Ajax-loader

Susan Elizabeth Phillips könyvei a rukkolán


Susan Elizabeth Phillips - Honey ​moon - Édes lány
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Susan Elizabeth Phillips - Nobody's ​Baby But Mine
The ​Plan Genius physics professor Dr, Jane Darlington desperately wants a baby. But finding a father won't be easy. Jane's super-intelligence made her feel like a freak when she was growing up, and she's determined to spare her own child that suffering. Which means she must find someone very special to father her child. Someone . . . well . . stupid. The Target Cal Bonner, the Chicago Stars' legendary quarterback, seems like the perfect choice. But his champion good looks and down-home ways are deceiving. Dr. Jane learns too late that this good ol'boy is a lot smarter than he lets on -- and he's not about to be used and abandoned by a brainy baby-mad schemer. The Explosion A brillant, lonely woman who dreams only of motherhood . . . A take no-prisoners tough guy who'll settle for nothing less than surrender . . . Can passion and physical attraction propel two strong-willed yet vulnerable people to a totally unexpected love?The Plan: Genius physics professor Dr, Jane Darlington desperately wants a baby. But finding a father won't be easy. Jane's super-intelligence made her feel like a freak when she was growing up, and she's determined to spare her own child that suffering. Which means she must find someone very special to father her child. Someone...well..stupid. The Target: Cal Bonner, the Chicago Stars' legendary quarterback, seems like the perfect choice. But his champion good looks and down-home ways are deceiving. Dr. Jane learns too late that this good ol'boy is a lot smarter than he lets on -- and he's not about to be used and abandoned by a brainy baby-mad schemer. The Explosion. A brillant, lonely woman who dreams only of motherhood...A take no-prisoners tough guy who'll settle for nothing less than surrender...Can passion and physical attraction propel two strong-willed yet vulnerable people to a totally unexpected love?

Susan Elizabeth Phillips - When ​Stars Collide
Thaddeus ​Walker Bowman Owens, the backup quarterback for the Chicago Stars, is a team player, talented sideline coach, occasional male underwear model, and a man with a low tolerance for Divas. Olivia Shore, international opera superstar, is a driven diva with a passion for perfection, a craving for justice, too many secrets—and a monumental grudge against the egotistical, lowbrow jock she’s been stuck with. It’s Mozart meets Monday Night Football as the temperamental soprano and stubborn jock embark on a nationwide tour promoting a luxury watch brand. Along the way, the combatants will engage in soul-searching and trash talk, backstage drama and, for sure, a quarterback pass. But they’ll also face trouble as threatening letters, haunting photographs, and a series of dangerous encounters complicate their lives. Is it the work of an overzealous fan or something more sinister? This is the emotional journey of a brilliant woman whose career is everything and a talented man who’ll never be happy with second place. Tender and funny, passionate and insightful, this irresistible romantic adventure proves that anything can happen…when two superstars collide.

Susan Elizabeth Phillips - First ​Lady
The ​beautiful young widow of the President of the United States makes up her mind to escape the White House. As an entire nation searches for her, the First Lady teams up with a seductive stranger and two orphaned girls in need of a family. Together they head out on a wild journey of love, adventure, and glorious rebirth.

Susan Elizabeth Phillips - Várom ​a párom
Annabelle ​belefáradt abba, hogy ő legyen a család fekete báránya. Az eljegyzése felbomlott, a munkája fölösleges. Még a haja is leginkább egy szénakazalhoz hasonlít! De most minden meg fog változni, mivel átvette néhai nagyanyja társkereső vállalkozását. Csak annyi a dolga, hogy megnyerje ügyfelének Chicago legszexisebb agglegényét, s akkor ő lesz a város legkapósabb házasságközvetítője. Semmi és senki nem fog az útjába állni - sem a kocsija alatt részegen heverő hajléktalan, sem a saját családja, de legkevésbé egy vakvágányra futott szerelem utózöngéi... Heath Champion az ő dollárzöld szemével és számítóan csepegtetett vonzerejével a város legjobb sportmenedzsere. Vagyonos, munkamániás és jóképű. De akkor minek neki egy házasságközvetítő, különösen egy olyan vörös hajú kétbalkezes, mint Annabelle Granger? Szó, mi szó, szórakoztató és van benne valami báj. De Heath azt keresi, aki sikereire felteszi a koronát - a tökéletes feleséget. S egy különleges házassághoz különleges házasságközvetítő kell, nem igaz? A nádszáltermetű és gazdag Portia Powers arra tette fel az életét, hogy mindenki számára megtalálja a megfelelő társat, s ez csupán saját magának nem sikerül. Mit számít, hogy több ellensége van, mint barátja, és egy hajszál választja el az idegösszeomlástól, ha az övé Chicago legmenőbb társkereső cége? Sem egy olyan feltörekvő amatőr, mint Annabelle Granger, sem Bodie, Heath Champion ijesztő külsejű testőre nem akadályozhatja meg abban, hogy megszerezze, amit akar... Amikor Annabelle azt ígéri, hogy bármire képes lenne a sztárügyfele boldogságáért, tényleg úgy érti, hogy bármire? Ha Annabelle nem vigyáz, szemtől szembe találja magát a város legkeményebb tárgyalópartnerével - a férfival, aki egyre gyakrabban kérdezgeti önmagától: pontosan milyen tökéletesnek kell lennie a tökéletesnek?

