Ajax-loader

Lillian Too könyvei a rukkolán


Lillian Too - Az ​új Ji Csing
Terveink ​megvalósításának sikere leginkább attól függ , hogy helyesen választjuk-e meg a cselekvés megfelelő idejét. A több mint 5000 éve nagy tiszteletben tartott Ji Csing évszázadok óta segít a tökéletes időzítés megválasztásában, és az emberek életének irányításában. Lillian Too elmondja ebben a könyvben, hogyan használhatjuk a Ji Csinget a Szilvafavirág Jóslás módszerével. E jóslási módszer pontos válaszokat ad, és azon a meggyőződésen alapul, hogy nincsenek véletlenek. Meglepő találkozások, váratlan telefonhívások, ha hirtelen meggondoljuk magunkat, és teljesen másképpen cselekszünk- ennek mind különleges jelentése van. Az új Ji Csing megtanít bennünket a világegyetem üzeneteinek észlelésére és megfejtésére.

Lillian Too - A ​kinai jövendőmondás titkai
A ​kínai jövendőmondás titkainak megfejtése kaput nyit ahhoz az élő hagyományhoz, melyet a kínai emberek évszázadok óta alkalmaznak életük és sorsuk feltérképezéséhez, de a kisebb horderejű dilemmák megválaszolásának technikáját is megmutatja. Fedezzük fel a jövendőmondás ősi tradícióját: - pace (nyolc karakter) születési képletet - pacét kiegészítő asztrológiai kifejtést - tenyérből, arcból és testből való jóslást - az éves és a havi frissítéseket, amelyek napi problémáink megoldásához adnak tanácsot, és a jó, illetve rossz napokra - alapoznak egy sor további jóslási technikát, köztük a Ji csinget, a Ven-su orákulumot és a tealevelekből történő jóslást. A kínai sorselemzés lehetővé teszi, hogy körültekintően járjunk el a nehéz időszakokban, és bátran vállaljunk kockázatot, amikor ránk mosolyog a szerencse. Ha évről évre, hónapról hónapra, mi több naprakészen figyelemmel kísérjük, milyen kedvező vagy kedvezőtlen hatásoknak vagyunk kitéve, a lehető legjobban irányíthatjuk életünket.

Lillian Too - Feng ​Shui - Út a sikerhez
A ​FENG SHUI, a térrendezés ősi kínai művészete egyre népszerűbb az egész világon. A feng shui eredményeként pozitív energia áramlik az otthonunkban, elősegíti, hogy az egészségre, gazdagságra, boldogságra és harmóniára irányuló törekvéseink valóra váljanak. Lillian Too a feng shui módszereit a kínai asztrológiával ötvözi, és megmutatja, hogyan vehetjük a kezünkbe életünk alakítását, és biztosíthatjuk, hogy ránk mosolyogjon a szerencse. A könyv ismerteti a feng shui alapelveit; megmutatja, hogyan állapíthatjuk meg a szerencse és balszerencse jelenlétét az otthonunkban és a munkahelyünkön. A kedvező és kedvezőtlen helyek és időtartamok tudatában egyszerűen alakíthatjuk a szerencsénket minden hónapban, minden évben. A feng shui-technikák alkalmazása meglepően egyszerű, és hamarosan magunk is felfedezhetjük, hogy mennyire eredményesek és sikeresek.

Lillian Too - The ​Buddha Book
This ​is a work of sacred geography. Lillian Too introduces us to over 50 of the most important and well-known Buddhist deities, presenting their major characteristics, functions, and histories, along with the prayers, meditations, visualizations, and special rituals and blessings associated with each.

Lillian Too - Belső ​feng shui
A ​feng shui szóhasználatot napjainkban még mindig sokan csak a lakberendezéssel társítják. Valóban a legtöbb e témában megjelent könyv kisarkítja a magyarázatot és ezt a négyezer évnél is régebbre visszanyúló tudományt csupán a tarrendezés művészeteként mutatja be az olvasónak. A feng shui több évezredes tapasztalatai egy életfilozófiát kínálnak művelői számára. Egy olyan utat, mely a harmóniát hivatott helyreállítani az ember életében. Így semmiképpen sem sarkítható le csupán a bútorok elrendezésére, az csak mint végeredmény jelentkezik egy hosszú folyamat táróelemeként. A feng shui útját járó személyeknek tisztában kell lenniük belső világukkal. Konkrét életfeladataik megoldásához és életcéljaik megvalósításához nem csupán a szakmai tudásukat, hanem elsősorban intuíciójukat kell használják. Mindenkinek saját ritmusa szerint kell alkalmaznia a feng shui tanításait annak érdekében, hogy külső környezete, valamint belső, lelki világa harmonikus egységet képezve a teljesség érzésének megtapasztalását nyújtsa számára. Nem elég csupán az egyik oldal erősítése. Hiába követünk el mindent azért, hogy a bennünket körülvevő környezet, lakásunk, esetleg munkahelyünk ápolt és rendezett legyen, ha eközben lelkünkben káosz uralkodik. Ezek a diszharmonikus elemek lassan beköltöznek életterünkbe, lakásunk részévé válnak és a látszólagos rendet folyamatosan szétzilálják. Végezzünk tehát alapos nagytakarítást kívül, belül. Ne csak a régi, esetleg elromlott dolgainktól szabaduljunk meg, hanem a lelki feng shui alkalmazásával tisztítsunk ki minden belsőnkben rejlő fájó, kellemetlen emléket. Azáltal, hogy megbocsátunk magunknak és azoknak az embertársainknak, akik kellemetlenséget, bosszúságot és fájó sebeket okoztak nekünk, lelkünk is megkönnyebbül. Lehetőségünk adódik új, pozitív történések befogadására, céljaink tisztább és világosabb megfogalmazásával pedig jövőképünk rezgéseit terelhetjük kedvezőbb irányba.

