SS-be, azon belül is az Ahnenerbe kötelékébe. Egy idő után életük és szerelmük felett már a hatalmasok és mániákusok döntenek. Hősünk borzalmakkal teli kalandjai elkezdődnek. Második világháború, emberkísérletek, szent ereklyék, titkos bázisok, náci ufók, vámpírok, angyalok, földönkívüliek és terrorizmus. Az 1936 és 2006 közötti időszakot felölelő sorozat új megvilágításba helyezi a fantasy fogalmát. A IV. Birodalom a NUMEN trilógia első kötete. Figyelem! A könyv erőszakos, megrázó és felkavar leírásokat tartalmaz!

Csapó Tamás - Kowalsky - Csak ​egy ág...
Hogyan ​vezetett az út a drogosok földi poklából a szív forradalmáig? Bankrablóból, kalandorból és más zsiványokból miként lettek az OM zászlaja alatt „forradalmárok”? Miként változtatott meg emberi sorsokat, személyiségeket a Kowalsky meg a Vega születése, változásai és üzenete? Ebből a könyvből mindez kiderül. Sőt. Ennél sokkal több is! A Kowalsky meg a Vega tíz éves fennállásának története interjúkkal, fotókkal, teljes szöveggyűjteménnyel, érdekességekkel, sztorikkal és eddig sehol nem publikált Kowalsky novellákkal.

Kollekciók