Ajax-loader

Kiss Ádám könyvei a rukkolán


822384_5
elérhető
103

Kiss Ádám - Szütyiő
Nem ​untatnálak unalmas bemutatkozással, kissádám vagyok nagydávid stand up komedista. Szórakoztatom a népet általában a Dumaszínházban, országszerte és Budapesten, illetve a Showder Klub című műsorban az RTL Klub-on, valamint az interneten.

Kiss Ádám - Benk Dénes - Kiss ​Kiss Benk Benk
Hofuisse ​egy feltételesen szabadlábra helyezett bűnöző, lassan 20 éve nem látta családját, akik már halottnak hitték. Ugyanis az irigységtől és gyűlölettől fűtött ikertestvére ezt a látszatot keltette, és időközben átvette a helyét a mit sem sejtő szeretteinél. De mégsem hozzájuk vezet első útja. Semmi sem tántorítja el attól, hogy felkutassa, és végezzen apja hidegvérű, melegszívű gyilkosával! Ehhez a vesebeteg mesterlövész barátját kéri segítségül, hogy végre levadásszák az ellenséget. De olyan veszélyekkel teli kalandokba bonyolódnak, amelyekre ők sem számítottak, ráadásul Hofuisse szerelembe esik, és leszokik a dohányzásról, és még a kazah maffia is a nyomába ered, nem is beszélve a rejtélyes csomagokról. A Kedves Olvasó szerencséje, hogy a Kiss Kiss Benk Benk nem erről szól.

Horváth Ákos - Kiss Ádám - Kiss Dezső - Kísérleti ​atomfizika
A ​környezetünkben található anyag szerkezetének leírására Démokritosz az i. e. IV. században alkotta meg az oszthatatlan építőkő - az atom - fogalmát, melynek kísérleti bizonyítására a XIX. századig kellett várni. Ezzel az anyag szerkezetének megismerése nem befejeződött, hanem ekkor nyílt meg a kapu a mikrovilág feltérképezése előtt. Az elmúlt bő száz év alatt a fizikai kísérletek, elméletek egymást inspirálva és alátámasztva alakították ki az anyag legapróbb összetevőiről alkotott mai világképünket. A szerzőhármas modern fizika mikrovilágának aktuális képét foglalja össze három részben. A könyv címe az atomfizika szót összefoglaló értelemben használja (héj-, atommag- és részecskefizika). E három területről kívánnak a szerzők szakszerű, de nem túl részletes áttekintést adni, elsősorban nem atomfizikára szakosodott hallgatók, szakemberek számára. Az elméleti fizikai alapokon túl a könyv elsősorban kísérleti ismereteket közöl, gyakran méréstechnikai kiegészítésekkel. Speciális fejezetek szólnak pl. a lézerek, detektorok, gyorsítók, reaktorok, atomenergetika, fúzió és sugárvédelem általános kérdéseiről. A szöveget sok magyarázó ábra, fénykép és megoldásokkal ellátott példatár egészíti ki

Kollekciók