Ajax-loader

Boruzs Jánosné könyvei a rukkolán


Boruzs Jánosné - Aprósütemények
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Boruzs Jánosné - Házi tartósítás
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Boruzs Jánosné - Házi tartósítás - Nap érlelte finomságok télire
Ki ne szeretné felidézni a nyár gyümölcseinek és zöldségeinek zamatát a zimankós tél idején? Bár ma már hidegebb időszakban is nagy választékban kapható friss zöldség és gyümölcs, azok íz gazdagsága mégsem vetekedhet a nyári nap érlelte termésekével. Ha szeretnénk hosszabb időre megőrizni a nyári ízek világát, nincs más dolgunk, mint eltenni télire kedvenc finomságainkat. Igaz, hogy befőtteket, savanyúságokat, fagyasztott termékeket a boltokban is tudunk vásárolni, de állaguk. aromájuk, és sok esetben színük sem ér fel a házilag tartósítottakéval, s még jóval többe is kerülnek. Ha rászánjuk az időt és a fáradságot, a zordabb hónapokban is meg tudjuk örvendeztetni családtagjainkat valamilyen házilag eltett gyümölccsel, zöldséggel. A sorozatunkban megjelent Házi tartósítás című könyv a gyümölcsök és zöldségek télire való eltevésének számos módját ismerteti. A hagyományos befőzés, savanyítás, fagyasztás, aszalás mellett megtalálhatjuk a mikrohullámú készülékben történő tartósítás leírását, valamint egyéb alternatív módszereket. A receptek széles skálája különleges összetételű befőttek, lekvárok vagy savanyúságok elkészítését is bemutatja, továbbá ötletekkel szolgál a zöldfüszerek tartósítására vonatkozóan. Gyűjteményünket nemcsak a gyakorlott háziasszonyoknak szántuk. A kezdők is bátran hozzáfoghatnak a házi tartósításhoz, mert a Konyhatechnikai eljárások című fejezet lépésről-lépésre megadja a teendőket.

Boruzs Jánosné - Ételek ​római tálban
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Boruzs Jánosné - Ételek ​mikrohullámon
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Boruzs Jánosné - Vegetáriánus ​ételek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Boruzs Jánosné - Házi ​tartósítás
Ki ​ne szeretné felidézni a nyár gyümölcseinek és zöldségeinek zamatát a zimankós tél idején? Bár ma már hidegebb időszakban is nagy választékban kapható friss zöldség és gyümölcs, azok íz gazdagsága mégsem vetekedhet a nyári nap érlelte termésekével. Ha szeretnénk hosszabb időre megőrizni a nyári ízek világát, nincs más dolgunk, mint eltenni télire kedvenc finomságainkat. Igaz, hogy befőtteket, savanyúságokat, fagyasztott termékeket a boltokban is tudunk vásárolni, de állaguk. aromájuk, és sok esetben színük sem ér fel a házilag tartósítottakéval, s még jóval többe is kerülnek. Ha rászánjuk az időt és a fáradságot, a zordabb hónapokban is meg tudjuk örvendeztetni családtagjainkat valamilyen házilag eltett gyümölccsel, zöldséggel. A sorozatunkban megjelent Házi tartósítás című könyv a gyümölcsök és zöldségek télire való eltevésének számos módját ismerteti. A hagyományos befőzés, savanyítás, fagyasztás, aszalás mellett megtalálhatjuk a mikrohullámú készülékben történő tartósítás leírását, valamint egyéb alternatív módszereket. A receptek széles skálája különleges összetételű befőttek, lekvárok vagy savanyúságok elkészítését is bemutatja, továbbá ötletekkel szolgál a zöldfüszerek tartósítására vonatkozóan. Gyűjteményünket nemcsak a gyakorlott háziasszonyoknak szántuk. A kezdők is bátran hozzáfoghatnak a házi tartósításhoz, mert a Konyhatechnikai eljárások című fejezet lépésről-lépésre megadja a teendőket.

Boruzs Jánosné - Főzelékek, ​szószok
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Boruzs Jánosné - Sajtos ​ételek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Boruzs Jánosné - 888 ​hasznos tipp
"Hogyan ​kerülhetjük el a rántáscsomókat a levesben? Hogyan főzzük a pudingot, hogy ne ragadjon le? Mik a római tál vagy agyagedény használatának fortélyai? Milyen fogásokat alkalmazhatunk a húsok előkészítésénél?" Ilyen és ehhez hasonló kérdések merülhetnek fel bennünk, amikor a konyhában serénykedünk. Akár kezdő, akár gyakorlott háziasszonyok vagyunk, bármikor szükségünk lehet néhány hasznos tanácsra, ötletre a főzés, sütés, befőzés, tálalás vagy vendéglátás terén, egyszóval bármivel kapcsolatban, ami a konyhai tevékenységekkel és az étkezéssel összefügg. Ha valamiben elakadunk, jó ha kéznél van egy kis könyv, amit gyorsan előkaphatunk és utánanézhetünk a dolognak. A sorozatunkban megjelent 888 Hasznos tipp - konyhai tanácsi háziasszonyoknak című könyv egy valódi ötletgyűjtemény, amit egyetlen háziasszony sem nélkülözhet a konyhájában. A könyv könnyen áttekinthető formában közli a legkülönfélébb tanácsokat. Ábécésorrendben sorakoznak a különböző témák, amelyek szerint csokorba szedve találhatjuk meg a tippeket. Használatakor mindig a keresendő tárgykör legjellemzőbb szavát, kifejezését vegyük alapul, és arra keressünk. Így gyorsan választ kaphatunk kérdésünkre, vonatkozzon az valamely alapanyag felhasználására, étel elkészítésére, házi tartósításra, vagy éppen az asztali etikett szabályaira.

Boruzs Jánosné - Zöldséges ​ételek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Boruzs Jánosné - Egytálételek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Boruzs Jánosné - Torták
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Boruzs Jánosné - Szendvicsek ​könyve
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Boruzs János - Boruzs Jánosné - Borlexikon
A ​borlexikon két részből áll. Az első rész a tényleges borlexikon, számos címszóban - az AKÓ-tól a ZURBOLÁS-ig - borászati szakkifejezések magyarázatait tartalmazza ábécérendben. Segítséget nyújt ezzel a borászattal foglalkozóknak és a borászat iránt érdeklődőknek egyaránt. A második rész receptgyűjtemény, amely száz. borral elkészíthető étel leírását tartalmazza. Ötleteket ad a hétköznapokra és ünnepnapokra készíthető ételek kiválasztásához.

Boruzs Jánosné - Ünnepi ​ételek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Boruzs Jánosné - Finomságok ​gyerekeknek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók