Ajax-loader

Sveva Casati Modignani könyvei a rukkolán


Sveva Casati Modignani - Mistral
A ​jóképű, szenvedélyes Mistral Vernati, az autók és a sebesség szerelmese mindent megkapott az élettől, amire csak vágyott: igaz érzelmeket, boldog családot, sikert, dicsőséget, gazdagságot. Egy szép szeptemberi vasárnapon arra készül, hogy ötödször is megnyerje a Forma-1 világbajnokságát. Ám a bravúros sikersorozatnak tragikus baleset vet véget. A férfi súlyosan megsérül, kómába esik. Kórházi ágyánál szerelme virraszt aggódva, s a reményteli várakozás hetei alatt leperegnek előtte élete sorsdöntő eseményei. Az asszony múltjában sok szépség és szomorúság rejtezik, olyasmi is, amiről az imádott férfi sem tud. Jövője pedig attól függ, hogy szerelme magához tér-e, száguld-e még valaha nevéhez méltó sebességgel. Az Itália Danielle Steeljének, Signora Bestsellernek is nevezett arisztokrata származású írónő ebben a könyvében is egy szép és szenvedélyes szerelem történetét meséli el, főhősét ezúttal a Forma-1 versenyek izgalmas világába helyezve.

Sveva Casati Modignani - Tangólecke
"Az ​időt nem tudod megállítani, sem a boldogságot megfogni, de az emlékeidet dédelgetheted, mint én. Mindenemet, amim van, rád hagyom, a virágokat is, melyeket valaha te szedtél. Örökké szeretni foglak." Az Európa Danielle Steeljének, Signora Bestsellernek is nevezett arisztokrata származású írónő sikerének titka, hogy erős szenvedélyeket ábrázol megrendítő történeteiben. A Tangólecke két nagy szerelem regénye. A főszereplő asszonyokat negyven év és hatalmas társadalmi különbség választja el egymástól: Giovanna, a lányát egyedül nevelő, 39 éves régiségkereskedő, akinek nincsenek ugyan anyagi gondjai, de férje elvesztése óta óvakodik a mély érzelmektől, és az elesetten tengődő idős hölgy, Matilde, akit a sors soha nem kényeztetett el, de mégis gyönyörű emlékei vannak. Egyikük előtt ott a jövő, a másik a boldog emlékek világában él. Drámai körülmények véletlen összejátszása kell ahhoz, hogy a két asszony az 1990-es évek végén összetalálkozzon és barátságot kössön. Giovanna gondjaiba veszi az idős asszonyt, aki viszonzásul "életet lehel" a fiatal nőbe. Olyan bátorsággal és lelkierővel vértezi fel, hogy Giovanna végül egy csodálatos férfi oldalán fel meri vállalni az új szerelem kockázatát. És a háttérben a gazdag Milánó a tangó ritmusára lüktet, mint a szív.

Sveva Casati Modignani - A ​báró
Van-e ​a szívszakasztóan férfias úrnak szíve? Brian báró egy szicíliai arisztokrata család utolsó sarja, aki úgy mellesleg egy dúsgazdag kaliforniai bankár-család gyermeke. Olyan dél-afrikai üzletet kaparint meg egy gyönyörű nő szerelmével, mely élete meghatározó része lesz. Mivel a maffia nem csak Olaszországban működik, meg kell küzdenie az arab világ számára ismeretlen törvényeivel is. Nem áll távol tőle a hűség és a szeretet, de mindezt elég nagyvonalúan kezeli. A történet a hetvenes-nyolcvanas években játszódik, amikor hatalmas harc folyt a távoli kis országok földtani kincseiért, az olajért, az aranyért, a gyémántért... "Az üzlet, az üzlet, csak még nem tudjuk mi az ára!"

Sveva Casati Modignani - Ragyogó ​élet
Giulia ​küzdelme a gyógyíthatatlan kórral szemben győzedelmeskedett, de az élet mégsem könnyű számára. Kételyek gyötrik egészsége, fia sorsa miatt. Magányosnak, sikertelennek érzi magát. Menekül a gondok, a megpróbáltatások elől, és egy hirtelen fellángoló szerelembe menekül. A Ragyogó élet egy érett asszony története, aki hosszú, fájdalmas vívódás után mégis megtalálja a békés életet.

