Ajax-loader

Victoria Forester könyvei a rukkolán


Victoria Forester - The ​Girl Who Fell Out of the Sky
Piper's ​ability to fly has disappeared, perhaps the result of some dark spell put on her, or perhaps because her ability has simply vanished forever. There is a worldwide calamity that Piper, Conrad, and their exceptional friends must tackle to save the planet, but Piper is left behind. If she can't fly, then what use is she? Piper learns she can't do a lot of things―cook, clean, and help Ma around the house, among them. She feels more helpless than ever. What is she good at? How will she ever believe in herself again?

Victoria Forester - The ​Boy Who Knew Everything
Here ​is the long-awaited companion to The Girl Who Could Fly. There is a prophecy. It speaks of a girl who can fly and a boy who knows everything. The prophecy says that they have the power to bring about great change... The boy is Conrad Harrington III. The girl is Piper McCloud. They need their talents now, more than ever, if they are to save the world—and themselves.

Victoria Forester - The ​Girl Who Could Fly
When ​homeschooled farm girl Piper McCloud reveals her ability to fly, she is quickly taken to a secret government facility to be trained with other exceptional children, but she soon realizes that something is very wrong and begins working with brilliant and wealthy Conrad to escape.

Victoria Forester - A ​lány, aki tud repülni
„Ez ​a regény a Kis ház a prérin és az X-man legkülönösebb, legédesebb keveréke. Egész végig csak mosolyogtam (kivéve azokat a helyeket, ahol sírtam). Készülj fel egy szívmelengető élményre.” – Stephenie Meyer, The Twilight Saga Egy igazi csajt nem lehet megzabolázni… hacsak nem a megfelelő módszert használod. Piper McCloud tud repülni. Csak így, egyszerűen. Tény, hogy a rükverc még nem igazán megy neki, és a fordulatai is kissé esetlenek, de a bukfencben nagyon profi. A probléma csupán az, hogy Lowland egyszerű lakosai félnek Pipertől. Anyjának és apjának fogalma sincs, mit kezdjen vele. Ezért aztán jónak tűnik az ötlet, hogy a kislány hagyja el szülei farmját, és költözzön be egy szupertitkos, szigorúan őrzött iskolába, ahol csupa kivételes képességgel megáldott gyerek tanul. Eleinte nagyszerű is volt minden: az a sok új barát, olyan adottságokkal, mint szuper-erő vagy szuper-zsenialitás (plusz az a rengeteg házi sütésű almás pite!) De Piper különleges volt, még a különlegesek között is. És ennek vannak bizonyos következményei. A következmények pedig túl szörnyűek ahhoz, hogy beszélni lehessen róluk. Túl eszelősek, hogy megfontolásra méltók legyenek. És túl veszélyesek, hogy figyelmen kívül lehessen hagyni őket. Hol szívderítő, hol rémisztő fordulataival Victoria Forester első regénye a lázadás és bátorság felejthetetlen története egy leigázhatatlan kis hősnőről, aki tud, aki fog, akinek muszáj… repülni.

Kollekciók