Susan Elizabeth Phillips - Bleib ​nicht zum Frühstück!
Die ​Physikerin Dr. Jane Darlington, Mitte dreißig, hatte nie viel Glück mit den Männern. Doch auf ein Baby will sie keinesfalls verzichten! Und da sie selbst wegen ihres enormen IQ immer gehänselt wurde, sucht sie für ihr Kind einen Vater von eher schlichtem Gemüt. Als sie mit der Sportskanone Cal Bonner bekanntgemacht wird, scheint der passende Kandidat gefunden. Zu spät jedoch bemerkt die junge Mutter in spé, dass ihr gutaussehender „Samenspender“ auch über einen klugen Kopf verfügt …

Susan Elizabeth Phillips - Natural ​Born Charmer
When ​millionaire Dean Robillard meets Blue Bailey, she couldn't be more down on her luck; her ex has stolen all her money and she's got no place to go. A football hero, Dean is taking a holiday while recovering from a career-threatening injury. He'd planned a solo road trip to get his head together. The last thing he needs is a damsel in distress tagging along for the ride. However, despite Dean's misgivings the two find themselves thrown together and soon Blue has moved into his home and is merrily turning his world upside down. Their attraction is mutual but can their relationship really survive when the only other thing they have in common is their distrust of love?

Susan Elizabeth Phillips - Luxusmucus
A ​lány volt a leggyönyörűbb brit csecsebecse Európa luxus szórakozóhelyein. Most nincstelen, dühös és egy istenháta mögötti út mentén sántikál ronda rózsaszínű Scarlet O’Hara kosztümben. A férfi magas, karcsú félisten, minden ízében amerikai. A sört hidegen szereti, a nőket forrón. Miért áll szóba ezzel a zilált, zsémbes Scarlett-tel? Az elképesztően gyönyörű Francesca Serritella Dayt az anyja kényeztette, a férfiak imádták, a londoni felső tízezer a tenyerén hordta. Mikor azonban az anyja váratlanul meghal, szembe kell néznie a ténnyel, hogy gyakorlatilag nincstelen. Lehetősége adódik, hogy filmezéssel pénzt keressen és Amerikába utazik, de rá kell jönnie, hogy a munka beugratás. Mivel alig van pénze, két idegenhez csapódik, hogy a reptérre vitesse magát és visszarepüljön Londonba. Tervei azonban útközben füstbe mennek, mikor rájön, hogy a férfi, akivel Londonban randevúzott, már másnak udvarol. Attól való félelmében, hogy nevetség tárgyává válna a londoni társasági elit szemében, egy kisvárosban marad, ahol megtanulja, hogy senkit nem érdekel, milyen szép, mennyi pénze van, miféle gazdagokat ismer és a világ mely részein fordult meg. Amikor Dallas Beaudine, a profi golfozó felveszi az út szélén, tudja, hogy Francescával csak a baj van. Gyűlöli, hogy fölényes, hiú és nem ezen a földön él. De bármennyire is nehezen tűri allűrjeit, vonzódik hozzá és képtelen nem az érzései szerint cselekedni. A feldolgozatlan gyermekkori problémák, egy félresikerült házasság és egy halott fiú emléke azonban nem hagyják, hogy komoly kapcsolatra lépjen. Francesca beleszeret Dallasba, akiben meglátja a magáéhoz hasonló szépséget. Már éppen happy endről kezd fantáziálni, amikor a férfi elhidegült felesége visszatér a városba. Francesca megcsalatva érezvén magát elmenekül és eltökéli, hogy új fejezetet nyit az életében nem többel, mint annyi ruhával, amennyi rajta van és egy kisbabával a szíve alatt. Majdnem egy évtizeddel később megtanulva, mi a kemény munka, sikeres televíziós személyiség lesz. Ismét találkozik Dallasszal és rájön, hogy a szerelem másodjára fájóbb, de erősebb. Amikor Dallas megtudja, hogy majdnem tíz éven át megfosztották apai jogaitól, éktelen haragra gerjed Francesca iránt, amiért eltitkolta előle a fiát. Látva azonban, hogy Francesca már nem ugyanaz az ember, lassan beleszeret. Csodálja, ahogy a fiukat neveli, de még mindig vonakodik elkötelezni magát a múlt démonai miatt. Csak miután feltesz mindent, hogy megnyerjen egy rangos bajnokságot, tud túllépni a múlton és nyerheti el a szerelmet és a családot, amire vágyik.

