Ajax-loader

Susan Meredith könyvei a rukkolán


Susan Meredith - Felnőtté ​válás
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Susan Meredith - A ​világ vallásai
Ez ​a gondolatébresztő könyv bemutatja a világ nagy vállásainak hitvilágát, történetét és szokásait, emellett betekintést nyújt néhány kevésbé ismert vallásba is. A kötet alaposan és tárgyilagosan veszi szemügyre a vallás hatását az emberiségre a történelem folyamán és a hitélet néhány időszerű aspektusát. Vallási tárgyú képzőművészeti alkotásokról, vallási ünnepekről és egyszerű hívőkről készült gyönyörű illusztrációk és fotók keltik életre a leírásokat, a magyarázótérképek és a könnyen áttekinthető időrendi táblázatok pedig szemléletesen illesztik be őket a történelmi és földrajzi környezetbe. A könyv e fontos témát érdekfeszítően, részrehajlás nélkül, a lényeges mozzanatokat kiemelve tárgyalja.

Susan Meredith - Miért ​és hogyan óvjuk Földünket?
Mióta ​az emberek feljegyzéseket készítenek, a 21. század elején voltak a legmelegebb napok. Ez bizonyíték, és a tudósok meg vannak győződve arról, hogy a Föld fokozatosan melegszik. De vajon mi idézi elő a globális felmelegedést? És egyáltalán, mit számít?

Kate Knighton - Susan Meredith - Miért ​mozogjunk eleget?
Nem ​szeretünk mozogni? Nem tudjuk mit sportoljunk? Nincsen motivációnk? Ez a könyv megváltoztatja a gondolatainkat és a jó kondícióhoz való viszonyunkat.

Susan Meredith - Mi ​történik velem? - Lányoknak
Felnőni ​sokkal könnyebb úgy, ha van valami sejtésed mire számíthatsz. Ez a könyv ehhez ad segítséget.

Kollekciók