Ajax-loader

Felicity Everett könyvei a rukkolán


Felicity Everett - The ​Clumsy Crocodile
Exciting ​original stories encourage children to read without help.

Philippa Wingate - Felicity Everett - Haj ​és smink
Semmi ​sem szembetűnőbb, mint a ragyogó bőr és egészséges haj. Ebben a könyvben mindent megtalálsz, amit a szépségápolási cikkek kiválasztásáról és helyes használatáról tudnod kell. Megtanulhatod, hogyan varázsold magad széppé tetőtől-talpig néhány perc alatt, kitűnő tanácsokat kaphatsz bőröd és hajad ápolására, és remek ötleteket, nagyszerű modelleket is találhatsz bulikhoz. Olyan egyszerűen és érthetően elmagyarázunk - a hajszárítástól a műszempilla feltételéig - minden fortélyt, hogy nem is lehet elrontani!

Felicity Everett - Carol Garbera - Magam ​készítem az ékszereimet
Felejtsd ​el a bonyolult technikákat és a drága anyagokat - ebből a könyvből megtudhatod, hogyan készíthetsz egyszerű, de hatékony módszerekkel olcsó és divatos ékszereket. Megmutatjuk, hogy újíthatod fel a régi ékszereket és hogyan alakíthatod a bemutatott darabokat saját ízlésed szerint. A munka minden lépését rajzok szemléltetik, így a bonyolultabb technikákat is könnyen megértheted. A színes fényképek ötleteket adnak arra, hogyan viseld a különböző ékszereket.

Felicity Everett - Struan Reid - Felfedezők
A ​,,Felfedezők" azokról az emberekről szól, akik veszélyes utazásokat tettek az ismeretlenbe. Az ókor utazóinak izgalmas kalandjai után a középkori felfedezők figyelemre méltó eredményeivel ismertet meg a könyv, majd a XV. és a XVI. század merész felfedezőútjai következnek, amelyek gyökeresen megváltoztatták az emberek világról alkotott képét. A legnagyobb felfedezők életének és pályájának részletes bemutatása mellett megismerkedhetünk a kevésbé híres utazók eredményeivel is. Napjainkhoz közeledve drámai beszámolókat olvashatunk a sarkkutatók vakmerő vállalkozásairól, a hegymászókról és az űrhajósokról. A földrajzi helyek alapján könnyen áttekinthető szakaszokra osztott kötet tele van térképekkel, táblázatokkal és színes illusztrációkkal, amelyek felidézik a távoli helyek varázsát és a felfedezések izgalmát.

Kollekciók