Susan Elizabeth Phillips - Küss ​mich, wenn du kannst
Dieser ​Kerl ist einfach unausstehlich! Noch nie hat Annabelle Granger jemand so wütend gemacht wie der arrogante Sportagent Heath Champion. Aber er ist nun einmal Klient ihrer kleinen Partnervermittlung und daher präsentiert Annabelle ihm eine perfekte Braut nach der anderen. Ohne Erfolg, denn Heath hat längst entdeckt, welche Frau sein Herz wirklich zum Schwingen bringt. Und die ist weniger perfekt, als vielmehr ziemlich streitlustig - und sexy. Doch sein stadtbekannter Flirtfaktor und sein ungewöhnlich hoher Kussquotient beeindrucken Annabelle nicht im Geringsten. Kurz entschlossen greift Heath zum letzten aller Mittel - er trifft sich mit Annabelles ungewöhnlicher Familie ...

Susan Elizabeth Phillips - Apafogó
Dr. ​Jane Darlington, a zseniális fizikaprofesszor a 34. születésnapján rádöbben, hogy valami hiányzik az életéből: egy gyerek. Bár kétségbeesetten vágyik rá, férjet nem akar. Megtalálni a megfelelő apát azonban nem is olyan könnyű. Jane csodabogárnak érezte magát gyerekkorában átlagon felüli intelligenciája miatt, s elhatározta, hogy gyermekét meg fogja kímélni ettől a szenvedéstől. Vagyis egy nagyon különleges férfit kell választania nemzőapának. Valakit, aki nagyon... nos... buta.

Susan Elizabeth Phillips - Tűzgolyó ​kisasszony
A ​magyar könyvrajongók körében oly népszerű Susan Elizabeth Phillips újabb, fordulatokban gazdag, romantikus szálakkal átszőtt regényét kínálja olvasóinak a Jokerex Kiadó. Az amerikai írónő eddig megjelent három kötete (Édes, mint a méz; Latin szerető; Törékeny szív) mellett a Kiadó most egy negyedik, remekül megírt, izgalmas történettel kedveskedik önnek.Susan Elizabeth Phillips eseménydús, fordulatokban gazdag regénye lebilincselő olvasmányt ígér. Phillips briliáns stílusban ír, s ezúttal is egy csodálatos világba repít el bennünket. A regény főhőse, Susannah Faulconer felrúgja a társadalmi konvenciókat, s a szíve parancsszavának engedelmeskedik. Elmenekül a saját esküvőjéről, és követi szerelme, Sam álmait. A Szilícium-völgyben az 1970-es esztendők végén számtalan kisvállalkozás alakult. A három fiatal, Sam, Yank és Susannah részesei lesznek a high-tech és az informatika szédítő forradalmának, és hisznek abban, hogy egyszer majd megváltoztatják a világot. Mitchell Blaine, a megfontolt, mértékletes bostoni üzletember az egyetlen, aki belépést nyerhet közéjük. S valóban, vállalkozó kedvű hőseink az alapjaiban rengetik meg az egész világot!A sikeres írónő egy hihetetlen korszakkal ismerteti meg az olvasót, s egy romantikus történet segítségével mutatja be az 1970-es évek Amerikáját, a high-tech nyugati-parti központját, a Szilícium-völgyet, s a mindent elsöprő szerelem erejét.