Lillian Too - Bőségteremtés ​feng shuival
A ​feng shui szakértő Lillian Too számára a bőségteremtés sokkal többről szól, mint csupán pénzcsinálásról - az életünket elmélyítő és kiterjesztő összes dolgot felölelő gazdagságról szól. A Kelet legjobb feng shui stratégiáit képszerűsítésekkel, mantrákkal, meditációkkal és más gyakorlati technikákkal együtt kínálva megmutatja, hogy az életet értelmessé tevő alábbi nyolc kulcsterületen hogyan találjunk bőséget: anyagi javak, kapcsolatok, családi élet, egészség, elismerés, személyes fejlődés, énkép, siker. Ez az elbűvölő könyv a feng shui királynőjétől megmutatja, hogyan váljunk - az élet szokatlan és mélyreható megváltoztatásával - a minket körülvevő világra mindinkább érzékennyé és hogyan vegyük körül magunkat boldogsággal és bőséggel, amit megérdemlünk.

Lillian Too - Feng ​Shui
A ​Feng shui jelentése: szél és víz. Célja, hogy az ember harmóniában éljen környezetével, és így gazdagabb és boldogabb lehessen. Ezt az ősi kínai tudományt ma már Keleten és Nyugaton egyaránt széles körben alkalmazzák. A feng shui híveinek tábora napról napra nő. Lillian Too gazdagon illusztrált könyvéből megismerhetjük a térrendezés művészetének elveit és gyakorlatát. Megtudhatjuk, mit kell tennünk annak érdekében, hogy egészségesebbek, közvetlenebbek, gazdagabbak és sikeresebbek legyünk. Mindehhez csupán egyet kell tennünk: megteremteni otthonunk és tágabb környezetünk harmóniáját.

Lillian Too - Hogyan ​szerezzük meg első milliónkat
IGAZÁN ​GAZDAG AKAROK LENNI! Ha ilyesmit mondunk a barátainknak, akkor ez igazán nekünk való könyv. Az írónõ Ázsiában elsõként lett egy bank vezérigazgató-nõje (Grindlays Dao Heng Hong-Kongban). Lillian Too-t késõbb kinevezték a Dickson Concepts Group helyettes ügyvezet elnõkévé, és sikeresen eladta a Dragon Seed Áruházcsoportot, melynek elnõkeként üzletköt szakmai tapasztalatát felhasználva dollármilliókat szerzett magának. A kilencvenes évek elején mindent eladott, pénzzé tett és könyveket kezdett írni. Az évtized végén nemzetközi sikerkönyvszerzõként újra megcsinálta szerencséjét és valószínleg a világ legnépszerûbb feng shui tekintélye lett. A feng shui egyszerûen szólva a környezetbõl jó szerencsét hasznosító kínai gyakorlat. Ebben a csodálatosan ösztönzõ, mégis gyakorlatias könyvben Lillian Too kifejti a pénzkezelés alapjait, az emberi perspektívát, leírja a kockázat területeit és egy cég építésében, vagy nulláról indításában a siker összes kulcstényezjét végigtárgyalja. Azt is megmutatja, hogy környezetünkbõl hogyan gyûjtsük be a jó szerencsét – és hogyan jussunk krõzusi gazdagsághoz!

Lillian Too - Feng ​shui-praktikák
Lillian ​Too, a világhírű feng shui-szakértő ebben a rendkívül sokféle problémára megoldást kínáló könyvében megosztja velünk 168 legkedvesebb feng shui-tippjét. Tanácsai segítségével életünk minden területén sikeresek lehetünk, a családunk és a barátaink körében ugyanúgy, mint a gazdagság és a karrier területén. Lillian Too egyéni tippjei között praktikus tanácsokat találunk otthonunk és kertünk pozitív energiáinak hasznosítására. Elmondja, hogyan lendíthetjük fel szerelmi életünket, és milyen egyszerű technikákkal tehetjük sikeressé üzleti vállalkozásunkat, vehetjük kezünkbe karrierünk irányítását. Ebben a gyönyörűen illusztrált könyvben minden információt megtalálhatunk közvetlen környezetünk kellemesebbé és hasznosabbá tételéhez, hogy egészségesebbek, gazdagabbak és boldogabbak lehessünk.

Lillian Too - Feng ​Shui a kertben
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók