Ajax-loader

R. C. Smith könyvei a rukkolán


R. C. Smith - Az ​indián éjszakája
Mai ​kalandregény, amely valahol Amerikában játszódik. Egy indián törzs utolsó, még élő leszármazottja, egy kommandós egy egész kisvárost pusztít el, hogy visszaszerezze azt az indiánok számára a régi, érintetlen állapotában…

R. C. Smith - Háttal ​a falnak
A ​Háttal a falnak nagyon izgalmas történet. Egy napon ismeretlen nő és férfi érkezik Port Reston városába. Csak pár napig maradnak - de ezalatt a város három maffiacsaládja rémületes eseményeket él át. A ciklonszerűen pusztító idegenekről hamarosan kiderül, hogy ők tulajdonképpen már nem is élnek. Legalábbis egyszer már meghaltak és eltemették őket - ám most mégis itt vannak és nagyon elszántan veszik fel a harcot a maffiákkal, köztük a félelmetes keresztapával is.

R. C. Smith - Gyémántkommandó
R. ​C. Smith eddigi könyvei ("Az indián éjszakája", "A harcosok") megérdemelt sikert arattak. A szerző regényeiben a rendkívüli helyzetekbe került főhősök mindig emberfeletti teljesítményekre képesek - így van ez a gyémántokért harcoló különleges csapat esetében is. A titkosszolgálatokkal és egy egzotikus ország katonáival is szembeszáll az az öt férfi és egy nő, akik otthon az utolsó pillanatban menekültek el a hadbíróság elől. Amikor már nyomon vannak, az sem állíthatja meg őket, hogy talán áruló van a soraikban... Izgalmas cselekmény, pergő események, kemény helytállás - íme az újabb R. C. Smith-regény rövid tartalma.

R. C. Smith - A ​harcosok
A ​nem is olyan távoli jövőben játszódó történetek klónozott emberekről, szuperrendőrökről és… szuperbanditákról szólnak. Ők mindnyájan halhatatlanok. Vagy mégsem..?

Kollekciók