Susan Elizabeth Phillips - Csillagvirág
Megáll ​az idő. Tudjuk, egy jó író kezében vagyunk, a történet olyan valóságos, hogy azon kapjuk magunkat, teljesen belevesztünk, a szereplők pedig olyan életszerűek, hogy tényleg izgulunk a sorsukért. Susan Elizabeth Phillips épp ezért a romantika istennője! Bár a Csillagvirág egy korábbi munkája, rendelkezik mindazzal, ami egyedivé teszi Susan Elizabeth Phillipset, amitől olvasói a rabjává válnak. A Csillagvirág egyszerre romantikus regény és széppróza, ellentétben sok újabb művével, ami kizárólag a romantikára koncentrálódik. A Csillagvirágban határozottan több írói véna mutatkozik meg, mint a Chicago Stars-sorozatban. A „nagykorúvá válás” regénye. Fleur Savagar története. Lelkiismeretlen szülők szerencsétlen gyermekének története. Fleur anyja enyhén szólva gátlástalan. Hollywood megszállottja, egy álomvilágban él, ahol a színészek az istenek. Mindent megtesz, hogy sztárok között lehessen. Fleur apja egy manipulátor, bosszúszomjas és teljesen öncélú ember. Fleur azzal járt a legjobban, hogy születésekor eltaszították maguktól, és zárdába küldték nevelkedni. Fleur szülei kisiklott életének, megszállottságuknak, vágyaiknak játékszere. Anyja tőkét kovácsol lélegzetelállító szépségéből, és fotómodell-színésznőt farag belőle. Fleur egyiket sem csinálja szívesen, viszont mindkettő lehetővé teszi anyjának, hogy minél több szép, de legfőképpen HÍRES ember figyeljen fel rá. Fleur, aki még mindig nem bírta megemészteni kitagadottságát, az anyja kedvében akar járni és behódol egy olyan életmódnak, melyhez egyébként semmi kedve. A burokban nevelkedett lányt senki sem készítette fel a hirtelen rászakadó csillogásra. Elbűvölő szépsége kaput nyit egy játékokkal és titkokkal teli világra, mely az ártatlanságát fenyegeti. A szívét azonban még senki sem fenyegette… amíg nem találkozott Jake Korandával. Jake Koranda szexis, szellemes, mégis mély érzésű. Megkeseredett, de csak annyira, hogy vérezzen érte a szívünk. A vonzó színész, aki beleegyezik, hogy Fleur játssza a főszerepet az általa írt filmben, melyben ő is szerepel, először csak üresfejű sztárpalántának tekinti Fleurt. Ám a lány több mint csillogó máz és keményebb, mint Jake hinné. Egy rút kiskacsa, aki nem hiszi el, hogy hattyúvá változott… egy kemény filmsztár, akit kísért a múlt… Életben maradhat-e az igaz szerelem az összetört álmok világában, ahová Fleur született, vagy ő is olyan sztárrá válik, aki fényesen ragyog, és időnek előtte kiég? Fleur nagykorúvá érik és rengeteg fájdalom árán megtanulja, hogy hogyan legyen önmaga. A Csillagvirágban van egy fonál, mely a romantikus regények aranykorának legtöbb művéből hiányzik: egy sebezhető, éles eszű, erős hősnő, aki mindent elkövet, hogy a saját lábára álljon. Szenvedélyesen él és szeret, küzd a céljaiért, ugyanakkor önzetlen is, és ez a tulajdonság hiányzik a mai kor becsvágyó asszonyaiból.

Susan Elizabeth Phillips - Honey ​Moon
It's ​the stuff dreams are made of. Hollywood discovers a South Carolina Orphan, Honey Jane Moon, and makes her a star. She lives a roller coaster life. Now she's all grown up, a child star no longer, but still dramatic and passionate. Two men -- Dash Coogan, a cowboy movie legend, and Eric Dillion, the town's bad boy -- know how fiercely she loves and lives. What Honey wants is the family she never had. She'll take the man who latches onto her dreams -- and who can hang on for the ride!.

Susan Elizabeth Phillips - Lady ​Be Good
Lady ​Emma Wells-Finch--the oh-so-proper headmistress of England's St. Gertrude's School for Girls--has come to Texas with just two weeks to ruin her reputation, the only way she can save herself from losing everything she holds dear. And when a gorgeous man who can't afford another scandal meets this hardheaded woman who's determined to cause one, anything can happen, even love.

Susan Elizabeth Phillips - Heaven, ​Texas
THE ​ANGEL AND THE HELLRAISER Come heck or high water, Gracie Snow is determined to track down the legendary ex-jock Bobby Tom Denton and drag him back home to Heaven, Texas, to begin shooting his first motion picture. But taming an egotistical cowboy in a '57 T-Bird might be more than this prim Ohio wallflower can handle. Despite his dazzling good looks and killer charm, Bobby Tom has reservations about being movie star -- and no plans to cooperate with the bossy little virgins whom he can't get off his mind or out of his life. Instead, the hellraising playboy decides to make her over from plain Janet Texas wildcat. But nothing's more dangerous than a wildcat with an angel's heart in a town too small for a bad boy to hide. And all hell breaks loose when two unforgettable people discover love, laughter, passion -- and a match that can be made only in Heaven.

Susan Elizabeth Phillips - It ​Had to be You
The ​windy city isn't quite ready for Phoebe Somerville-the trendy, outrageous and curvaceous New York knockout who has just inherited the Chicago Stars football team. And Phoebe is definitely not prepared for the Stars' head coach Dan Celbow - an Alabama-born former gridiron legend and blond barbarian. Calebow is everything Phoebe abhors - a sexist, jock tacskmaster with a one-track mind. The beautiful new boss is everything Dan despises - a meddling bimbo whos doesn't know pigskin from a pitcher's mound, So why is he drawn to the shameless sexpot like a heat-seeking missile? And why does Dan's good ol'boy charm leave cosmpolitan Pheobe feeling awkward, tongue-tied and frightened to death?

