Ajax-loader

Keir Radnedge könyvei a rukkolán


Keir Radnedge - UEFA ​EURO 2020 - Hivatalos kézikönyv
Az ​UEFA által szervezett 16. Európa-bajnokság, az EURO 2020, minden szurkolót közelebb hoz a profi futball legjobbjaihoz. Az UEFA EURO 2020: Hivatalos kézikönyv segítségével megismerheted a 16. Európa-bajnokság minden részletét. Olvass el mindent az elmúlt, több mint 60 év legemlékezetesebb pillanatairól, a sorozat lebonyolításának menetéről! Tudj meg többet a részt vevő válogatottak történetéről, eddigi teljesítményükről, valamint arról, mit terveznek kedvenc válogatott csapataid a jövőben! Az eredményekkel kiegészíthető mérkőzésbeosztás mellett a tények, statisztikák és érdekességek az UEFA EURO 2020: Hivatalos kézikönyvet minden szurkoló kötelező kellékévé teszik. Készülj velünk a kontinens legnagyobb fociünnepére!

Keir Radnedge - A ​futball enciklopédiája
A ​labdarúgás világának mindenre kiterjedő, illusztrált útmutatója

Keir Radnedge - Olimpiai ​és világrekordok
Az ​Olimpiai és világrekordok, a 2012-es londoni olimpiai játékok hivatalos kiadványa! Könyvünk részletesen bemutatja az olimpiai játékok összes versenyszámát, azok szabályait, valamint a nyári játékok történetének legkiemelkedőbb sportolóit.

Keir Radnedge - Futballrekordok ​könyve
A ​futballrekordok könyve legfrissebb, bővített kiadása tele van adatokkal, statisztikákkal és történetekkel, többek között a 2018-as Fifa világbajnokságról és számos más fontos eseményről. A rengeteg fantasztikus fotóval illusztrált kötetből mindent megtudhat a futballvilág rekordjairól, a játékosokról és a csapatokról, akiknek köszönhetően a labdarúgás a világ legnépszerűbb sportága lett. Minden focirajongó számára kötelező olvasmány!

Keir Radnedge - World ​Football Records 2010
Bemutatkozik ​a World Football Records 2010: Számtalan érdekesség, adat és rekord a világ labdarúgásának minden területéről. - Ki döntötte meg Spanyolországban az egy év alatt szerzett legtöbb gól rekordját 2008-ban? - Ki szerezte a brazil válogatott mezében a legtöbb gólt? - Ki volt minden idők legidősebb játékosa, aki gólt szerzett a világbajnoki döntőben? - Milyen rekordot tart az aranycsapat csatára, Kocsis Sándor? Száz és száz érdekesség a világ minden tájáról, ahol pattog a labda.

Keir Radnedge - 2010 ​Fifa World Cup South Africa - Hivatalos kézikönyv
Könyvünk ​a futball legnagyobb eseményének átfogó, minden részletre kiterjedő beharangozója. Szakértők segítségével mutatjuk be a világbajnokságon részt vevő csapatokat, sztárjaikat, útjukat a világbajnokságig és esélyüket a tornán. A csapatok és a játékosok bemutatását soha nem publikált...

Keir Radnedge - A ​futball története
A ​könyv nem csak a játék történetét mutatja be a kezdetektől napjainkig, de megtalálható benne az összes fontos labdarúgó- és klubtorna története (eredményekkel, győztesekkel). Külön foglalkozik a legfontosabb bajnokságokkal (a La Ligatól a Seria A-ig) és futballnemzetekkel (a franciáktól a magyarokon át a belgákig) és labdarúgóklubokkal (102-t mutat be hol részletesebben, hol nagy vonalakban) a Real Madridtól a Juventuson át a Sao Paolóig a földrész minden tájáról. Ugyanakkor külön bemutatja a leghíresebb labdarúgókat is: majd száz sztárjátékos névjegyét találják meg a rajongók a könyvben. Így fokozottan igaz: amit a labdarúgásról tudni kell, az benne van, ebben a könyvben.

Kollekciók