Ajax-loader

Georgij Martinov könyvei a rukkolán


Georgij Martinov - Az ​időspirál
Martinov ​könyvének főhőse - maga az idő. Éppen ezért térben és időben iszonyú távolságokat hidal át és tér érzékletes, izgalmas képekben az olvasó elé. Miről tudósít egy ősrégi egyiptomi felirat? Mi az a titokzatos fémhenger, amelyet szovjet tudósok találnak egy Volga menti erdő mélyén? Létezett-e Atlantisz, és mikor lépnek elő a titokzatos henger utasai - akik tulajdonképpen nincsenek is benne, vagy ha igen, hát nem ugyanabban az időben, hiszen a tér-idő nulla vonalán utaznak éppen a Föld múltjából a távoli jövőbe... Izgató, fantasztikus kérdések ezek, és Martinov, akit _A Föld nővére_ c. regénye óta jól ismer a magyar közönség, ezúttal sem hagyja cserben olvasóit. Miközben a legmodernebb tér-idő elméleteket ismerteti, egyúttal pompásan ábrázolja Atlantisz elképzelt világának sűrű atmoszférájú életét, s módját ejti annak is, hogy egy szép szerelem gyengéd képét megfesse.

Georgij Martinov - Zórád Ernő - Az ​időspirál
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Georgij Martinov - Cs. Horváth Tibor - Fazekas Attila - Támadás ​a Föld ellen
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Georgij Martinov - Cs. Horváth Tibor - Sebők Imre - A ​Vénusz titka
A ​képregényt, 1962-ben közölte a Népszava, 64 folytatásban. (Sebők Imre-életműsorozat 1.)

Georgij Martinov - A ​Föld nővére
Van-e, ​volt-e az emberéhez hasonló, fejlett társadalom naprendszerünkben? Erre az izgalmas kérdésre ad feleletet Martinov tudományos-fantasztikus regénye. A szovjet űrhajósok fenyegető veszedelmeket, kiszámíthatatlan körülményeket legyőzve, lélegzetelállító kalandokon át kutatják fel a hosszú évezredekkel ezelőtt szétrobbant Faeton bolygó nyomait. Meg is találják a hajdani Faeton-lakók üzenetét a Föld lakóihoz, és megcsillan előttük annak a lehetősége is, hogy Földünk felvegye a kapcsolatot az elpusztult Faetonról elmenekült gondolkozó lények fejlett társadalmával. A könyvet Csergezán Pál képzeletébresztő, művészi illusztrációi díszítik.

Georgij Martinov - Nemere István - Fazekas Attila - Támadás ​a föld ellen / Mindennap merénylet
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Georgij Martinov - Támadás ​a Föld ellen
... ​A Föld bolygóterében két mesterséges hold jelenik meg. Rendeltetésükről, működési elvükről a földi tudományos világ nem képes semmi közelebbit felderíteni... Az egyik aszteroidon felállított kutatóállomás közelébe ismeretlen űrhajó érkezik. Majd felrobban, de egyik utasa, az emberekhez hasonló alkatú fiatal lány, Gianea menedéket talál a kutatóállomáson. Lehozzák a Földre, s találgatják: van-e összefüggés a mesterséges holdak és a felrobbant űrhajó között? Van-e köze mindezekhez Gianeának? Mit mond, és mit hallgat el vajon a lány? Ellenséges akciókkal kell-e szembenéznie az emberiségnek, vagy csak titokzatos véletlenekkel?...

Kollekciók