Susan Elizabeth Phillips - This ​Heart of Mine
Molly ​Somerville is a struggling writer who eschews the inheritance left by her father, which is managed by Molly's sister, and her husband, who act like Molly's surrogate parents. Creator of a series of 'Daphne the Bunny' books, writer for a teen magazine, Molly feels like she is still growing up - she even has a ridiculous crush on Kevin Tucker.

Susan Elizabeth Phillips - Álom, ​édes álom
Rachel ​Stone mellől végképp elszegődött a szerencse. Pénze nincs. Otthona és állása sincs. Van viszont egy ötéves fia, akiről gondoskodnia kell és egy fekete füstöt okádó kocsija. A járgány éppen az előtt az autósmozi előtt köhögi ki a lelkét, amelyet Gabe Bonner, a szívtelen férfi renovál, akiből kiveszett az élni akarás. (Mindenki által) imádott feleségét és tökéletes fiát elvesztette egy autóbalesetben, feladta sikeres állatorvosi hivatását, s önmaga árnyékaként tér vissza szülővárosába. Semmire sem vágyik jobban, minthogy mindenki békén hagyja, különösen a gyönyörű, önérzetes, számkivetett, tehetséges bajkeverő. Menekül Rachel elől, aki iránt legnagyobb megdöbbenésére szinte azonnal fellobban benne a szexuális vonzalom, amelyről azt hitte, meghalt a feleségével együtt. Még inkább menekül Rachel fia elől, aki túl sok fájdalmas emléket ébreszt benne. Talán az oroszlánszívű Rachelt az ég küldte, hogy megmentsen egy zord, makacs férfit. Egyikük sem akar kapcsolatot, de a szerelemnek és a vonzalomnak, amelyet egymás iránt éreznek, nem tudnak ellenállni. Két kedves szerelmes indul el a szív mulatságos, megható útján oda, ahol az álmok valóra válnak.

Susan Elizabeth Phillips - Ain't ​She Sweet
In ​high school Sugar Carey had reigned supreme. She alone had decided what or who was cool. Her spiral perm had been the perm against which all others were measured, and her opinion on which boys were acceptable to date the only one that counted. A beautiful, blonde - if not always benevolent - dictator, she had a reputation for being the wild child in her hometown, the girl most likely to set the world on fire, and leave a trail of destruction in her wake. When she left home she swore she'd never return. Only now, fifteen years and several husbands later, she's run out of money, luck and options... Only Sugar arrives back home to discover that everyone else is living her life. Her half sister is married to Sugar's high school sweetheart, the teacher she schemed to get fired is now a successful novelist and owns her old house. She also discovers that people have long memories - especially where Sugar is concerned...

Susan Elizabeth Phillips - First ​Star I See Tonight
A ​star quarterback and a feisty detective play for keeps in this sporty, sexy, sassy novel—a long-awaited new entry in the beloved, award-winning, New York Times bestselling author’s fan-favorite Chicago Stars football series. Piper Dove is a woman with a dream—to become the best detective in the city of Chicago. First job? Trail former Chicago Stars quarterback, Cooper Graham. Problem? Graham’s spotted her, and he’s not happy. Which is why a good detective needs to think on her feet. “The fact is . . . I’m your stalker. Not full-out barmy. Just . . . mildly unhinged.” Piper soon finds herself working for Graham himself, although not as the bodyguard he refuses to admit he so desperately needs. Instead, he’s hired her to keep an eye on the employees at his exclusive new nightclub. But Coop’s life might be in danger, and Piper’s determined to protect him, whether he wants it or not. (Hint: Not!) If only she weren’t also dealing with a bevy of Middle Eastern princesses, a Pakistani servant girl yearning for freedom, a teenager who just wants of fit in, and an elderly neighbor demanding Piper find her very dead husband. And then there’s Cooper Graham himself, a legendary sports hero who always gets what he wants—even if what he wants is a feisty detective hell bent on proving she’s as tough as he is. From the bustling streets of Chicago to a windswept lighthouse on Lake Superior to the glistening waters of Biscayne Bay, two people who can’t stand to lose will test themselves and each other to discover what matters most.