Sveva Casati Modignani - Fekete ​hattyú
Emiliano ​Montalto váratlanul öngyilkos lesz. A hatalmas médiabirodalom fejének halálhíre csaknem annyira megdöbbenti a családot, mint az a nem sokkal korábbi bejelentése, miszerint kivonul a cégből. Testvéreinek ráadásul sejtelmük sincs róla, ki az az ember, akit Emiliano megbízott a többségi tulajdon kezelésével. Régóta lappangó feszültségek törnek felszínre a Montalto családban és parttalan gyűlölködésbe csapnak át. A hatalomért folyó elkeseredett harcban pedig újra és újra felbukkannak a család és a kiadóvállalat múltjának gondosan elhallgatott részletei. Az arisztokratikusan távolságtartó és kifinomult Emiliano életéről lehull a lepel. A régi szerelmek és az örjítő szenvedélyek féltve őrzött titkainak fénytörésében egy nő képe rajzolódik ki. Az egyetlené, aki méltónak bizonyult a Fekete Hattyú szerelmére...

Sveva Casati Modignani - A ​maffia lánya
Aki ​a maffia ügyeiben nyomoz, nem él elég soká ahhoz, hogy a végére is jusson.. Szicília eldugott kis falujában egy titokzatos apáca szenzációs interjút ad egy mindenre elszánt amerikai újságírónak. Anna nővért valódi nevén Nancy Pertinacénak hívják, és mielőtt "elnyelte" volna a kolostor homálya, ő volt New York egyik legsikeresebb asszonya, sőt a polgármesteri szék várományosa. Ki valójában ez az asszony? Egy álruhába öltözött apáca, egy sikeres ügyvédnő, netán a maffia lánya? Szicília kék ege alatt olyan titokra derül fény, amelyek minden korábbi feltételezést megcáfolnak...

Sveva Casati Modignani - Gyémánteső
Giovanni ​Rovesti, a sokszoros milliárdos, hatalmas médiabirodalom feje. A korán árvaságra jutott férfi a legteljesebb szegénységből küzdötte fel magát Olaszország leggazdagabb és legbefolyásosabb emberévé. Palotákat, birtokokat, óriási vagyont hagy örököseire, valamint a „kis rómait”, élete első nyomdagépét, amellyel annak idején elindította vállalkozását, és amely legkedvesebb unokájára, Maria Carlottára száll. A hatóságok azonban nyomozni kezdenek. A médiabirodalom falai repedeznek, s a sötét titkokról sorra fellebbennek a fátylak.

Sveva Casati Modignani - Éjféli ​uzsonnák
Ötmillió ​euró nagyon sok pénz. Különösen annak a fiatal lánynak, aki Milánóban, a Consoli utcában házfelügyelő. Pedig Ludovica éppen ekkora vagyont örököl Alessandra Pluda Cavallitól, a gazdag asszonytól, aki a híres festménygyűjteménye eladásából származó összeget nem családjára, hanem a ház rendjét és tisztaságát felügyelő lányra hagyja. Vajon miféle titok rejtőzik a különös végrendelet hátterében?

Sveva Casati Modignani - Vanília ​és csokoládé
Vanília ​és csokoládé:két különböző íz,amelyek azonban remekül illenek egymáshoz. Miként az ilyesmi a szerelemben is megesik. Miként az Pepével és Andreával is megesett, akik tizennyolc évi házasság és három gyerek után ugyanúgy szeretik egymást, mint kapcsolatuk hajnalán. Ám a varázslat egy napon mégis megtörik, s a férje hűségében csalódott asszony úgy dönt, magára hagyja társát, boldoguljon egyedül a gyerekekkel és a hétköznapi élet problémáinak ezrével. A különélés hónapjai mindkettejük számára döntő fontosságúak. Lehetőségük nyílik arra, hogy elgondolkodjanak az együtt töltött évekről, magukba nézve sok mindent átértékeljenek, a választ arra a kérdésre, hogy mi fontos számukra az életben...

Sveva Casati Modignani - Száguldás ​az életem
Mistral, ​a Forma 1-es világbajnok újabb, ötödik győzelmére készül, de a "viharfelhők" gyülekeznek... A monzai versenyen feltűnik a mindenre elszánt ellenfél, s bekövetkezik a tragédia! Mistral súlyos balesetet szenved, kómában fekszik, s noha mindenki érte aggódik, felmerül a kérdés: ebben a kegyetlen versenylázban, kik diktálják a feltételeket? A győzelemhez kevés a tisztesség, bátorság is kell!

Sveva Casati Modignani - Giulia
Egy ​sikeres írónő, egy híres sebész. Mögöttük más-más élet, tele áldozattal, sikerrel, kudarccal. Az érzelem, ami összeköti őket, minden keserűséget kompenzál, de egy szörnyű betegség felbukkanása és egy igazságtalan vád összetöri a szép álmot, amelyet keserves harc árán kell újjáépíteni. Sveva Casati Modigani, az olasz sikerkönyvek vitathatatlan asszonya a magyar olvasók előtt még ismeretlen. Az írónő több regénye már világhírűvé lett, s nem egyből milliós nézőtábort vonzó tévéfilm készült. Éld az életet, ahogy lehet, mert ahogy szeretnéd, úgy nem lehet!

Kollekciók