Ajax-loader

Patrick Larkin könyvei a rukkolán


Robert Ludlum - Patrick Larkin - The ​Lazarus Vendetta
For ​the past three decades Robert Ludlum's bestselling novels have been enjoyed by hundreds of millions of readers worldwide and have set the standard against which all other thrillers are measured. His Covert-One series has been among his most beloved creations and now comes the latest thrilling novel in the series. The Lazarus Movement, the dominant force in the eco-conscious, "anti-technology" protest movement, has sent rumblings down the halls of the world's intelligence agencies. Led by a mysterious, never-seen figure known only as Lazarus, this increasingly prominent group is believed by some to be preparing a bold strike. When an attack on a nano-technology research facility leaves thousands dead--- protestors and scientists alike---from what appears to be a cloud of inadvertently released but gruesomely deadly nanobots, pandemonium reigns. Lt. Col. Jon Smith is activated by Covert-One to find and uncover the truth about Lazarus where all others have failed. As Smith slowly uncovers the deadly underpinnings of the group, he soon learns that the Lazarus Movement is only the very tip of the iceberg in a deadly scheme that threatens billions of lives and will forever change the nature of the world itself.

Robert Ludlum - Patrick Larkin - Lazarus-vendetta
A ​valaha józanul gondolkodó, békés környezetvédők vezette globalizációellenes mozgalom vezetői sorban tűnnek el nyom nélkül. A Santa-fében működő Teller Intézet nanotechnológiai részlegében bekövetkező szörnyű baleset a környezetért küzdő tüntetők életét követeli. Valóban baleset történt, vagy a Lazarus Mozgalom vezetője képes feláldozni saját híveit, hogy a már bomlottsággal határos elméjében megszületett álmot megvalósítsa? A CIA, az FBI és az amerikai katonai hírszerzés kudarcot vall, képtelen a titokzatos, magát csak Lazarusnak nevező személy vagy csoport nyomára bukkanni. A világ különböző részein emberek százezrei válnak áldozatává a gyilkos nanoszerkezeteknek, politikai szövetségesei pedig kezdenek Amerika ellen fordulni. A hatalmas felfordulásban pedig egyre bizonyosabbá válik, hogy mindez még csak a kezdet, hogy Lazarus, aki mindvégig a háttérből mozgatja a szálakat, valami szörnyű dologra készül. A Covert One vezetője új megbízást ad a Hádész-faktorból és a Kasszandra-szerződésből már ismerős Jon Smithnek. Az orvos ezredesre és két barátjára, az MI6 nyugalmazott kommandósára, Peter Howellre és Randi Russell CIA-ügynökre vár a feladat, hogy megtalálják és leleplezzék a titokzatos Lazarust, és elejét vegyék annak, hogy végrehajtsa szörnyű tervét, amely emberek milliárdjainak életét veszélyezteti, és akár örökre megváltoztathatja a földi életet.

Patrick Larkin - Moszkvai ​kór
Egy ​prágai nemzetközi konferencián Jon Smitht, az amerikai hadsereg fertőző betegségekkel foglalkozó intézetének orvosezredesét, egyben a szupertitkos Covert-One ügynökét, találkozóra hívja orosz tudóskollégája. Dr. Valentyin Petrenkót aggodalommal tölti el a rejtélyes kór, amely Moszkvában ütötte fel a fejét, és etikailag elfogadhatatlannak tartja, hogy az orosz kormány teljes hírzárlatot rendelt el az ügyben. Petrenko új, eleddig ismeretlen járvány kitörésétől tart. Jont arra kéri, hogy esetleírásait és a kórházból kicsempészett vér- és szövetmintákat juttassa el a megfelelő orvosi fórumhoz, ahol kivizsgálhatják a betegség eredetét, mechanizmusát, és esetleg gyógymódot találhatnak rá. Éppen készül átadni az anyagot, amikor ismeretlenek rajtuk ütnek, és az orosz tudóst – a fontos dokumentumokat tartalmazó aktatáskájával együtt – a Moldvába lövik, és Smith is csak nehézségek árán ússza meg a támadást. Eközben a világ számos pontján magas beosztású kormányzati tisztviselők titokzatos vírusfertőzés áldozataivá válnak. A betegség gyors lefolyású és száz százalékban halálos. A Covert-One gyanúja szerint a halálesetek valamiképpen összefüggésbe hozhatók a fokozódó orosz harci tevékenységekkel. Fred Klein Moszkvába küldi Smitht, hogy minderre bizonyítékot szerezzen, és kiderítse, ki vagy mi áll a rejtélyes történések hátterében.

Patrick Larkin - The ​Moscow Vector
Russias ​authoritarian leaders are preparing a blitzkrieg campaign designed to overrun several central Asian republics before the West can intervene. To succeed in this risky enterprise, however, they must first sow confusion and fear in the ranks of their enemies. With that in mind, they turn to Konstanin Malkovic - one of the worlds wealthiest and most...

Larry Bond - Patrick Larkin - Vortex
Before ​the Liberalization of the 1990s, South Africa was ruled by the Afrikaners, a group of white immigrants that believed in racial harmony through complete separation of the races. They also took measures that ensured that the Afrikaners retained economic and political power. Vortex tells the story of a reactionary Afrikaner government. Threatened by both international and internal demands to liberalize their rule, instead they try to roll back the clock, triggering a crisis that involves the United States and Cuba in a three-cornered conflict nobody wanted.

Kollekciók