Ajax-loader

Maria Brown könyvei a rukkolán


Maria Brown - A kitartás jutalma
Natalie fiatal, elvált asszony. Egyedül neveli két gyerekét, most várja a harmadikat, akivel már terhes volt a válásukkor. A szomszéd házban lakó Dev volt a segítségére, de ő néhány hónapja meghalt. Éppen ezért nagyon meglepődött, amikor az üres ház konyhájában égni látta a villanyt. Betörő járna odaát? Nyomában a két gyerekével felosontak a lépcsőn. A nyolc hónapos terhes, karcsú nő a kezébe akadt vázával fejbe vágta az idegent...

Maria Brown - Váratlan fordulat
Bret Hamilton FBI-ügynök látszólag egykedvűen ült a legújabb feladatát ismertető megbeszélésen. Valaki ellopott egy olyan mikrochipet, mely titkos kutatások eredményeit tartalmazta. A gyanúsított Connie Logan, a cég rendkívül szorgalmas, kitűnő kutatója, aki öt év óta először vette ki a szabadságát. Bretnek az az érzése, hogy miután ő felkutatja a nőt, őt is el akarják tenni láb alól a főnökei. A fénykép alapján megtetszik neki a nő, s az önéletrajzát elolvasva szülőfalujában keresi.

Maria Brown - Szerelem áldozatokkal
Margarita Dorges az öccsével, Rodrigezzel Kubából menekült az Egyesült Államokba, miután apjuk áldozatul esett a politikai hatalomnak. Margarita mindent elvállal, hogy meg tudjanak élni. Rodrigez rokkantsága viszont nagyon megnehezíti mindkettőjük helyzetét. Egy váratlan szerencse folytán kiderül, hogy a lánynak gyönyörű hangja van. Margarita ki is használja ezt az adottságát. Bárokban, lokálokban lép fel, nem kis sikerrel. Egy alkalommal éppen hazafelé tart, amikor segítségére siet egy férfi, aki később teljesen felbolygatja az életét. Bill Fostert csak két cél érdekli: megszabadulni a lokáljától és levakarni magáról a rámenős nőket. Ám hamarosan belátja, hogy nálánál nagyobb erők mozgatják a sorsát...

Maria Brown - A ​bizalmas
Emilia ​Finch különös bűnügybe keveredik. Minden esélye meg van rá, hogy élete hátralévő részét börtönben töltse. Ismerve a londoni igazságszolgáltatás tekervényes útvesztőit, helyzetét kilátástalannak véli. Kénytelen mindent megtenni, hogy tisztára mossa magát. Attól sem riad vissza, hogy a nagyhatalmú Lord Thornwall segítségét kérje, aki veszélyes ember hírében áll. Daniel Stone figyelmét első pillantásra felkeltette a kitartó nőszemély, aki fittyet hány minden intelemre. Nyakassága, mely arra irányul, hogy hatékonyan részt vegyen a nyomozás legapróbb részletében is, számtalanszor kihozza a sodrából. Mégis, valami ellenállhatatlan erő sodorja egymás felé a két magányos embert, aminek beláthatatlan következményei lesznek.

Maria Brown - Angyali ​játszma
Mit ​tegyen az ember, ha olyan döntésre kényszerül, ami a későbbiek folyamán az egész életét megváltoztathatja? Mire képes egy nő, hogy megvédje a szeretteit? Angela Colin mindent megtesz, hogy tisztességesen felnevelje az unokaöccsét. Ha a sors úgy hozza, akár hazugságok árán, némi csalással is eléri a célját. Mindezek ellenére akad egy olyan férfi, aki átlát mesterkedésein, és nem hagyja nyugodni a lány különös viselkedése. Benjamin Winters Grayt a határozott, sikeres üzletembert nem lehet egykönnyen becsapni. Noha keményen küzd az előítéleteivel, segít a lánynak. Azonban nem számol a veszéllyel, ami a döntésével jár.

Maria Brown - Függetlenség ​mindenáron?
FÜGGETLENSÉG ​MINDENÁRON? Enid Madsen végre önálló életet él, s kitűnő állása van. Tervezgeti jövőjét, ami távol áll szülei elképzelésétől. Ám maga sem gondolta volna, hogy egy erőszakos szomszéd képes romba dönteni az álmait. Steve Oldman egy félreértésből adódóan megharagszik a lányra, de előítéletei ellenére vonzódik hozzá. A kettőjük kapcsolata korántsem felhőtlen, s akadnak még problémák bőven... VISSZATÉRÉS A MÚLTBÓL Mary-Bess mindent megtesz annak érdekében, hogy fiainak boldog gyerekkora legyen. Kiegyensúlyozott családot alkotnak ők hárman, csupán egy valaki hiányzik: a gyerekek apja. Dag Shepand elszántsága nem ismer korlátokat. Vissza akarja szerezni a családját, bármi áron. 10 év után sikerül valamit megértenie, amit mindig is tudnia kellett volna...