Susan Elizabeth Phillips - Breathing ​Room
Dr. ​Isabel Favor, author of Four Cornerstones for a Favorable Life, has sacrificed everything to build her self-help empire. Then, in a matter of weeks, it all comes crashing down. She loses her money to an unscrupulous accountant, her fiancé to a frumpy older woman, and her reputation to headlines denouncing her as a fraud. America's diva of self-help soon discovers she can fix everyone's life but her own. Broke, heartsick, and soul-weary, she heads for Italy in search of a little breathing room. Lorenzo Gage makes his living killing people... on the silver screen, that is. He's viciously handsome and sublimely talented. But as he begins his vacation in Italy, he's also vaguely dissatisfied. Being a villain with a face to die for has its rewards, but he hates the feeling that everything he's neglected in life is catching up with him. Then he spots Isabel sipping a glass of wine in a sidewalk café. A good guy wouldn't think of seducing such a tidy-looking woman... but he'd never seen the fun in playing the hero. It doesn't take long for Isabel to realize she's escaped one kind of chaos only to be plunged into another. Even the shelter of a simple stone farmhouse nestled in a Tuscan olive grove can't provide her with the refuge she needs—not when the townspeople are scheming to drive her away, and her plan to restore her reputation has come up empty. And especially not when the man who deceived her refuses to leave her in peace. Breathing Room is a book for any woman who's dreamed of wandering through a vineyard, of lazing under the Tuscan sky, or of reforming a deliciously wicked man. This is a story of hope and renewal, of love and redemption when it's needed the most. Sometimes it takes a special place... a special love... a little breathing room... for life to deliver all its glorious promise.

Susan Elizabeth Phillips - Játék ​az élet
Emma ​jól nevelt, csinos hölgy, aki egy régimódi leányiskola igazgatónője és semmi tapasztalata nincs a férfiakkal. Mégis szert tesz egy vőlegényre - vagy inkább az őrá -, akit ki nem állhat és nem tud megszabadulni tőle. Rádöbben, hogy el kell veszítenie a jó hírét. Csak a teljes és végső romlottság mentheti meg a nem kívánt házasságtól. Így Texasba utazik. Kenny, a világhírű sportoló a kísérője, méghozzá kényszerből. Épp eltiltották a versenyzéstől, s most ezt a feladatot kapja edzője nejétől, aki megígéri, hogy közbenjár érte. Feltéve, ha jól viselkedik. Így Kenny-nek a karrierje múlik azon, vissza tudja-e szerezni jó hírét. Csakhogy a gondjaira bízott nőnek szögesen ellentétesek a céljai.

Susan Elizabeth Phillips - Született ​csábító
A ​Chicago Stars hátvédje, Dean Robillard a legszerencsésebb fickó a világon: szupersztár sportoló, a liga büszkesége és szép, mint egy görög isten. De ő is kerülhet rossz hangulatba. Dean kocsiba vágja magát, hogy megnézze végre vidéki házát. Amikor letér a sztrádáról egy gyér forgalmú főútra, megpillant valakit... Blue Bailey festőművész, aki nem tud sokáig megülni egy helyben. Fuvarra van szüksége, Amerika leghíresebb futballsztárjának pedig nagyon lenyűgöző a sportkocsija. Most már csak annyit kell tennie, hogy folyamatosan szórakoztassa a férfit, és eltitkolja előle kétségbeejtő helyzetét: nincs egy vasa sem, sehol nem várja senki. Dean és Blue hihetetlenül vonzódnak egymáshoz. Életükbe és egymás iránti leküzdhetetlen vonzalmukba belekeveredik egy ötvenes rocksztár, egy házvezetőnő és egy tizenegy éves kislány; a gyerek kétségbeesetten vágyik családra. A vadóc művésznő és a vonzó futballsztár a nyár folyamán kockázatos játékot játszik, harcolnak önmagukkal és egymással. Megismerik egymás gyenge pontjait, és megtanulják szeretni egymást. A testi szerelem korábban jön, mint a lelkek egymásra találása... A Született csábító mindenkinek szól, aki hisz az igaz szerelem csodájában. Susan Elizabeth Phillips elragadó meséje mindenkit elvezet az igazihoz.

Susan Elizabeth Phillips - A ​nagy menekülés
Lucy ​Jorik szerencsés lány. Kamaszkorában a legsötétebb nyomorból emelte ki egy asszony, aki később az Egyesült Államok első női elnöke lett, így azóta Lucy a tökéletes család tökéletes gyermekeként élte boldog és kiváltságos mindennapjait. Ám amikor a családja és a hírekre éhes újságírók hada arra vár, hogy kimondja a boldogító igent a tökéletes férfinak, ő hanyatt-homlok kimenekül a texasi templomból és felpattan az első útjába kerülő motorkerékpár hátsó ülésére. Egy világ választja el a segítőkész motorostól, aki némi rábeszélés után egyenesen a Michigan-tóig fuvarozza a lányt. Panda kemény, mogorva, zárkózott és pokolian szexis férfi, így nem csoda, hogy hamarosan az ágyban kötnek ki, ám lelkileg továbbra sem közelednek egymáshoz. Az egész világ a szökött menyasszonyt keresi, aki álruhában, teljesen más emberként érkezik a sérült, démonokkal küszködő, válaszokat kereső közösségbe, ahol meglepő módon békére, új barátokra lel és végre az igaz szerelem is rátalál.

