Ajax-loader

Terry Collins könyvei a rukkolán


Terry Collins - E. ​T. - A földönkívüli
1982-ben ​mutatták be azt a filmet, amelyet a nagyközönség azonnal a szívébe zárt és minden idők egy legkedveltebb klasszikusává vált. Ez a film pedig nem más, mint Steven Spielberg egyik mesterműve a különleges barátságról: az E.T. – A földönkívüli. Egy kis idegen lény 3 millió fényévre került az otthonától. De egy magányos tízéves fiú, Eliott a segítségére siet, be szeretné fogadni őt az otthonába. Ez a hatalmas kaland és a barátságuk örökre megváltoztatta mindkettejük életét, amelyről tudják, hogy nincsenek földi határai. A négy Oscar-díjat® és két Golden Globe-díjat® - közte a legjobb filmért járó díj- nyert E.T. egy mulatságos, izgalmas és felejthetetlen alkotás. Egy elbűvölő klasszikus, amely mágikus érintésével mindenkit rabul ejt!

Terry Collins - Boldog ​Valentin-napot!
SpongyaBob ​Valentin-napra elkészíti minden idők leghatalmasabb Valentin-napi ajándékát legjobb barátjának, Patriknak. Ám az ajándék érkezését egy sereg csokievő kagyló fenyegeti, így SpongyaBobnak új tervet kell kieszelnie. Vajon sikerül-e hősünkinek megmentenie a helyzetet - és persze Bikinifenék polgárait - mielőtt a csalódott Patrik teljesen elveszíti a fejét? Mindezt megtudhatod a könyvből, mely a SpongyaBob Kockanadrág Valentin-nap című epizódja alapján készült.

Terry Collins - A ​természet lágy ölén
SpongyaBob ​halálosan unja, hogy egész nap a Rozsdás Rákolló tűzhelyéhez láncolva gürizik, és egy kis változásra vágyik. Úgy dönt, szögre akasztja a sütőlapátot, és a medúzák között fog élni. SpongyaBob merészen nekivág a szabad életnek - de vajon meddig bírja ezt az életmódot? Tarts Te is SpongyaBobbal, és irány a nyílt tenger!

Terry Collins - Tengeri ​teadélután
Spongyabob ​meghívást kap újdonsült karatézó barátnőjéhez , Szandi csovihoz egy teára. Ám amikor rájön, hogy Szandi egy levegővel teli kupolában lakik, Spongyabob lelkesedése, hogy új barátságot kössön, egyszerre elapad.

Kollekciók