Ajax-loader

Gaál Viktor könyvei a rukkolán


Arche1
elérhető
33

Gaál Viktor - Arche
Mondják, ​minden könyv egy másik könyvről szól. De hol kezdődött mindez? Sokak szerint létezett egy Őskönyv, egy 'Arche', amely minden tudás forrása volt, s amelyért évezredek óta folyik a harc. Aki megszerezte, istentelen hatalmaknak parancsolhatott, éppen ezért az olvasásától óva intenek a bölcsek. Még a beavatottak is csak félve veszik kézbe, ereje ugyanis könnyedén megháboríthatja az őt forgatók elméjét. S a Könyv most egy lány birtokában van...

Gaál Viktor - Arche ​II.
A ​nevem Kai. Láthatatlan, titkos háború dúl, amelyről csak a beavatottaknak van tudomásuk. Ők viszont érzik. Hallják és szagolják nap mint nap. Bolygónk egyetlen csata nélkül hódolt be. Az ellenség elferdítette társadalmunkat és vallásainkat, hogy ne láthassuk őket a fátyol mögött. Megégettették velünk boszorkányaink. Őrültekházába záratták látnokaink. Mindent elkövetnek, hogy elrejtőzhessenek. Időről-időre azonban néhány ember ráeszmél arra, mit tettek civilizációnkkal. Készülj, mert az éned, a tudatosságod, az egész életed gyökeres változás elé néz. Felejtsd el, aki voltál. Hazugság csupán. Még semmit sem tudsz valós képességeidről. Még. A lázadás már tart. A Föld újra az emberé lesz.

Gaál Viktor - Második ​honfoglalás
Ímhol ​a regény, amelyet még Tóta W. Árpád sem mert megírni. Amelyet minden egyház betiltatott. Amelynek birtoklásáért azonnali kizárás jár minden pártból. Amely miatt Győzikétől Hajdúékig minket perel minden celeb! Gaál Viktor írása ugyanis választ ad minden volt, jelenlegi és jövőbeli problémánkra: tisztelt Hölgyeim és Uraim, Második Honfoglalás kell! Mert az elsőt elszúrtuk! Történetünk helyszíne Nagyvár, a Kárpát-medence gyöngyszeme. Van itt minden, amitől megdobban az igaz magyar szív: nyári fesztivál, épülő katonai támaszpont, matyóhímzés, korrupt rendőrök, sőt, még pláza is. Minden menne is a maga álmos kerékvágásában, ha nem állítana be egy gyönyörű Greenpeace-aktivista lány, bizonyos Orosz Kincső. De beállít. És Kincső rendet rakni jött. Mert ebben a rohadt országban nincs olyan. De nem is lesz, arról a nagyváriak gondoskodnak. Helyette feje tetejére áll minden, történik itt vesztegetés és markológép-rablás, előkerülnek ősmagyar kincsek és egy titkos marihuána-farm, lesz itt szerelem és ármány, könnyek és kacagás. Ja, és honfoglalás. De az nagyon.

Gaál Viktor - Kiss Angéla - Feketén ​fehéren
Londonban ​él egy lány (Anna), és Budapesten egy fiú (Olivér). Mindenben különböznek, mint tűz és víz, mégis egymásba szeretnek. Helyzetüket távolságon és ellentéteken túl ügybuzgó barátok és segítőkész rokonok sora nehezíti. De hogy még ez se legyen elég, történetüket egy férfi-nő szerzőpáros írja meg, Olivér és Anna szemszögéből. Másképp nem lehetne visszaadni kapcsolatuk alakulását, és ettől lesz az egész csiklandósan szórakoztató, romantikus és eredeti hangvételű. No meg izgalmas, hiszen az utolsó oldalon is nyitva marad: vajon Anna vagy Olivér sztorija igaz?

Gaál Viktor - TestVérek
A ​krimi képlete egyszerűnek tűnik: Bilincsbe vert kamaszlány ül a rendőrségen. Vele szemben az őt elfogó nyomozó. Az épület előtt riporterek és tüntetők hada tombol. A lány testvéreit bűnözőknek tartják. De kikiáltották őket szentnek is. Amikor szüleik véres gyilkosság áldozatául estek, megelégelve a rendőrség tehetetlenségét, maguk kezdtek igazságot osztani. Nem válogattak az eszközökben. A nyomok pedig magasra, nagyon magasra vezettek.

Gaál Viktor - Varázserdő
Eljött ​az idő. Mindennapjaid Városa alatt már vár rád az Erdő. A szépség, a varázslat - a titkok és veszélyek erdeje. Az Erdő, amelyről évszázadokig megfeledkeztünk. Erdő és Város rendje azonban felborult. És ezúttal immár puszta létezésünk a tét. Alá kell szállnunk újra. Ne hozz magaddal semmit. Térképeid és fegyvereid hátráltatnak csak. Egyedül az ösztöneidben bízhatsz. Odalenn három szabály van: - Sose hazudj! - Sose maradj hét napnál tovább ugyanott! - És soha, de soha ne köss alkut a Sárkánnyal! Gyere. A Varázserdő már vár...

Gaál Viktor - A ​tea színe
1773-at ​írunk; a nyugati világ a tea bűvöletében él. Kereskedőhajók százai vágnak neki a Kínába vezető hosszú zarándokútnak. Egyetlen céljuk, hogy megszerezzék az oly áhított teafüvet. Az út veszélyektől terhes; számtalan hajó veszett már oda. Aki viszont szerencsével jár, busás nyereség és hírnév a jutalma. Van azonban néhány különös kereskedő, akikről úgy hírlik, a pénznél sokkalta nagyobb kincs miatt járják az utat. Ők a teavándorok. A kevesek, akik már találkoztak velük, csodálattal vegyes félelemmel beszélnek róluk. Rebesgetik, a teavándorok ősi bölcsességek tudói... és hogy birtokukban van a világ legtökéletesebb teája, amely egyenesen varázserővel bír...

Gaál Viktor - Battleground ​Zero
Nem ​túl gyakori, hogy valaminek a kezdetét ennyire pontosan hozzá tudod kötni egy bizonyos dátumhoz, különösen, ha ez a valami ilyen gyorsan terjed. November ötödike volt a fordulópont, legalábbis Londonban. Az apokalipszis visszavonhatatlanul elkezdődött, a felnőttek kezéből kicsúszott az irányítás - a gyerekek viszont játszi könnyedséggel vették át a kontrollt. Gaál Viktor regénye ijesztő képet fest arról a világról, ahol már semmi sincs úgy, ahogy korábban volt, ahol a megtanult minták nem működnek, ahol a valóság minden képzeletet felülmúl, és végérvényesen úgy is marad. VIGYÁZAT! BRUTÁLIS, SZÓKIMONDÓ SZÖVEG! Adam Osburn vagyok. Harmincéves. Londonban élek. Egy pályavesztett kulturális antropológus, könyvesbolti eladó. Sosem akartam Londonban élni, sem könyvesbolti eladó lenni. Már nem vagyok az. Ennyi a jó hír. Túlélő vagyok. Túléltem az apokalipszist. Hallottál az Elysium hálózatról? És Ozy üzeneteiről? Nem? Az baj. Akkor te nem leszel túlélő.

Kollekciók