Susan Elizabeth Phillips - Se ​veled, se nélküled
Gracie ​harmincéves és még szűz. A szülei annak idején egy aggok otthonát vezettek, s a lányt éjjel-nappal idős emberek vették körül. Édesanyja pedig gyakorta mondogatta neki, hogy női ágon hozzájuk hasonlóan valamennyi felmenőjük jelentéktelen külsejű volt. Apja halála után az édesanyja túlad az öregotthonon, és lányával Floridába költözik, ahol Gracie-nek életében először a saját lábára kell állnia. Úgy véli, egy filmstúdiónál szerzett produkciós asszisztensi állásával unalmas hétköznapjaiból jegyet váltott a kalandok csillogó világába. Ám azonnal minden a feje tetejére áll, amikor első megbízatásaként a stúdió legújabb filmjének leendő sztárját, a futballikon Bobby Tomot kell rávennie arra, hogy időben jelenjen meg a forgatáson és teljesítse a szerződését.

Susan Elizabeth Phillips - Fancy ​Pants
She ​was the most beautiful British bauble in Europe's jet-set playgrounds. Now she's broke, furious, and limping down a backwoods road in an ugly pink Southern Belle gown... He was tall, lean and All-American gorgeous. He liked his brews cold and women loved to keep him warm. Why in hell is he stopping his car for this woebegone, surly Scarlett? Meet Francesca Day and Dallie Beaudine, two incredible characters whose tangled love affair is one of the most ravishing, satisfying, irresistible novels you'll ever read. From the glamour and excitement of London and New York to the dust and down-home grit of Texas, come enjoy the adventure of a lifetime--a wonderfully involving story that's heart-wrenching, hilarious and hellcat passionate--and as full of surprises as life itself. You'll never forget Dallie and the sassy lady who needs a good swift kick in her...fancy pants.

Susan Elizabeth Phillips - Kiss ​an Angel
Wedding ​Day Pretty, flighty Daisy Devreaux can either go to jail ormarry the mystery man her father has chosen for her. Arrangedmarriages don't happen in the modern world, so how didthe irrepressible Daisy find herself in this fix? Alex Markov, as humorless as he is deadly handsome,has no intention of playing the loving bridegroom to a spoiledlittle featherhead with champagne tastes. He drags Daisyfrom her uptown life to a broken down traveling circus andsets out to tame her to his ways. But this man without a soul has met his match in a womanwho's nothing but heart. Before long, passion will send themflying sky high without a safety net...risking it all insearch of a love that will last forever.Pretty, flighty Daisy Devereaux can either go to jail or marry the mystery man her father has chosen for her. Arranged marriages dont happen in the modern world, so how did the irrepressible Daisy find herself in this fix? Alex Markov, as humorless as he is deadly handsome as he is deadly handsome, has no intention of playing the loving bridegroom to a spoiled little featherhead with champagne tastes. He drags Daisy from her uptown life to a broken down traveling circus. and sets out to tame her to his ways. But this man without a soul has met his match in a woman whos nothing but heart. Before long, passion will send them flying sky high without a safety net. . .risking it all in search of a love that will last forever.

Susan Elizabeth Phillips - Just ​Imagine
In ​the ashes of war, they were bitter enemies, bound by fate, fortune, and sweet desire. Spirited, schooled to trust no one, Kit Weston came to New York with a pistol in her pocket and murder in her heart, sworn to kill her mysterious guardian, her Yankee stepbrother and reclaim the South Carolina plantation that was her heritage, her home. But Baron Cain inspired far more than vengeful fury. Darkly handsome, undaunted by danger, he awakened in the wild girl a worman's ardor. Kit would shed her boy's disguise to dazzle society with her bold beauty.she would tantalize Baron even as she schemed to destroy him. Torn between burning desire and an impassioned dream of the South reborn, she would be forced to choose: to fulfill love's longing or risk everything.