Maria Brown - Édes ​bosszú
1814. ​Napóleon Elba szigetén várja, hogy visszatérhessen Franciaországba, s folytathassa nagyszabású terveit. Európa vészterhes időket él át. Rowan McAlister számára viszont huszonöt éve csak egy dolog számít: megbosszulnia szülei halálát. Nem számít, hogy kin gázol át, mennyi fájdalmat okoz. Közben ő maga is szenved, s maga sem akarja elhinni, hogy megtalálta sz igazi szerelmet. Olivia Wentworst, aki mindenben elüt a londoni szépségektől, határtalan életkedvvel van megáldva. Apjáért képes egy kilátástalan házasságba is belemenni. Ám makacs természete korántsem úgy alakítja ezt a frigyet, ahogy Rowan McAlister elképzelte.

Maria Brown - Kezdjük ​újra
Sarah ​Callahan egyetemi hallgató éppen az angol középkorról szóló kedvenc előadására igyekszik, amikor siettében beakad a cipősarka egy utcai vasrácsba. Ügyetlenkedését egy tolókocsiban ülő férfi veszi észre és megpróbál segíteni a cipő kiszabadításában. A lány azonban gorombán elutasítja a férfit. Az egyetemen az aznapi előadást Matthews McBrein, a tolókocsis férfi tartja. Sarah-t lenyűgözi a férfi kedvessége és esze, s csakhamar azon veszi észre magát, hogy beleszeretett professzorába. Amikor az érzelmeit viszonzó Matt megkéri a kezét, először mégis nemet mond.

Maria Brown - Horizont
Holly ​Baxter sikeres reklámszakemberként arra törekszik, hogy minél feljebb kerüljön a ranglétrán. Igyekszik tisztességes módon élni az életét, annál is inkább, nehogy abba a hibába essen, mint az apja. Minden lépését kiszámítja, nehogy meglepetések érjék. Ebbe a jól elrendezett világba csöppen bele Jack Fieldmann, a "magányos farkas", aki nem akar senkihez sem közel kerülni. Mégis különös módon ragaszkodik Holly apjához, aki a lány szerint nem érdemel meg ennyi figyelmet. Egyikük sem érti, mi sodorja őket egyre közelebb egymáshoz. Talán a félelmeik, vagy a magányosság, ami mindkettőjük életében gyökeret vert?

Maria Brown - Váratlan ​vendég
Anna ​és Mark boldognak induló házassága fölött viharfelhők gyülekeznek. A síversenyző férj mind több időt tölt távol az otthonától, és - finoman szólva - csöppet sincs elragadtatva a hírtől, hogy apa lesz. A kettőjük közti ellentétnek egy tragikus baleset vet véget. Anna egyedül marad, illetve... hamarosan világra hozza Davidet. A Mark mellett szerzett keserű tapasztalatok, csalódások nem múltak el nyomtalanul: visszavonultan élnek egy erdőszéli, magányos házban, ahová csak néhány barát bejáratos. Hosszú hónapok telnek el, és az idő meg a gyönyörű gyerek lassan feledtetik a múltat. Aztán egy téli estén valaki kopogtat: az ajtó előtt az orvvadászok elől menekülő Nick áll. A vonzó ismeretlen férfi új érzéseket kelt az asszonyban. Vajon a kölcsönös vonzalomból szerelem születik, vagy futó kaland marad csupán? Készen áll-e Anna egy tartós kapcsolatra, vagy újra magára marad? Lesz-e elég megértés és türelem Nickben? Akárhogy is, mindhármójuk boldogsága a tét.

Maria Brown - A ​hitszegő
II. ​Henrik, angol király uralkodása idején minden nemesnek és főúrnak vigyáznia kellett, mit mond. Az erős királyság megteremtéséhez igen kemény harcot kellett folytatni az önkényeskedő nemesek rovására. Ebben az időszakban sem volt ritka, hogy koholt vádak alapján emberek ezrei essenek áldozatul a kialakuló hatalomnak. Rowenna Longwood szeretett apja miatt indul útnak, hogy segítséget szerezzen. Kész megküzdeni bárkivel, hogy ártatlanságát bizonyítsa. Robert Blackhurst, a bujkálni kényszerülő nemes szintén az igazát keresi. A sors úgy hozza, hogy útjaik keresztezik egymást, s különös kapcsolat alakul ki közöttük.

Maria Brown - Visszatérés ​a múltból
Mary-Bess ​az ajtóban állt, és kíváncsian figyelte a fiai - Patrick meg Matt - párbeszédét az apjukkat, Dag Sheparddal, akit ő a kisebbik fiú születése előtt elhagyott. Férje, a tehetséges geológus, rendkívül egoista volt - soha nem érdekelte a felesége véleménye. Miután első fiuk, Patrick születése után az asszony rájött, a férje csak munkamániás, úgy döntött, második gyermeküket nem a vadonban szüli meg egyedül. Fogta az egyéves gyermeket, és elhagyta a férjét - aki most 10 év után, itt van előtte.

Maria Brown - Áldatlan ​örökség
Ha ​két ember ugyanazt akarja, ám szinte törvényszerűen mindig másképp, elkerülhetetlenek az összetűzések. Legyen az elérendő cél akár egy örökség, vagy éppen a másik személye. Kathleen McNamara álmában sem gondolta volna, hogy valaha örököl. A hirtelen jött szerencsével kezdetben nem tud mit kezdeni. Habozik birtokba venni jogos tulajdonát, és fogalma sincs róla, hogy késlekedése végzetes következményekkel jár. Például egy izgága alakkal, aki fenekestől felforgatja az életét...

Kollekciók