Ajax-loader

Susan Meredith könyvei a rukkolán


Susan Meredith - Felnőtté ​válás
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kate Knighton - Susan Meredith - Miért ​mozogjunk eleget?
Nem ​szeretünk mozogni? Nem tudjuk mit sportoljunk? Nincsen motivációnk? Ez a könyv megváltoztatja a gondolatainkat és a jó kondícióhoz való viszonyunkat.

Robyn Gee - Susan Meredith - Bébik ​és tipegők
Aki ​kisgyermekekkel foglalkozik, felbecsülhetetlen értékűnek találja ezt a könyvet. Sokféle játékötletet tartalmaz felnőttek és gyerekek közös időtöltéshez. Mindegyik játék gyorsan és könnyen elkészíthető, és a sok illusztráció segít kedvet ébreszteni hozzájuk. A hangsúly a mulatságon van, de a könyv számos hasznos információt nyújt a különböző típusú játékok életfontosságú szerepéről a tanulásban és a gyermekek fejlődésében. Ez a kötet a kisbabákkal foglalkozik a születéstől a két és fél éves korig. Számos ötlettel segít az első készségek fejlesztésében, mint a tárgyak kézben tartása, kezelése, és ösztönzik a mozgáskészséget. Hasznos fejezeteket tartalmaz a beszéd tanulásáról, a könyvek szerepéről, a rengeteg javaslatot a rajzoláshoz-festéshez és más korai kreatív és képzeletfejlesztő tevékenységekhez.

Susan Meredith - Miért ​és hogyan óvjuk Földünket?
Mióta ​az emberek feljegyzéseket készítenek, a 21. század elején voltak a legmelegebb napok. Ez bizonyíték, és a tudósok meg vannak győződve arról, hogy a Föld fokozatosan melegszik. De vajon mi idézi elő a globális felmelegedést? És egyáltalán, mit számít?

Susan Meredith - A ​világ vallásai
Ez ​a gondolatébresztő könyv bemutatja a világ nagy vállásainak hitvilágát, történetét és szokásait, emellett betekintést nyújt néhány kevésbé ismert vallásba is. A kötet alaposan és tárgyilagosan veszi szemügyre a vallás hatását az emberiségre a történelem folyamán és a hitélet néhány időszerű aspektusát. Vallási tárgyú képzőművészeti alkotásokról, vallási ünnepekről és egyszerű hívőkről készült gyönyörű illusztrációk és fotók keltik életre a leírásokat, a magyarázótérképek és a könnyen áttekinthető időrendi táblázatok pedig szemléletesen illesztik be őket a történelmi és földrajzi környezetbe. A könyv e fontos témát érdekfeszítően, részrehajlás nélkül, a lényeges mozzanatokat kiemelve tárgyalja.

Susan Meredith - Mi ​történik velem? - Lányoknak
Felnőni ​sokkal könnyebb úgy, ha van valami sejtésed mire számíthatsz. Ez a könyv ehhez ad segítséget.

Kollekciók