Susan Elizabeth Phillips - Mindent ​a szerelemért
Georgie ​Yorknak rossz napja van. Mi több, sorozatosan rossz napja van. Amerika egykori imádott gyereksztárjának látszólag minden összejött: sikeres karrier, vonzó férj, jó barátok. Szívdöglesztő férje, Lance azonban az ország-világ színe előtt elhagyja Hollywood legújabb irgalmas szamaritánusáért, a káprázatos színésznőért, Jade Gentryért. Egyik nap a sajtó rátámad Georgie-ra, hogy szembesítsék a hírrel, Jade terhes. Georgie nem tudja leplezni az elkeseredettségét. Könyörögni kezd egy távoli barátjának, Trevornak, hogy vegye feleségül egyetlen évre. Ám Trevor nem igazán szeretne élni a felkínált lehetőséggel. Georgie egykori filmbéli partnere, a kicsapongó Bramwell Shepard kihallgatja a beszélgetést, s ezt követően egyetlen lehetőséget sem hagy ki, hogy ugrassa Georgie-t. Bram, a hollywoodi fenegyerek sztárallűrjeivel tönkretette a saját karrierjét, gyakran néz a pohár fenekére, öntelt és nehéz kijönni vele. Georgie egészen Las Vegasig menekül előle. Ám – micsoda véletlen! – ott is összefutnak. Túl sokat isznak, és amikor másnap reggel felébrednek, kölcsönös megdöbbenésükre kiderül, hogy összeházasodtak. Georgie ráeszmél, hogy ez a saját malmára hajthatja a vizet, pláne ha sikerül meggyőznie a férfit hogy maradjanak házasok.

Susan Elizabeth Phillips - What ​I Did for Love
How ​did this happen? Georgie York, once the costar of America's favorite television sitcom, has been publicly abandoned by her famous husband, her film career has tanked, her father is driving her crazy, and her public image as a spunky heroine is taking a serious beating. What should a down-on-her-luck actress do? Not go to Vegas . . . not run into her detestable former costar, dreamboat-from-hell Bramwell Shepard . . . and not get caught up in an ugly incident that leads to a calamitous elopement. Before she knows it, Georgie has a fake marriage, a fake husband, and maybe (or not) a fake sex life. It's a paparazzi free-for-all, and Georgie's nonsupporting cast doesn't help. There's Bram's punk-nightmare housekeeper, Georgie's own pushy parent, a suck-up agent, an icy studio head with a private agenda, and her ex-husband's new wife, who can't get enough of doing good deeds and saving the world - the bitch. As for Georgie's leading man, Bram's giving the performance of his life, but he's never cared about anyone except himself, and it's not exactly clear why. Two enemies find themselves working without a script in a town where the spotlight shines bright . . . and where the strongest emotions can wear startling disguises.

Susan Elizabeth Phillips - Édes, ​mint a méz
Sugar ​Beth Carey anyagi javakban gazdag, ám érzelmekben szegény családban nőtt fel. Az apja együtt élt egy másik nővel, törvénytelen gyermeke is volt, s mivel végtelenül önző volt, eszébe sem jutott, milyen szörnyű lehet Sugar Bethnek és Winnie-nek ugyanabba az iskolába járniuk. Winnie csak álmodott arról, ami Sugar Bethnek megadatott: szépségről, gazdagságról, magabiztosságról és Ryan Galantine-ról, a városka legnépszerűbb fiújáról. Volt azonban valamije, amit Sugar Beth nem vehetett el tőle: az apja szeretetét. Ezért Sugar Beth rajta állt bosszút, s minden lehetőséget megragadott, hogy megalázza. Az esetlen, önbizalomhiányban szenvedő kis fruskának pedig hogyan is lehetett volna esélye a szépséges Sugar Beth-szel szemben? Amikor az anyja halála után az apja bejelentette, hogy feleségül veszi régi szeretőjét, Sugar Beth megesküdött, többé nem teszi be a lábát a szülővárosába. S annak ellenére, hogy az apja megfenyegette: kitagadja az örökségből, a lány betartotta a szavát. Az apa később szívinfarktust kapott, s a lánya csak ekkor tudta meg, hogy beváltotta a fenyegetését az örökséggel kapcsolatban. Sugar Beth öt hónap alatt elvesztette az anyját, az apját, a barátait, és a házat, amelyben felnőtt. Még túl fiatal volt ahhoz, hogy sejtse, ez még csupán a kezdet...

Susan Elizabeth Phillips - Risen ​Glory
In ​the ashes of war, they were bitter enemies, bound by fate, fortune, and sweet desire. Spirited, schooled to trust no one, Kit Weston came to New York with a pistol in her pocket and murder in her heart, sworn to kill her mysterious guardian, her Yankee stepbrother, and reclaim the South Carolina plantation that was her heritage, her home. But Baron Cain inspired far more than vengeful fury. Darkly handsome, undaunted by danger, he awakened in the wild girl a woman's ardor. Kit would shed her boy's disguise to dazzle society with her bold beauty...she would tantalize Baron even as she schemed to destroy him. Torn between burning desire and an impassioned dream of the South reborn, she would be forced to choose to fulfill love's longing or risk everything.

Kollekciók